23-27/5 - 08

Ja vet inte egentligen varför jag har min bilddagbok, är så dålig på att skriva blogg..

Denna helg fram tills på tisdag kommer vara festande. Igår var det klassfest med, ja som det låter, hela klassen. Dock saknades några men vi hade grymt kul iaf:) några fick för mkt att dricka och några för lite:P Kommer inte glömma denna kväll alltså och det kommer bli en återblick den 4 juni för då är det fest igen med klassen och då blir det också UTGÅNG. bestämde oss igår att vi ska inviga lilla Nybron som nu kommer ha öppet på onsdagar också :) längtar till denna kväll!

Idag så ska man hem till mormor & morfar för mormor fyller år. så idag blir det tårta och en massa gott gott. blir kvar där hela kvällen:)

Söndag-tisdag så är det en resa med familjen till Tallin. Kommer bli mkt festande och mkt trevligt med god mat och underbart sällskap. Sjävklart ska Gabriel med och min systers kille. Så inte kommer det bli en lugn stund där inte;) längtar redan till MC Donalds som kommer bli våran middag eller lunch eller vad man nu kan kalla det:s det jag vet är att vi iaf kommer få en alldeles underbar helg med avkoppling och bara familjen att umgås. kommer bli så mysigt!

Bilder från fredag och kryssningen kommer in senare. just nu har jag inga bilder från fredag men kommer snarast! ;)

Ha det bra!


2/5 Gabriels och Madeleines Datum<3

Ja balen igår blev perfekt. Det enda som var är att ajg var hur nervös som helst. kunde inte äta och toa besök blev det x-antal ggr innan vi åkte. Dagen började med att man skulle sminka sig halv 12 och där satt man och gäspade så mkt att sminkösen var tvungen att ta vattenfast mascara :P hehe, sminket blev hur bra som helst. Sen var det dags för att hämta ut tiaran och sedan gå till frisören:) satt där och det var då alla nerver kom. Usch säger jag bara. provade att dricka kaffe men det hjälpte inte direkt, blev bara mer då:S men frisyren och make-upen blev kanon snyggt ttillsammans och dagen blev bara bättre och bättre. Det bästa ögonblicket på hela dagen var när vi väl satt i bilen och väntade på att vi skulle få komma fram. Var då min älskade friade till mig och dum som man är trodde jag inte på honom, först då när han visade mig ringarna. så jävla fint ögonblick och det perfekta, kan inte vara mer lycklig än såhär med ngn<3 Madeleine <3 Gabriel = Föralltid! datumet 2/5 -08 är den bästa dagen i mitt liv! Älskar dig så himla mycket Gabriel! kunde inte fatta imorse att jag avr förlovad kollade på handen för att se så det inte var en dröm, och det var det inte :) Jag har lyckats fånga den bästa killen en tjej kan önska sig!

Mycket dans och så blev det såklart, sen skulle vi ha gått ut men hemmåt lockade mer :) Tack alla för alla gratulationer! tyvärr kan jag inte svara på sms, men skriver tacket här ! :)

Ha det bra alla!

TC !!



1/5

Ja nu har det gått ett tag till innan jag skrev (a). hur många gånger jag än säger att jag ska skärpa mig så håller jag det inte :p men men

Ja har inte hänt så mkt, har bara tagit det lugnt sökt jobb och spenderat tid med älsklingen!

Det man längtar man längtar till nu är morgon dagen, BAL då :) ska bli så himla kul. se älskling i frack och sen att en själv blir ompysslad och grejer :) studenten närmar sig också med storm steg. bara 5 veckor kvar, vilket kommer gå på en svisch! funderar bara på om man kommer hinna klart med alla ämnen, känns inte som det har många att avsluta och allt kommer väl, SOM VANLIGT, hända samtidigt att. alla lärare kommer komma med prov/inlämning samtidigt, skulle inte förvåna mig ett dugg! bara hoppas att de har tänkt till ordentligt!

Nej nu ska jag kolla på film och äta majskolvar :) MUMS!

ha det bra och kom gärna ut och kolla på balen imorgon:)

TC!!

RSS 2.0