30/10

ja idag var man på stan med tjejerna, inte alla men en del :) mkt trevligt :) sen har man bara varit hemma och tagit det lugnt...

i helgen var det festande såklart.. ovanligt för våran skull ? nej!

Fredags var det hemma fest som gällde hos Micke:) mkt trevligt folk tyckte jag iaf :)

Lördags så var man på förfest hemma hos Ludde :) där några befann sig bara, men ute var det SMOCKAT med folk. kunde ju knappt röra sig :S men kul hade man iaf :) sen blev det efterfest hos micke igen. somnade gjorde man också :$ men så kan det gå..

Söndag så gjorde man inte mkt alls. tog det bara lugnt och slappade under dagen, sedan på kvällen så firade man syrran:)

ja det var mina dagar det :) hoppas ni hade en lika bra helg som jag hade :)

TC !!

25/10

sitter nu i skolan, finns inte så mkt att göra :/

igår så träffade jag tjejerna, eller rättare sagt gimling och amanda :D blev en massa snack och ja diskussioner.

idag så ska man väl inte göra någonting, hem och tråka sönder som vanligt på vardagarna.. får väl se om man kikar ngn film :)

Ska bättra mig på att skriva blogg, men inte det första jag tänker på just nu. men ska försöka komma ihåg :)

nej ska avrunda nu, finns inte så mkt att säga under vardagarna, mer helgen som är intressant ;)

TC !!

22/10

Tack alal för en underbar helg :D hade grymtkul ;) extra tack till Jessica som kom ända från Sthlm för och festa med oss :) tack alla<3

Fredagen hade jag tjejkväll med tjejerna :) väldigt mysigt, var längesen vi lagade mat tsmns.. men det blev iaf av nu ;) kollade på filmer och snackade en massa, attans otur att jag som var värd somnade när vi kollade på sista filmen (a) men emn, så kan det gå när man slutade 6. stressade som fan men hann iaf ;) så det var ju turen :D

Lördagen var det förfest med bara tjejerna, några blev ju "fulla som kastruller" ;) drog ut på krogen vid 11 tiden ca, men som tur var öppnade lotus kl 23:30 så det blev inte alls så lång väntan :) vakten garvade åt två av oss :D vill inte nämna namn :p men men, väl inne på krogen så ja spridde alla ut sig, många såg man inte så ofta och några träffade man ständigt.. men trevligt var det :) efter krogen så träffade vi på många olika folk slutade med att vi hamnade på corner för att käka, där carro stod i kassan :) så då fick man träffa henne också :) <3 miss u !!

nej nu ska man krypa ner i sängen och kolla sista säsongen av Vänner som man lånade av sina kära rannar :) fan vad söt eran unge är, helt sinnesjukt :) lik mamma är han ju såklart :) saknar tills man verkligen kan komma ner och kolla film med er som man kunde innan bebisen ploppade ut och man inte var förkyld :( men det kommer ju ngn gång då jag blir frisk ? :)<3

TC !!


17/10

jaha, vad har hänt med mig då ?

Jo igår så var jag bara hemma och slappa, sov 2 timmar när man kom hem från plugget (a) sedan kom amanda förbi och snackade och tränade lite :) sen kollade man bara tv resten av dagen i princip.. idag så ska amn inte göra så mkt, ska väl kanske förbi syrran och hämta filmer tills på fredag :) tjejkväll hos mig :) mysigt ska det bli!

Ja vad ska man mer säga ? jo lilla madde  är singel igen:P hah anteckna det nu ;) nerå, men det känns bra på ett sätt, det enda är att man inte har ngn att mysa med.. men det kommer väl senare :) behöver tid och tänka på vad jag verkligen vill. finns saker man börjat tänka på mer och mer.. men inget jag avslöjar här. vet att vissa personer som läser detta inte ska ha reda på det :p men men

vad ska man mer göra idag då ? hmm, kanske kolla film med ngn ? :) hör av dig om du är sugen :) (inte riktat till ngn, utan den som vill hör av dig :) )

TC !!


