28/11

Ja nu sitter man i skolan och gör ingenting, visade sig att matte lektionen skulle man jobba självständigt.. men men..

Helgen som var hände det lite saker:

Fredags så var man hemma och tog det lugnt.

Lördags så var man ute på krogen, en viss amanda fyllde år :) tråkigt nog så försvann hon och fick gå själv på sin födelsedag :( känner sig något taskig mot henne!! sen efter krogen så skule jag och sofie hem  till mig och sova, emn hinder kom ivägen, sofie gjorde illa sig och kunde knappt gå så det tog oss ca 1 timma och en kvart för att komma hem, plus att man stog utanför kebabhuset och väntade på alla rara vänner i 1timmas tid :( frös gjorde man också, men tur var att man fick lite sällskap av Labbe :) tack :) sen när man väl kommer hem så är det skönt att krypa ner i en säng och abra gosa in sig i täcket.. åh nu börjar man längta till den, nu när man är i skolan !!

sen söndag så tog jag det lugnt :) kollade film och tv :)

aja that's it folks !

TC !!

22/11

Jaha satt man här igen då..

dag har man bara varit i skolan, sen hem och käka sen nu snart börja byta om för träning :) ska träna handboll för första gången efte 4-års uppehåll :)ska bli riktigt kul :)

När man kommer hem från träningen ska man väl bara sova, sen en ny dag imorgon och helg :) jobbr till 4 sen efter det är det HEEEEELG!!!!

Vad som händer i helgen är Utgång på lördag, imorgon ska man väl bara ta det lugnt.. på lördag ska man också vara nere på stan vid 11 för att se våran egna Tjingeling vara Luciakandidat !!

Nej nu måste jag byta om.. men ha det bra !

TC !!


20/11

Ja, helgen som varit har man inte gjort ngt speciellt. kolladefotbollen med tjejerna i lördags, det är väl det enda speciella... sen har man bara tagit det lugnt, avkopplande till max!!

i söndags blev man sjuk, och är fortfarande, men börjar nu bli på bättringsvägen som tur är :) ska väl till skolan imorgon ! hörde iaf att man inte missat ngt så det är ju bra :) måste skärpa sig sista året nu!

idag har man bara kollat filmer och legat under täcket och myst.. får ju inte göra så mkt mer när man är sjuk.. men inte klagar man för det inte!! ;)

hmmm.. vad ska man skriva mer då ? finns nog itne så mkt mer att säga..

TC !!

12/11

Ja idag har man varit i skolan, slapp praktiken bara för att vi skulle bli klara med montern.. och blev vi klara då ? NEJ, för vissa persone tar bara men ger inte tillbaka det dom sen lånat, så här står vi utan en klar monter.. :@

vad har man gjort mer idag då ? jo suttit och pluggat, det är så min dag och morgon dag ser ut :( känns inte osm man har någe liv då man bara måste plugga, det är det man fått göra lite på lovet, förra veckan och sen nu denna vecka:( vad vill lärarna igentigen? bestämmer dom tilsammans vilka dagar de ska lägga proven på ? för alla ska ALLTID komma med dom samtidigt :S blir såååååå trött.. ne nu ska detta inte bli ngn klagoblogg inte!

Fan glad jag blev av ett samtal idag:) madde kanske har fått jobb. ska på intervju på torsdag, så håll tummarna då ;) det är helgjobb men ändå, skönt det också ibland. för vardagarna har man ju inte tid, då är det plugga som gäller! så nu hoppas jag verkligen på detta!

Vad som sker mer under veckan är lite saker, på onsdag är det årskurs 9 dagar på skolan eller om det var på handel:S och på torsdag är det öppethus :) kom dit! :p tror det börjar kl 6 ;)

nej nu ska jag kasta mig över böckerna, eller snarare papprena.. sååå

TC !!
image61

11/11

Ja idag fyller min kusin år :) grattis Carro :) hoppas du får en bra dag! saknar och tänker på dig!

Helgen som gått har inte hänt så mkt för min del, tagit det lugnt med familj och vänner :) andra helgn i rad nu coh det känns BRAA!!

Idag ska man kasta sig över böckerna, ngn har 3 prov denna vecka :/ usch fy oh blääää säger jag bara, men tar man det lugnt så går det nog bra :)

men men, finns inte så mkt att säga me :P såå

TC !!

7/11

Ja har inte skrivit på länge i bloggen så dags att göra det kanske ?

förra veckan var det lov :) behövligt kan jag ju säga! 

vissa dagar av lovet tog man det bara lugnt och skönt, medan en dag var vi pirater och djävular,  spindelkvinna och ja massa annat.. men kul hade vi :) gick ut på krogen där det inte var alltför mkt folk, men inte så många som brydde sig förrän dagen efter ;) kul hade vi för stunden :) men hade varit en klockren kväll om mer folk hade varit ute, vart var alla ? :P

i helgen tog man det bara lugnt, så himla skönt med en lugn helg då&då, kommer nog även ske denna helg :) iaf så som det ser ut nu !!

det var ju jätte roligt att man pluggat på fel saker under lovet, trodde vi bara hade atte prov första vekcna efter lovet ochtvå prov v.46, men tror ni jag hade rätt ? NEJ, hade blandat ihop veckorna totalt.. hade tydligen två prov denna vecka och ett nästa vecka :S vaken tjej ? men som tur var så sa läraren att man får göra provet nästa vecka, och tur var ju det ;)

i skolan idag hände inte så mkt mer än att vi filmade och började planera över hur våra montrar ska se ut.. det var kul och filmamen jävla kallt var det :/ men sånt man får ta när man har kul :)

nej nu orkar jag inte skriva mer,

TC !!



Tjejer, ni betyder massor för mig! ni gör min vardag mkt ljusare än vad den egentligen skulle vara om ni inte fanns vid min sida och stöttade mig genom svåra tider! Är fortfarande vilse inne i mörkret, och ni vet varför, men vändpunkten kommer snart, känner det på mig. och ni gör det verkligen mkt lättare för mig och ta mig igenom detta mörker som ligger över mig som ett moln! ni ska veta att det betyder GRYMT jävla mkt för mig att ni finns där! Går inte att beskriva med ord hur lyckligt lottad jag är över att ha er! Älskar er! 


RSS 2.0