28/6

Sitter nu och väntar på att tiden ska gå snabbare.. längtar (A)

Igår gjorde man inte så mkt, tog det bara lugnt med trevligt sällskap :) sen var man ch kollade fotboll med, 2-2 blev det i den matchen ;)

Vad händer i helgen då;
Fredag/imorgon: Bara ta det lugnt, får se vart vindarna vänder
Lördag: Hem till Moster och käka middag med släkten :) trevlans :p
Söndag: Bara ta det lugnt !!

Aja ska avrunda nu, dags att göra sig klar !!

Take Care !!

27/6

Idag ska man bara ta det lugnt :) åka och kolla fotbollsmatch :)
ska snart hem till syrran för att umgås lite, kika film och bara ha det gott :)
Sen ska man väl bara hem och ja, inte göra så mkt mer :P

Längtar till Torsdag!! Vet att det inte bara är jag som gör det ;)

Take Care!!

24/6

Öland avklarat, säger bara grymt kul hade jag :) även om jag var nykter !! hade massa fyllon att skratta åt, men också trevligt samtal :)

bäst var ju när killarna tog alkotest. ingen klår fan Pata. om man säger såhär, han var inte nykter en sekund, så han torska ju rejält !! rejäl baksmälla imorgon för dig, jaa :P

Emma- älskar din dialekt du fick där, hoppas den går över så folk vet att du är från E-tuna :)

Tack alal tjejer och killar för en underbar midsommar helg :) grymt kul hade jag. inte en sekund utan att man skratta.. <3

Take Care!!

20/6

Imorgon drar vi :) UNDERBAR känsla nu i kroppen, kommer bli så grymt kul!!
Öland är min räddning, behöver en brake från denna stad så det heter duga.. skulle vilja vara borta ett år och sedan komma tillbaka, men tyvärr går ju inte det. kanske senare..

har nästan packat klart allt, är bara några enstaka saker som ska ner i väskan. måste bara vänta på att lilla mamsen ska komma hem, måste köpa mig två saker, som är vikiga !!

fick reda på att det inte kommer bli så som jag hoppades på, att få träffa dig innan jag åker. men går ju inte nu när du är i gbg.. men hoppas du har kul där iaf !! vilkt jag inte tvivlar på att du har !!:)

nej nu ska jag kila och packa tror jag.. men ha det bra alla!

TC!!

19/6

2 ynkliga dagar kvar, sen sitter man i bilen påväg bort, bort från denna stad!! skönt ska det bli...

igår tittade man på film och moffade chips med girlsen, planerade Öland och allt packande :) sätter känslorna mot Öland i spinn, längtan bara gror och gror!! ska bli så underbart kul, även om man inte kan dricka nu pågrundav dessa tabletter. trodde jag skulle få annan pencelin, men nej fick ngn konstig jävel:/ men men, inget kommer ivägen för Öland!

Nu ska man snart träffa Emma och Ludde, mina söta blondiner, ska hyra film och ha det myysigt:)

Take care!!


18/6

Idag fyller kusinen min 20 :) grattis danne:)

fick reda på en jätte rolig sak idag, får käka pencelin på Öland. kan det bli värre ? :O men ska skita i medicinen två dagar så jag kan festa iaf ;) inget ska komma ivägen här inte (A)

jaha, ska man göra idag då? jo kanske träffa tjejerna och kanske kolla film, beror på om alla orkar :)

men men, om ngn ringer så kanske man träffar den istället. vill träffa dig, en vecka sens ist och ändå bor vi i samma stad :/ upptagen jäfkel jag hittat :P bara jag får träffa dig innan Öland så är det lugnt ;)

3 dagar kvar :)


Avrundning nu då..

Take Care !!

17/6

Ja nu sitter man här och ska snart sova, är hur trött som helst. kanske ska lägga mig och kolla film?:)

gjorde bort mig i tfon för dig igår, skäms som fan. hoppas jag sa ngt som inte lyckades skrämma iväg dig allt för mkt. ska förklara vad jag menade för dig, vet inte om jag gjorde det i tfon eller om jag bara rabbla en massa saker. FÖRLÅT!

gårdagen var grym, hur kul som helst hade jag:) kanske lite väl mkt dricka, men ja det kan ju hända alla (A) somnade vid 4 tiden om ens det, halv 5 kanske klockan var :S ingen koll. la mig till sängs vid 3 men ja, alla förstår nog vrf det inte var lätt till att somna.

