fredagsmys

Är det idag hemma. har tänt alla ljus vi har i vardagsrummet och sitter nu och kollar tv. gabriel är hemma hos min kusin med några av killarna och dricker bärs och spelar tv-spel. Så nu sitter man här och bara kopplar av. har en tid för sig själv. är lite skönt ibland faktiskt :) sitter här i soffan och musiken strömmar ur högtalarna. så underbart.

Ja första dagen på H&M var helt okej. men det känns så instängt och lite av ett fängelse. då man måste stämpla varje rast man har och kommer man någon minut för sent så dras det av lönen. har ändrats nåt enormt sen man var där senast. men det var ju också ett år sen med. Men iaf. har iaf underbara jobbar kompisar där som gör det roligare. och tänka sig en hel dag på H&M utan att höra klagomål om att det är vi inhyrda som gör fel:) detta kan bli bra. men man är ju stressad över alla stämpelklockor och så, men men bara bita ihop :)

Fredags planerna blev som ni märkt annorlunda. men det gör inget. tid för sig själv kan man behöva!

nej nu ska jag se om det finns ngn film att se.

chiao




                                        
                                                                The naked truth

Hej igen

helt otroligt att det kommer en uppdatering idag också :D känns som det kommer bli ett väldigt negativt men lite positivt inlägg idag. så varning läsare!

Kan ju börja med att berätta att det är välidgt roligt när man vaknar upp på morgonen och det är 15,5 rader här hemma i lägenheten. åh så gosigt! kollade termometern nu och nu är det till och med 15,3 grader. Tjohoo. hoppas hyresvärden förstår att vi fryser nu när vi sagt till honom. inte det skönaste direkt att vakna och gå upp från en varm säng till väldigt kallt att man bara vill krypa ner igen och bara värma sig.  USCH.

Fick reda på idag att jag kommer jobba på H&M imorgon. ska bli både roligt och tråkigt. det positiva är att man får träffa några människor som man saknat och inte fått träffa på länge. det tråkiga är att man måste lämna folket på Calix. riktigt roliga människor, men vad ska man göra liksom? Kommer säkert tillbaka dit i januari, såg ut att bli mycket för dom då så :) får väl se helt enkelt :)  Det som är mer positivt med H&M är att det är bättre betalt+det är hemma i stan. man hoppades på mekonomen men sen när man tänker efter vilka tider det är där så är man ju hellre där det är bättre tider. jobbar 7:15 - 15:45 så inte är det att klaga direkt :) plus att man får rätt med bra pengar om man är där under en längre period. men visst syns det på lönen sen :) men de snackade m att mekonomen kommer kanske att behöva hjälp under mellandagarna. så vore ändå roligt att träffa dom alla. saknar massa människor därifrån!!!

Några låtar som verkligen har fastnat i huvet på mig som jag bara inte kan sluta lyssna på:

Leona Lewis - Happy
Måns Zelmerlöf - Impossible
Erik Grönwall - Higher
Sarah Dawn Finer - standing strong
Agnes - I need you now
Lady gaga - Bad romance
Darin - viva la vida
Paloma Faith - New york
Calle Kristiansson - Walking in Memphis

JA det var ju en del detta :P haha, skulle kunna lyssna på bara dom här låtarna en hel dag och mata dom genom hörlurarna till min mp3 spelare. Helt klart. ska nog göra det imorgon ? får se. beror på var man hamnar. får ju inte ha mp3 lurar i båda öron :S tråkigt nog, men för säkerhetsskull.

Nej nu ska jag duscha.

Chiao

snö snö snö

Älskar det. är så underbart med det. just nu också då det är kallt och snön glittrar då solen ligger på :) ÅÅH så mysigt med vinter! Vara inne och dricka varm oboy med en god macka i handen och bara krypa ner under filten och kolla en bra film :) LOVELY!

Sen jag skrev sist har det inte hänt så fruktansvärt mycket. Är fortfarande på Calix lagret och trivs allt mer. får se vad man får för besked imorgon om hur det kommer se ut nästa vecka:) är iaf ledig den 23:e så det är skönt. bara 4 arbetsdagar kvar sen är man ledig :) tjoho :D hehe. har även varit på gekås med underbaraste flickor. inhandlades mycket, men glömde bort julklappar. haha, man blir som en virrhöna där inne :D hade även hoppats på att få opereras. men nu visar det sig att det inte kommer bli så. ska ringa mammoenheten imorgon och kolla om vad som hände. Det som skett är att jag har haft en knöl i bröstet sedan 2006 och nu hade den växt YTTERST
 lite och då vill jag ta bort den för att vara på den säkra sidan. men allt är som det ska. så ni som läser detta, oroa er inte:)

Snart är det jul med. hade svårt att tro det förut då det inte fanns ngn snö på backen och det regnade. inte alls roligt. har inte haft ngn julkänsla alls i år förrän nu. och då är det bara en vecka kvar. Skumt! men men snart är den här. Det är Agnes första jul i år också :) lill skruttan är 11 månader snart. tiden går så fort. tänka sig att det snart är 1 år sen hon föddes. kändes som om det var igår. men nu när man kollar på henne så har hon blivit så stor. hon har fått en liten tand, hon står själv och går själv med lära-gå vagnen. plus att hon har världens underbaraste skratt. gud vad det smittar av sig. man smälter ju :D Nej nu for jag iväg inom ett helt annat spår :P

den 23:e ska jag till frisören och klippa mig+färga+slinga. ska även inhandla julklappar, vilket jag inte har gjort än. skäms på mig :D så det blir spurt på onsdag :P

nej nu orkar jag inte skriva mer! men vi hörs väl snart igen :)

Chiao


                                             


RSS 2.0