Dagens händelse

är för det första att Ante fyller 22 år idag:) det andra är att Amanda har blivit moster. Grattis till er båda!<3 det tredje är att man har jobbat, och en av de bättre dagarna på länge. fick reda på att ajg kommer fåkontrakt nu för arena, vilket gör att om det skulle hända att mitt uppdrag på mekonomen tar slut, så får jag garanti lön för de dagar jag går hemma :) så idag är en bra dag:) sen träffade man adde också på ica maxi:) längesen man träffade han, men ajg bestämde att han ajg och amanda ska ta en fia på stan på lördag:) myyyysigt :) träffa gamla klasskamrater och gå och shoppa, om adde står ut med oss två ;) hahah!

Ja det är så min dag ser ut, har inte hänt något roligare. det tråkiga är att älskling ahr haft ont i örat nu i några dagar och vårdcentralen är ju dum i huvet här i stan så de säger att han ska avvakta hela tiden innan han åker upp. men så provade vi akuten idag. och självklart är det fullt med folk som vanligt på måndagar. så han får ringa vårdcentralen imorgon så de kan kolla upp det :( tycker synd om dig älsklingen min<3

Nej nu ska vi kika på tv/film. så ha det bra :)

chiao<3

GvB<3

 


Helgens äventyr!

Idag så ska jag med mamma och pappa till tuna park och kika lite på rean :) sen ikväll så ska vi hem till mamma och pappa och käka pizza med addes familj också:) ska ha en stor familje myskväll :P hehe ska bli så trevligt så!:)

Igår så gjorde jag inte så mycket, var med mamma till tuna park för att hjälpa mormor och handla till bebissen :) hon bjöd oss på lunch sen så fick jag två t-shirtar av mamma från gina tricot som kostar bara 49:-/st :) billigt, jo tack! så idag ville jag tillbaka dit :) hehe.

Ja imorgon sker det  väl inte så mycket. ska mest ta det lugnt :) koppla av och så:) ja det är så min helg ser ut.

Chiao<3

Agnes anna elisabeth Nystedt, Jag älskar dig!<3

 


Fick äntligen

träffa min syster dotter Agnes igår. Självklart kunde jag inte hålla tårarna borta. var en sådan underbar känsla att få se min syster igen och sen att hon och adde har blivit föräldrar till den underbara lilla flickan! Agnes är så bedårande söt och kommer bli så bortskämd, fast på ett begränsat sätt! :D hon fick tre mysdjur och sen en hel hög med kläder, plus en babysitter.  jag älskar hennes så grymt mycket att jag itne kan beskriva det. Och när hon låg och sov på mitt bröst igår, ungeäfr en halvtimma timma, ville jag bara ta in stunden. vet inte hur länge det var för jag bara njöt av stolthet! Jag älskar dig Agnes och kan knappt vänta till morgon dagen då jag får träffa dig igen!

Igår så var jag och mamma på stan, köpte bebis kläder, rosa såklart ;) och sen köpte jag till mig själv ett linne :) sen åkte vi ut till växtriket för jag skulle köpa en fin bukett till syrran. men de hade ingen som jag fastnade för så de fick göra en anann som blev mer personlig från mig:) självklart blev den rosa :P idag så ska jag vara lite med mamma, ska se om jag fått en hyfsad lön så jag kan köpa mig en tröja som jag vill ha och sen kanske något mer :) ikväll vet jag inte vad vi ska göra. ska kanske hem till mor och far och käka, kolla let's dance och sen bara ha det mysigt :)

 

Chiao<3

 


Kärlek<3<3

 

 


20/1-09

HAr äntligen blivit moster idag, kl 06:52 kom en liten flicka vid namn Agnes:) Har tyvärr inga bilder som jag kan lägga ut då jag fortfarande har lånetelefon och den kan itne ta emot mms. Hon är så bedårande söt! åååååh, längtar tills man får hålla henne och se henne:) allt gick bra och barnet är friskt:) Ååh bara sprudlar glädje i kroppen på en<3 Stolt moster är man, utan tvekan!

Älskar er, ni kommer bli jätte bra föräldrar! LÄngtar tills ni kommer hem<3

 


hej hej

Denna helg har gått väldigt fort tycker jag, eller jag alla dagar gör ju det.

I fredags så var vi hemma hos mamma och pappa och käkade, syrran och adde kom även dit:) vi kikade på let's dance och hade det mysigt hela familjen!<3

Igår så blev det hem till syrran och käka mat och spela spel. vi kikade lite smått på körslaget också, men inte så jätte intressant mot vad spelet var:) blev så mycket skratt under tiden vi spelade och kul hade vi! älsklingen var så söt när han skulle förklara och jag som är lite trög inte fattade:D han satt bara och stirrade på mig som om jag borde kunna det då genom hans ögon :D haha så himla söt!!<3 vi körde par mot par, nattis+adde, jag+gabbe och jonna+ante:) jonna och ante vann första och jag och älsklingen kom sist :D sen spelade vi en omgång till, efter mycket lottdragningar så hamnade jag med syrran, adde och jonna och gabbe och ante. Jag ochg syrran vann och älskling och ante kom sist. tyckte lite synd om darlingen då han kom sist båda gångerna<3 men det komiska är att jag får höra av älskling att det är jag som är den dåliga på att förklara saker, men det är bevisat att det inte var så;) är ju inte bästa personen på att förklara, men man får ju ha sina dåliga dagar ibland;)