4 dagar kvar sen är man borta från denna stad, men bara för fyra dagar. ska bli så skönt. kommer ha så roligt och trevligt sällskap :) saknad är det enda problemet, men kommer gå bra :)

nej nu ska jag avrunda här.

Take Care!!

17/6

Finns bara vissa saker man säger, FULL SOM EN KASTRULL OCH 4 DAGAR KVAR ;) ingen fattar kanske vad jag menar :P men det skiter vi i ;)


nej nu ska kastrullen gå lite ;) emma pargelius:DRAGEEEEEEN FRILLA!!!! så ska det vara på öland ;)


take care!!


16/6

Igår var man i åker:) lika kul som alltid ;)

Killarna slängde i coffa i poolen, tyckte synd om han till en början, sen efteråt började man bara skratta :P
Träffade lite nytt folk:) trevlans en kom från rekarne:) kul kul :P sen tog vi det bara lugnt och hade det trevligt :)
Sen var det dags att sova efter ett tag, skulle sovit i bilen eller på studsmattan :P men som tur var fick man ju sig en sovplats :) hade varit lite obekvämt att sova bilen måste jag säga.. studsmattan hade nog gått :) bara man hade täcke och kudde så (Y) 

På morgonen blev vi sugna på pizza:D haha vilka moff tänker ni, det blir värre.. i åker får man välja själv om man vill betala pizzan före eller efter, vi valde då efter. och när vi väl kommit hem till Solle så kommer catrin på att vi glöme betala pizzan. lite vad vi skämdes. men jag tog till mig modet och gick in och betalade dom sen. pizzabagaren skratta åt oss och fy vad man skämdes först. men sen vart allting luugnt ;)

idag vet jag inte vad vi tjejer ska hitta på. får se vad som dyker upp. kanske bara kolla film och ta det lugnt?<3

Tack alla för gårdagen och dagen! :)

Take Care !!

13/6

Igår var man på Papas Tapas med tjejerna:) gott och roligt var det minsann :) älskar er<3

Efter det så skildes några åt. jag och Ludde drog hem till henne bytte om till mysis och sen till strömsholmen där Emma, Gimling och Sassa befann sig:) drog sedan och hyrde film ch kollade på den hemma hos ludde..


en låt som betyder mkt för mig och som dykit upp i mitt huvud FÖR mkt som också påminner om en tid som förändrade mitt liv!
<Richard Marx - Right here waiting for you>


Till er tejer!!

Ville bara säga detta;
finns här för alla er tjejer! Ni är rosorna i mitt liv där banden alltid stärks och gror. Efter varje dag jag vart med er så kommer all glädje tillbaka, ni gör så att livet leker. Ni är solstrålarna i mitt liv. Ni fattar inte hur mkt ni betyder för mig! om inte ni fanns skulle inte mitt liv vara likadant.


När mitt liv är upp&ner så vet jag att ni alltid finns där för mig och försöker göra att saker och ting blir rätt. Ni vet hur jag mådde ett tag, och vilken tid jag gick igenom, då fanns ni där allihopa och försökte verkligen göra så att jag log, istället för att jag grät. Ni lyckas göra mig glad, även när jag mår skit. Det är en sådan underbar känsla att ni inte förstår. Vi blir osams ibland, inte lika ofta nu som förut, men det slutar alltid med att vi blir sams!:)

Allt man kan snacka med er om, det är underbart. Ni förstår en oftast och ibland förstår ni inte riktigt hur jag tänker. men då är det eran tur att säga "vadå" så det blir lite ändringar och inte bara en som säger det hela tiden ;)

Hopps ni förstår allt detta, vilket jag inte tvivlar på att ni gör! Hoppas ni förstår vad ni egentligen betyder för en! Även om man inte visar det alltid, men ha detta i å tankarna då! för detta stämmer!<3<3<3


