Igår var det en speciell dag :)

För det var Agnes födelsedag :)  och idag är det en speciell dag också :) hon har namnsdag idag också :) hehe grattis för det med :D

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år.
Ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva uti hundrade år!


Stora Gratulationer till dig mosters älskling. Tänk att ett år går så fort. känns som att det var igår du låg på mitt bröst och sov så gott. Du var så liten och gjorde inte alls mycket. nu är det tvärtom, nu är du hela 71 cm lång och sjö vild. Bus lyser i ögonen på dig! Du går ju också nu till och med :D  Så söt när du stapplar fram med dina små fötter och sen ser man dig bara försvinna bakom vardagsrums bordet för att du tappat balansen. och sen när du kommer hasandes fram på dina knän och viftar med armarna är ju bara så bedårande sött. Och när du nickar och säger "ta ta" när du egentligen menar tack tack. åååh kan inte med ord beskriva vad du betyder hjärtegull. du får alla hjärtan och smälta när du ler. eller ja minsta lilla sak du gör. Du är släktens lilla charmtroll, det må jag säga! Kommer aldrig sluta älska dig krösa maja!

Många STORA pussar och kramar!<3<3






Gott Nytt År 2010 !

ja nu är det år 2010 och året blev infirat med en lugn middag med underbara vänner. Blev lite spel och inte alls mycket dricka då vi hade lill krösa med oss :) Nyårsdagen var den dagen vi sparade oss till och bättre kunde det inte bli. Oftast brukar man ha för höga förväntningar och för det mesta blir det bara sörja med allt då klockan närmar sig 12 slaget och man beger sig ner mot stan. men denna var underbar. vi stog på ett berg och såg massor med fyrverkerier runt om oss och bara njöt av varandras sällskap. Jag tror det stämmer det där med att man ska inte ha så stora förväntningar på nyårsafton utan bara ta den som den kommer. tror det kommer bli så att de flesta nyårsaftonar som kommer här framöver inte innehåller allt för mycket alkohol konsumtion utan mer bara för att umgås och hålla mig på en bra nivå. Festa kan man göra dagen efter, var grymt skönt måste jag säga. Slippa känna stress, folk som försvinner på stan och känna ren besvikelse. Klagar inte på de föredetta nyårsaftonar som varit, utan allt är underbart innan klockan 12 då man står där på stan med all champagne och ska precis fira in det nya året och det är då allt händer. man önskar varandra gott nytt år ena stunden och nästa då är alla borta. ofast står man där 2-3 personer kvar och alla andra dragit eller står och dividerar om vart alla vill gå. ingen kommer överens och ja splittringen sker. Man borde fira det nya året med att vara på ett och samma ställe och dagen efter kan man gå ut på krogen eller nåt. Vet inte vad man ska säga riktigt för att det ska låta bra. men tolka det som du vill och prata med mig om det isf :)

Det som skett sen jag skrev sist är att lilla krösa maja har tagit 4 steg själv, hon har fått 3 stycken tänder och hon har upplevt sin första jul och nyår. Inom jobb fronten är det små förändringar. jst nu känns det som man är en liten boll, då man inte har en fast plats utan förflyttas mellan H&M och Mekonomen. Hade hellre velat vara kvar på ett och samma ställe. men men sådana tider. Mycket mer än så har väl inte hänt. Hade förresten en underbar julafton/juldag/annandag. Julafton var vi först i Mariefred och besökte Gabriels familj sen bar det hemmåt och byta om. Efter det åkte vi hem till Micke & Monica (min svågers familj) och firade jul med dom. Så det var Jag, Mamma, Pappa, Syster, Adde(svågern min), Rickard, Frida, Micke, Monica och sen lilla Agnes såklart. Hur mysigt  som helst. också en av de bästa julafton på länge:) 

Fick nyss reda på av syrran att Agnes har gått 20 HELA steg idag. helt otroligt vad fort det går. lilla flickan blir stor. och en annan blir bara äldre och äldre och ja. här är man.

Nej nu ska jag kila. men hoppas ni har haft en bra LÅNG HELG över jul och nyår :) Och god fortsättning!

Chiao!


RSS 2.0