Idag så ahr vi inte gjort så mycket, älskling var och spelade hockey med ante och adde och jag låg hem då jag har sovit dåligt inatt. vet inte varför men igår när vi la oss så ville jag helt enkelt inte somna. låg bara vaken. men sådana dagar har man ju ibland. Men nu är jag iaf piigg:) Då darling kom hem från ishockeyn så laddade vi hem Mighty Ducks för att få en bild utav hur karlarna våra åker skridskor:D haha och då syftar de på i början av filmen:D så vi har bestämt oss att en dag ska vi bannemig åka och kolla på dom så vi får oss ett gott skratt :P om bara någon timma kommer mamma och pappa hit på kaffe, myyyyys<3 sen resten av kvällen kommer vi nog inte göra så många knop. ska väl kolla Mighty Ducks filmerna:D så klockrena :D

har hittat en tatuering som jag vill göra och fått fram ideér, men nu är det bara till att boka tid och träna smärt tröskeln lite sen är det fit for fight mot bläcken!

Chiao<3

GvB älskar dig masssor<3

Tankar

Är sugen på att göra en tatuering som hjälper min spegelbild kan skina igen, att jag har en symbolisk tatuering som gör att jag kan släppa taget om alla tankar just nu om det förflutna som ännu inte är över. Jag vill inte ha dessa tankar på hjärnan mer. Vill bara ha en minnesvärd tatuering som gör att man kommer minnas det året vi blev drabbade av det hemska och som kanske gör att jag kan bli en mer glad person igen. Jag längtar till den dagen då vi sätter oss ner och pratar om det. Tankarna kan släppas och man kan slappna av. men inte förrän om 5 år kan detta ske helt. därför vill jag göra den nu. Den smärta jag har i mitt bröst kan man få känna då de gör den. jag bryr mig inte längre. vill bara få det gjort och att den blir som jag vill! Hatar att ha denna smärta och mörka molnet runt mig. är less på skiten.

Sorry om det blev ett mer dystert inlägg. men jag vill bara få ut allt! Kan inte stänga allt inom mig!

Chiao<3

GvB älskar dig!

 


Nu är det....

dags för en uppdatering känner jag, har ju fått höra det från mina två underbara vänner Jonna och Ante :)

Det jag gjort sen jag skrev sist är inte mycket. Eller ajg och Darling firade 13 månader den 9:e:) Myyyyyyyyys<3 Älskar dig över allt gabriel! Sen har man försökt att blivit frisk, vilket jag itne lyckats med 100% ännu:/ förkylningen sitter där den ska, men känns som den börjar gå över så det är skönt:) sen har man jobbat nu de två senaste veckorna, åp helgerna har man mest tagit det lugnt, träffat jonna och ante, familjen och även bea:) var roligt att åka på en shoppingtur med dig gumman:) fick lite inhandlat;) ja det är väl inte så mycket mer som hänt som är jätte intressant.

Helgen som kommer så ska man väl inte göra så mycket. ska mest bara ta det lugnt! får se vad som händer.

Ja och syrran har inte ploppat ut en bebis än heller, så inte har man blivit moster, 1 vecka över tiden imorgon:( vill attt h*n ska ut nu! vill träffa krabaten, vilket jag vet att jag itne är ensam om<3 så jag hoppas att den kommit innan helgen vilket jag tror att den kommer göra:) känner på mig att den kommer de två närmaste dagarna, och varför jag tror det är för att ajg igår natt drömde om att vattnet gick :D

Nu ska vi snart äta och ajg ahr itne så mycket mer att skriva. så det blir en avrundning här!

Chiao<3


fortfarande sjuk,

men snart är jag frisk :) febern har försvunnit nu och nu återstår hostan, kanske ska åka imorgon och se om man kan få en receptbelagd hostmedicin istället för den jag har nu!

Nyårs afton blev ändå inte så tokig. vi kikade filmer, lagade god mat, lekte lite med våra elstyrda helikoptrar som älskling åkte och köpte(a) sen spelade vi poker och yatzy:) även lite tv kikande kom med! var jätte mysigt, men tyckte synd om älskling då han fick drass med en sjukling på nyår. men jag sa till honom att åka om han ville, men han ville vara hemma med mig. sött va:) han ville spendera sin nyårsafton med en varm snorig hostande flickvän:) tackar dig för det älskling, hade blivit VÄLDIGT långtråkigt här hemma utan dig!<3 Vid tolv slaget gick vi ut till pantbanken och kikade på de fina fyrverkerierna från stan. de var faktiskt riktigt maffiga! och de som själva såg det kan ju inget mer än att hålla med?! :P

Igår så gjorde inte jag så mycket, älsklin var och träna och jag låg bara hemma. imorse så drog älskling till jobbet och kom hem skapligt. sen åkte han till gymmet och sedan hem till ante och jonna på fika. Nu så är rasmus här, gabriels lillebror:) vi ska käka ming palace och spela monopol och kika filmer:) riktigt trevligt. men sa till honom att han kommer hit på egen risk ;) har en farozon runt om mig :p

Imorgon eller ja resten av helgen så sker väl inte så mycket tror jag. om jag är feberfri så ska vi kanske hitta på något med jonna och ante. kanske bara slappa och ha det trevligt:) sen på söndag vet jag inte, ska ju jobba måndag så måste väl mest vila då:S

Nej nu kom maten, så nu vill jag itne skriva mer. MAgen kurrar (a)

Chiao<3

saknar sommaren!

RSS 2.0