31/8

UTGÅNG, jajamensan.. ikväll blir det utgång efter en hård arbetsdag.. fan vad jag avskyr detta, fick måla(börja fundera om jag valt fel linje eller om dom uppfattat sitt jobb helt fel:@) sen fick ajg diska vaser, mm jätte rolig praktik NEJ...

nej nu är catrin och amanda här..

TC!!

28/8

Sitter i skolan nu, dagarna går snabbt nu.. skönt att ha ngt att göra så man slipper tänka på allt som hänt.. skönt att vännerna finns där då och stöttar en:)<3

Idag ska man fika med tjejerna:) eller ja sassa gimling och sen kanske bea skulle med, vet inte riktigt om hon följer med :P sen ska man väl bara hem, kanske ut och gå om det inte regnar och inte blåser så förjävligt.. ngn som vil gå med?

Amanda nu får du din lilla rad älskade vän:) är du nöjd nu?:P

TC !!


26/8

Ja gårdagen var väl okej.. roligaste under hela kvällen var kräftskivan. sen när vi kom ner till öltältet sjönk kvällens värde, hade hellre varit kvar på kräftskivan, men men man vet inget förrän man kollat efter:)

Kväen började med lite stress för min och amandas del som kom dit lite senare.. festandet drar igång och vi går ner för att närvara på kräftskivan.. när vi väl kommer ner får vi klisterlappar med olika färger på, då ska man skriva sitt namn sen blev man i lag med dom som hade samma färg.. vilket är uppenbart:P.. vi lekte 3 lekar, alla var roliga en del emr än dom andra;) sen satt vi och hade det trevligt och gicks edan upp till erik för en före-stan-fest.. sedan bar det av på cyklarna, skjutsade ludde vilket inte var ett så himla bra örslag beroende på att man var lite rund om fötterna, men otroligt nog så kom vi ner oskaddade;)

Vissa kom ju inte in på öltältet, så dom hoppade över staketet, en del var mkt smidigare än dom andra;) sen när vi drog tog vi en liten tripp till kebabhuset:D fan vad gott det var, tror aldrig kebab smakat så bra som det gjorde igår:)

TACK ALLA FÖR IGÅR, verkligen jätte kul<3

Somna gjorde jag inte förrän vid halv 5 kanske kollade film och pratade i tfon:) vill bara bli frisk nu!! hatar detta, men är på bättringsvägen så kan igentligen inte klaga;)

Idag har man bara tagit det lugnt, inte bakis kan jag säga till er alla om ni skulle tro det;) har bara varit seg för svit i 5½ timma så, en får skylla mig själv. nej nu ska jag inte göra en Catrin och skriva längre:P saknar dig gumman!<3

TC!!

25/8

FEST IKVÄLL DÅ, mmm:)

idag har amn bara tagit det lugnt, irrat på Tuna Park och stan med mamma:) köpte jeans, linne och två toppar:) nöjd faktiskt(a)

Ring ikväll om ni festar:) 6 party sugna tjejer;)

TC !!


24/8

GÅRDAGEN
Vaknade upp med världens snuva och halsont, inte en bra start på dagen men det hindrade inte mig från att göra detta;
först  var jag i skolan sen när jag kom hem var jag med Emma, Ludde Gimling, sen kom amanda efter en stund.. senare på dagen träffade man tjejerna igen och då var även sassa med:) sen när man kom hem var man med sötnosen som sov kvar här, mysigt:)

IDAG
Vaknade upp bredvid sötisen, som skulle upp för att jobba. sedan somnade man om och var hemma från praktiken, inte så roligt för kunderna om dom ska bli omhändertagna av en snorig liten dam:p thihi(A) så idag har man bara tagit det lugnt och vilat och kollat film. får väl se vad som händer i helgen, om jag mår som jag mår nu blir det nog en lugn helg, men har fest humör på ett sätt:S svårt att förklara!

TC !!


22/8

jaha satt man här igen.. har livit förkyld så det heter duga. iaf i halsen:/ hatar verkligen detta.. idag har man varit på praktikplatsen och pratat arbetstder, 10-18 eller 11-19, men men överlever det!!

Idag ska man bara ta det lugnt.. ska väl bara vara hemma, har inget bättre för mig, ska väl kanske ringa tjejerna och vara med dom, SAKNAR !!<3

Sitter och väntar på att mamma ska sluta så jag får mat i magen, är hungrig(A) 

Tänker på dig sötnosen, mkt dessutom!! vet ju inte när jag kommer få träffa dig nu när jag är förkyld:( hoppas den försvinner så jag får krama om dig snart igen!!