15/10

Då var ännu en helg och paktikdag avklarad :) Kännsbra, snart lov ;)

I fredags tog jag det lugnt, var rätt sliten om man säger så..

I lördgs var det förfest hos Ludde, sen utgång på krogen, mycket trevligt och massa folk som man kände :) Blev kanske lite för mkt alkoholintag, men vafan, orka bry sig just nu?

Söndag blev det en lugn dag, umgicks med mamma och pappa, vilket inte skett på länge:( Senare på kvällen var det kanske inte lika roligt, men överlever :) var väl lika bra såhär:)

Idag har man bara praktiserat, blev lite seg dag, men någon timma innan lunch och efter lunch for tiden bara iväg, så kändes inte som en lika lång dag som det brukar vara :) SKÖNT ! !

nej nu orkar man inte slösa mer tid framför datorn så,

TC !!

This is a new start of my life :)



12/10

Ja nu var det helg igen då :) denna helg blir nog utan festande för min del. behöver nog ett break från det tro jag (a) idag har an praktiserat, helt slut i kroppen, träningsvärk från gympan:# och sen skor som klämt åt, no goood:/ men men bara bita ihop ;) kan ju säga detta att om ni behöver hjälp med att få ihop möbler, ring inte mg då, haha,, stog i 3h med jävla grejer som man skulle montera, gjorde lite ont i fingrarna och handen efter allt skruvande, sen kom de på att de hade en skruvdragare. detta kom dom på efter att jag monteratihop 3 stycken redan :(

idag ska man hem till henke och bara ta det lugnt :) kolla lite filmer som han laddat ner :) och bara njuta av varandras sällskap :) var ett tag sen det hände :/

imorgon blir det nog lugnt, om inte utgång.. men får se vad som sker..

aja nu kommer snart pizzan (a) så avrundning måste ske nu, "tyvärr"

TC !!

8-10/10

Ja dessa dagar har man inte gjort så mkt..  måndags så var man på praktiken, sen var det hem och plugga engelska.. sen i tisdags så var man i skolan, sen tog man det bara lugnt.. och idag var man hemma från skolan, mår inte så jätte bra..

Engelska provet imorgon ska man försöka skjuta upp tills på måndag, klarar inte av att göra det imorgon.

Älskling, saknar dig, har itne träffat dig på tre dagar nu, vet att det inte är längesen men ändå känns det som en evighet :S Inte vet man heller när man får se dig :( hoppas snart !! tycker om dig massor! (f)

Nej ska käka nu,

TC !!


image36
9/10 betydde något annat förut, men nu har den fått en helt annan betydelse. en sak bör man bara få uppleva en gång, men två gånger knäcker en, man tycker att man lidit nog redan. Det är andra gången man får samma besked men ändå tar det hårdare på en nu än första gången, fattar bara inte.. mörkret har verkligen lagt sig över en nu. var är ljuset som ska leda en från detta ?

7/10

ja helgen som gått då;

Fredag:Först som en liten förfest hemma hos Catie :) med Catrin, Jennie, Ludde, Gimling, Amanda, Coffa, Nicklas och Sonny :) väldans trevligt var det iaf :) sedan drog vi till Anders där det bara var några stycken men jag hade iaf trevligt, kändes ändå skönt att bara ta det lugnt istället för att "härja" om man säger så.. sedan så drog jag Henke och Kalle på efterfest till ngn tjej som hette Rebecka som hade "fest" med sin mamma och granne, vi tänkte först när Kalle sa att det är efterfest hos en brud som heter Rebecka så tänkte vi att det var lite mer folk, men nej då var det hon, hennes mamma och grannen. vilket visade sig att hennes mamma var lite väl skum och närgående och sa att hon älskade mig och henke när vi väl gick därifrån efter att hon kastat en tom cider burk på henke:S alltså hon hade verkligen inte alla hästar hemma kan man säga!! fick spela trött för att vi skulle ha en ursäkt att gå därifrån. men resten av kvällen var trevlig! det var fredagen det:P