12/6

ÄNTLIGEN SOMMARLOV!!!!!
fan vad underbart. känslan sitter i, synd bara att vädret inte är på topp:(

Ikväll blir det Tapas Papas med tjejerna. gott ska det bli :) sen får vi se vart kvällen tar oss ;)

just nu sitter man hos systra mi, ska hjälpa henne med gardiner:P jag som är duktig på sånt,eller inte.. tur att mamma är här då och hjälper ;)

Idag har jag bara varit i skolan och sagt hejdå till klassen för denna gång, ses ju snart igen om 2 månader :) kommer sakna er! tänk er bara 1 år kvar sne STUDENTEN, tiden kommer gå så fort.. det är väl snart dags att fixa ett flak tillsdess, innan allt blir bokat !! kan knappt vänta, vill ta studenten nu, det tråkiga medstudenten är att man inte kommer vara hela klassen samlad någe mer efter. men det får man väl ta, kan dra ut på krogen eller fixa ngt i ngn av våra 3 parker :)

Sitter och myser lite med Benke, ja alla ni som undrar vem det är så är det min systers katt, lite udda namn, men tur är det att min syster och adde inte döpt den så jag behöver förklara ngt ;)<3

Nej nu ska jag avrunda detta!! hör av er om ni vet ngt skoj som händer ikväll, det är ju avslutningsdagen (Y)

Take Care !!

11/6

Ja nu är det avslutning imorgon :) SKÖNT ska det bli:)

Början av dagen gick inge vidare. usch säger jag bara vad illa det gick. men efter skolan vände turen :) var med catrin och amanda till Borsökna för att bada :) kul var det,, sen kom andré och "lill" madde dit :) men vi drog typ direkt. ni var för sega ;)

nu ska man ner till bea en snabbis och prata lite ;)


Take care!!


Ville bara säga detta till mina tjejer;
finns här för alla er tjejer! Ni är rosorna i mitt liv där banden alltid stärks och gror. Efter varje dag jag vart med er så kommer all glädje tillbaka, ni gör så att livet leker. Ni är solstrålarna i mitt liv. Ni fattar inte hur mkt ni betyder för mig! om inte ni fanns skulle inte mitt liv vara likadant. 
 

När mitt liv är upp&ner så vet jag att ni alltid finns där för mig och försöker göra att saker och ting blir rätt. Ni vet hur jag mådde ett tag, och vilken tid jag gick igenom, då fanns ni där allihopa och försökte verkligen göra så att jag log, istället för att jag grät. Ni lyckas göra mig glad, även när jag mår skit.Det är en sådan underbar känsla att ni inte förstår. Vi blir osams ibland, inte lika ofta nu som förut, men det slutar alltid med att vi blir sams!:)
 

Allt man kan snacka med er om, det är underbart. Ni förstår en oftast och ibland förstår ni inte riktigt hur jag tänker. men då är det eran tur att säga "vadå" så det blir lite ändringar och inte bara en som säger det hela tiden ;)
 Hopps ni förstår allt detta, vilket jag inte tvivlar på att ni gör!

Hoppas ni förstår vad ni egentligen betyder för en! Även om man inte visar det alltid, men ha detta i å tankarna då! för detta stämmer!<3<3<3

9-10/6

Ja gårdagen var det studentfirande. hade två att gå på:) båda var grymt kul:) ena som blev som en förfest med inte mkt drickande alls och den andra blev fest.. där man också blev full ^^ lite små skömmigt men ja:P sedan när man varit kvar där en stund drog man tillbaka där det blev som en efterfest :) grymt kul :)

när man kom till andra studenten så träffade man på gammal klasskompis och sen hans tjej:) kul och träffa er :) var ett bra tag sen! sen kom du efter en stund när man varit där tog en promenad där man sedan pratade och stannade tilll, myggen satte sig direkt och tack vare det och sen besöket i åker har man 56 st myggbett på BENEN , över driver inte! :( fy fan ser ut som man har röda hund för sjutton:/  men men så kan det gå.. idag har man bara tagit det lugnt, bakis ja tack! :P ska kolla film med mandie:) och moffa lite onyttigt, men det får man:P

take care!!