Aja ha det bra:)

TC !!

21/8

Jaha då har skolan dragit igång, lite tufft att gå upp på morgonen men det lär amn sig efter en stund.

Igår gick man till skolan för att få busskort och sen lite information.. Idag började vi med projektarbete, men vi ska starta ett UF-företag.. kommer bli slitigt men kommer gå bra förmodligen:)

Imorse vaknade jag upp hos min sötnos.. vart lite stressigt för dig när du försov dig.. hoppas vi kommer ses snart, vet ju inte när nästa gång blir:(

Idag ska jag bara ta det lugnt, ska väl hem till syrran efter skolan och hälsa på:) sen ska ajg hem och läsa ut min engelska bok, eller ja iaf försöka. tar lite tid med den(A)

nej nu ska jag avrunda, börjar inte förrän om 40 min, men kan inte börja tidigare heller för läraren är inte här:(

TC!!

19/8

Ja denna helg har varit bra:) sista helgen nu innan skolan drar igång.. imorgon är man på plats igen:P ska bli skönt och ha ngt att göra om dagarna än att bara gå hemma och strosa..

I fredags tog jag bara lugnt med Henke:) alltid lika mysigt:) sen igår var man ute och gjorde gatan osäker med en massa folk:P kul hade jag:) Började med förkrök hemma hos Jennie, sedan begav vi oss mot stan där Harrys lockade.. var igentligen 23 men jag och amanda kom in:D lite komiskt tyckte vi!! Dom andra drog till Perrongen... träffade inte dom sen på hela kvällen förrän det var dags att gå hem.. Sen skulle vi till Lotus träffa henke och hans kompisar, men vart lite uppehåll på vägen dit!! Sen träffade vi emma och då fick jag gå själv till Lotus men träffade ludde där inne:) Sen träffade vi också en massa folk från gammla tider:) Sen begav vi oss till rundakiosken för att få lite mat i magen, då dök även min lite fulla syster:Phaha, du är så söt du:)

Idag så var ja med Henke på morgonen sen blev det till att vara med Amanda:) kollade Pirates 2 och vem låg själv och tittade på den filmen? hmm, jo jag:P börjar bli van vid det nu!!:D nu sitter man här, ska snart gå och läsa engelska boken som måste vara klar. typiskt mig att göra klart allt i sista sekund, men men that´s me !!

Nej nu avrundar jag detta !!

TC!!

17/8

ja just nu gör man ingenting, väntar på att sötnosen ska komma hem så man kan överraska honom med mat på bordet;) haha detta kommer bli kul och se hur det slutar:D

idag ska man kolla fotbollsmatch som spelas i Åker.  sedan ska man hem till E-tuna igen och ska väl kanske ner på stan en snabbis och kolla läget:P får väl se om latmasken orkar det(A)

Igår var jag med carro, käkade lunch på mc donalds och sen till frisören.. sedan var jag och carro duktiga för vi promenerade bort allt onyttigt vi hade fått i oss genom att gå hem till min syster:) där mormor också var:) sedan bar det hemmåt och jag och carro skulle följa med jennie när hon skulle äta onyttig mat, fast från Erikssons:D onyttiga klubben här, javisst;)

Tjejerna kom hem oskadda från bulgrien iaf:) skönt det!! nu är det bara så att man vill träffa er flickor!! saknat er<3

Nej nu ska kocken kila neråt och börja skala potato:P

TC!!

11/8

Ja just nu sitter man och väntar på att sölisen ska äta klart så vi kan dra till Luuus:)<3

Idag har man inte gjort så mkt. var med Henke sen hem och hjälpa mamma lite med saker här hemma:p sen så var man över hos syrran och mata katterna, så jävla söta.. saknar min Figaro mer och mer när man är där=/

9 dagar kvar, Sen börjar skolan!!

avrundning.. skriver väl mer sen kanske..

TC !!