Lördag: Vaknade vid tio ungefär, fattar inte vaknar alltid mellan 10-11 dagen efter att man festat, aldrig sova längre än så:S skumt, men iaf.. sen käkade vi pizza sen drog vi till Johan (jobbarkompis till henke) satt där och små pratade och fick träffa hans tjej och barn.. tjejen visade sig vara en gammal klasskompis till min syster, nämligen Sofia) nu blir säkert min syster fundersam så säger såhär ni gick 6års tillsammans och sen lite längre tror jag det var.. vet inte exakt... men men, sedan drog vi hem till mormor och morfar för att säga hej, mormor har varit utomlands i en vecka så då ville man träffa henne! sen drog vi till mariefred och sen till hans syter Linda för att käka mat, blev kvar där till halv 8 och drog sedan till Ica för att köpa lite godis :P sen hem för att liggga och mysa och kolla tv :)

Söndag: Kom hem från Henke sen träffade man Gimling och Ems :) alltid lika kul och mkt att snacka om ;) snackade om helgens gång, sen avr det dags att knalla hemåt.. ska snart attackera sängen tror jag, är sliten, men ändå pigg:S skum känsla, men men får väl se när jag somnar..

Äh nu orkar jag inte skriva mer, blev lite detaljrik blogg känner jag (A) aja nu vet ni iaf minsta lilla jag gjort ;)

TC !!


Mina tjejer, älskar er så otroligt, ni lyser upp min vardag!<3


Syster! Saknar dig vid min sida. Varje dag undrar jag när vi kommer ses, varje gång man ringer så är du upptagen med något annat eller helt slut efter jobbet, och när du väl kan är jag inte tillgänglig! men du ska veta att jag älskar dig ändå! är så tomt utan dig här hemma! när man kommer hem är mamma och pappa hemma men man märker att något saknas. Du bor endast några 100 meter härifrån men iaf! Man uppskattar bara tiden med dig mer och mer när man träffas. Men skulle vilja ha dig här bredvid mig som jag kan vända mig till när det är som det är(du vet vad jag menar) !! När man ibland känner att man behöver en axel att gråta ut på, så är din bäst!! för du och jag sätts i samma situationer och förstår verkligen varandra, man behöver ínte säga ngt utan du vet vad som rör sig i mitt huvud. du har alltid funnits där för mig sen alla mina problem uppstod och när allt i våra liv började hända. du märker direkt när det är ngt som inte stämmer med mig, när det är ngt som besvärar mig eller om det är ngt som hänt som jag inte berättat, du läser mina ansiktsuttryck/tankar så jädrans bra att man ibland blir iriterad :P du vet allt om mig och mitt liv, du är min syster men ändå den bästa vännen man kan ha. du är den som vet hur man verkligen känner sig, då andra bara kan sätta sig in i situationen !! Du är och f ör blir en del av mitt liv, om du inte fanns så vet jag inte vad jag skulle göra. skulle inte klara mig utan dig vid min sida! om ngt skulle hända dig så vet jag inte vad jag skulle göra! Älskar dig så obeskrivligt, när vi tjaffsar och när vi är sams så älskar jag dig lika mkt!  
Syskon kärlek för alltid !!!<3

1/10

Grattis Bea och Tobbe till barnet:) vill inte avslöja könet här, det får ni göra själva:P ;) Hoppas allt gick bra med förlossningen och att det går bra för er i framtiden:) Ni kommer bli bra föräldrar:) <3

Idag ahramn bara praktiserat järnet och sen pluggat som en tok efter det till kl halv 9..sen tog man oaus och satte sig här där man blev kvar sittandes:p

Imorgon är det svenska prov. hoppas jag får åtminstone g. men det klarar jag nog av, annars är det katastrof;)

Sen efter skolan får man se vad jag hittar på. ska väl abra ta det lugnt och börja plugga till engelska provet :( nu börjar allt pluggande..
men sista året så nu är det bara att ligga i:) fan vad jag längtar till 6/6-08, ska bli så underbart !!

nej avrundning nu, ska väl kasta sig över papprena ohc plugga det sista:)

TC !!

RSS 2.0