5-6/6

Ja som alla vet så var vi i åker dessa två dagar. Kan bara säga en sak hur kul som helst. Det var mysigt, underbart väder, roligt sällskap och badande + allsång vid brasan :P Mångra blev fulla och det var ju vissa personer som började slåss om sovtäcken som fanns :P Det var första gången jag badade detta år. Och det var fortfarande hur kallt som helst i vattnet, men skönt efter ett tag då man inte hade så mkt känsel kvar i kroppen ;)

När alla somnat och vaknar upp nästa morgon blir det snack om gårdagen och alla konstigheter alla gjorde!
  När vi sedan bestämde oss för att bada så ser vi en skylt, där stod det att det var både grill och tält förbud :P haha, snacka om bra ögon att se med ;) Fan vad alla garvade när vi hittade skyltarna :P
Det man längtar som fan efter nu är ÖLAND! blev ju ett litet tjatande om det, 30 ggr ca :P Ska bli så himla roligt, ni som umgåtts med detta gäng vet hur dom är! Hur bra killar som helst, man kan vara sig själv och snacka med dom om precis vad som helst, sån underbar känsla!

Många fler roliga saker hände, vi funderar, eller ja det är ju nästan bestämt, att vi ska göra om detta någon gång :)

När man kom hem från Åker så var man helt sliten orkade inte göra ett smack. Kroppen var helt slut och alla ville bara hem till sina sängar. Skönt och gott somnade man iaf.

Nej nu är det dags att avrunda detta!

Take care!


5/6

Idag känns allt så bra. Underbart väder, avklarat nästan allt i skolan, fått positiva besked angånde betyg och umgås med dig på promenad i sumpan!! Dagen kan inte börja bättre.
Och det som är bra är att dagen fortsätter :)

Ska käka snart sen bege sig av på fotboll sen till Åker med kubb, grillning, tält och trevligt sällskap.
denna dag, säger bara en sak PERFEKT!! =)

Sommar nu, ÄNTLIGEN !!

Lov om bara några dagar, 7 dagar sen är det lov :) underbart.

Take care!





4/Juni

Idag har man varit i skolan och inte gjort så mkt, skrev prov som kändes bra så nu är det bara att hoppas!

Nu sitter man här, ska snart till Amanda, sen får man se om du hör av dig:)

När vädret är fint är allt på topp :) SOMMAREN ÄR HÄR ! !

Take care!


2-3/6

FESTEN FORTSÄTTER, jag och jimpa uppe ;) uuuh :D haha..

bästa låtarna som finns har vi lyssnat på :)

NEJ avrundning nu då. säger bara en  sak, DRAAAAAAAAAAAGGEN FRILLA ;)

//Mig och jimpa :)


Uppdatering 20:01

Igår på dagen tog man detlugnt, kollade på bal. Jennies bal, gud vad fin du var gumman! toffe med, men gud jennie du var verkligen jätte fin :) hoppas ni hade en underbar kväll:)

Gårdagen var hur grym som helst, fan vad kul jag hade.
Kvällens gång;
- Började med att käka middag hos syrran och adde, sedan hem och göra sig iordning, drog till emma där förfesten började..
sedan hem till catrin med åkerkillarna där kvällen fortsatte. Där blev det mycket bärande och skjutsande omkring på stolar ;) hade två fot skadade killar, men snälla som vi är hjälpte vi dom med att fullfölja kvällen! vi festade med

När vi sedan skulle hem så kom vi på att enda sättet att komma hem på är att gå, och det orkade man inte, var ute i ärsta och skulle till rekarne området. men som tur var använde vi oss utav våra hjärnceller som var kvar och sov kvar där :) somnade vid halv 9 sedan vid halv 11 kommer amanda och letar efter saker, kan ju säga det att jag gick upp nästan direkt. kunde inte somna om.

Nej nu ska jag snart kasta mig över böckerna, det är väl det enda jag kommmer göra idag :( HATAR SKOLAN! sommarlov om 10 dagar, SKÖÖÖÖNT!

tjejer, älskar er! tack ännu en gång för igår! Och alla andra som också var med:)<3

 


RSS 2.0