7/8

Ja idag har man varit med jessica, ludde och kristin.. drog till strömsholmen och sola, när jag sedan om på att vi skulle dra till ngt ställe där man kunde bada. så det fick bli Vilsta:P tänk er att jag kom på det:D haha.. ett pluspoäng som överväger minus poängen;)

Ja idag eller snarare inatt drog Amanda, Catrin och Sassa till Bulgaria:) kul för er tjejer,kommer vara sjukt orolig nu när ni är där nere. se efter varandra bara! kommer sakna er masor! men tänk på oss alla när ni ligger med era drinkar i solen medans vi är hemma i Sverige och får njuta av det underba avädret vi haft nu i 2 hela dagar:P oj oj oj, mkt att skryta om;)

Imorgon kommer sötnosen hem:) ÄNTLIGEN, har saknat dig ju! men får träffa dig imorgon kväll:) Tycker om dig !! (F)

Nu sitter man och väntar på att jessica ska packa klart:) ska få natt sällskap inatt:) blev lite sent planerat men vafan, hon drar ju också till Bulgarien.. fast på söndag såklart:P <3

När ngt försvinner dyker alltid ngt nytt upp, ibland till det positiva och ibland det negativa!

TC !!

5/8

Hallo:)

Vad har hänt denna helg.. ja inte så mkt faktiskt.. skulle festat men hade huvudvärk så det hette duga så det blev inget av.. sen hade man inga pengar till krogen heller :/ .. så jag spenderade min helg med familjen, vännerna och systra min:)

Idag har man varit med amanda:) alltid lika kul.. jag är ju bäst i poker nu av oss två:P haha, undrar hur många gånger vi har varit det var efter alla gånger vi spelat så som vi gjorde :D<3

Ska kanske träffa catrin sen om hon har tid:) sen träffa sassa med hoppas jag.. dom två+amanda drar till Bulgarien på tisdag morgon !! Really gonna miss u all!

Skol start snart.. börjar bli lite panik med engelska boken.. jaa då.. har helt glömt bort den så dags att läsa.. verkligen heltsjuk bok :/

Nej nu ska jag avrunda detta!!

TC !!


ja nu är det bara några dagar kvar tills du kommer hem och jag får träffa dig:) saknar dig ju:(

3/8

Gårdagen blev inte som planerad.. Malin ringde aldrig så det blev en dag med Amanda ist, men inte klagar jag för det:P<3

idag ska man äntligen få tillbaka sin Pirates film:) din lilla tjyv;) sen vetti sjutton vad jag ska göra.. ngn som vill hitta på ngt? bara att höra av sig:)

Saknar dig!!

TC !!

2/8

Idag är jag på bra humör, nu kan inget sinka mig till en lägre nivå:)

Idag har man inte gjort så mkt hittils.. ska träffa Malin idag:) saknat dig ju <3 ska på stan och snoka, känns som att man bor där, har varit där varje dag nu denna vecka.. men vad finns det att göra i E-tuna om inte gå på stan?

sen så får vi se vart vi hamnar.. Amanda skulle ringa också. så hon lär ju vara med oss:)

just nu sitter man och väntar på att lilla Malin ska bli klar ngn gång;) så just nu får man vara en dataörd(A)

nej nu ska jag avrunda era nyfikna jävlar ;)

TC !!

saknar dig, kom hem!! men vet att du har kul iaf, det är huvudsaken :)

1/8

ja nu närmar sig skolan med stormsteg... bara 19 dagar kvar, sista året så kan inte klaga:p

STUDENT-08 !!

hittils har lovet varit bra, hänt saker som inte borde, och hänt saker som gjort mig glad. det är så lovet brukar se ut..

det enda problemet jag har nu är att jag vill bli brun, har fan inte varit något solväder.. och inte har man ngn bil så man kan åka och bada. men men, det kommer ju i Augusti säger dom. så får väl vänta och se nu, augusti har ju börjat nu så får ligga i då;)

igår var man med jessica hela dagen:) sedan sov hon hos mig och vi låg och kollade på dom som gör bröllop och jäkelskap scenerna:P hur kul som helst.. bara det att båda somnade när filmen hade gått halvvägs:D skulle sova en kvart men blev så att vi stängde av och sov ikapp:D tack för två härliga dagar gumman<3 vi får ta och göra det vi sa med:) umgås mer och då ska amanda också vara med:) <3

idag så har man varit en stund med jessica, sen var det hem till syrran dit sandra kom.. vi skulle ta våran promenad men ja, det gick inge vidare, kollade på linas kvälsbok och sen ja, ville jag och sandra hem:p och nu sitter man här som vanllgt.

nej nu ska jag avrunda, ha det bra!!

Saknar !!

TC !!

RSS 2.0