Imorgon smäller det!

för då bir jag 20 hela år. känns inte riktigt som man fyller för man hinner aldrig få längtan nu när tiden går så snabbt. men men, imorgon är dagen här!:)

sen jag skrev sist, så har jag nu blivit frisk igen, blev det förra torsdagen:) har varit på 18-års fest och hade grymt kul. Jag har varit hemma i våran nya lägenhet med älskling och bara myyst och haft främmande och donat. Har hunnit med att vara i mariefred, jobbat och även fått ytterligare en ny telefon. Blev en Sony Ericsson w715. grymt snygg och bekväm att handska. Hoppas nu att denna telefon inte börjar krångla som den andra nya gjorde! Högtalaren blev spräckt så det spraka och blev ett obehagligt ljud i öronen. Så butikschefen ringde mig idag och sa att jag kunde komma och välja en annan telefon. och denna gång försökte jag att ej få en sony men det går ju inte att välja nokia eller samsung för det är ju inte samma leverantör. Men men, är riktigtnöjd med denna telefon. Oj vad många rader det blev nu om bara telefonen, sorry!

Imorgon så får man besök av mamma,pappa,syrran,adde,micke,monica,richard?,frida,hasse, sanna, rasmus, louise:) Ska käka tårta och bara umgås:)

Nej nu fick jag ett samtal från min söta vän amanda som vill komma och träffa mig:) så nu ska jag kila. skriver imorgon :)

Chiao, älskar dig gabriel<3

nya telefonen:)

Första natten

i den nya lägenheten och allt känns underbart! Hade dock lite problem att somna igår, men inte så konstigt när min älskling ligger och drar stock bredvid :D<3 Så jävla söt, sen försöker man väcka honom men går det? Neeeh ;D

Igår så flyttade vi över alla saker och städade ur frysen i gamla lägenheten, och började på kvällen att dona här hemma. har nu kommit en bra bit och är i stort sett klara:) är bara små fix kvar nu och en malm byrå sen är den klar :D Idag så har vi fixat klart det mesta. hämtat soffan som blev kanon snygg! och hämtat mattan till vardagsrummet, ååååh kommer sakna hemmet när man inte är här.  LOVE IT!

Idag åkte vi ner på stan, fixade vardagsrumsmatta och sen soffan. Efter det åkte vi hem så karlarna fick fixa soffan och sen till Tuna Park. inhandlade mig Harems byxor, ej de från Gina tricot som går på reklam, dessa från cubus. Sen en t-shirt och en turkos scarf:) riktigt schysst ihop!

Nej orkar inte skriva mer ska hoppa in i duschen och sen sussa, är ju en dag imorgon. Här kommer lite bilder från då att jag och älsklingen donade lite hemma i gammla lägenheten och lite mysbilder med agnes<3

Chiao<3



Ord kan inte beskriva vad jag känner och tänker varje gång du vid rör mig. Dina beröringar går inte att beskriva. när man mår dåligt och är ledsen så räcker det med en kram eller ett skratt från dig så är världen underbar. Vill bara stanna i denna stund för evigt och bara njuta. Du är min älskling, bästa vän och själsfrände. och därför vet jag att detta inte är något tillfälligt, detta är för evigt. jag vet alltid vart jag har dig. När jag väl behöver dig är du där för mig! Du stöttar mig genom allt och får mig verkligen att må bra. Visst att man blir sur ibland, men det hör ju till kärleken och lära känna båda sidor hos den andra. Kommer alltid att älska dig och jag förstår inte fortfarande att du är min fästman, för bra för att vara sant helt enkelt. Du är kärlek och lite till! Jag Älskar Dig Av Hela Mitt Hjärta Darling! 9/12-07 dagen då mitt liv fick sig en vändpunkt som resulterade till det ljusare!<3

åhhhhh,

idag har det varit slitar dag nr 2. har skurat spisen och kylskåp! ännu en gång fick mamma vara med och hjälpa mig. vet inte hur jag skulle klara mig utan hennes hjälp. hade inte varit klar än på ett tag då och orken när man är sjuk är inte så stor. men emn, måste ju göras.

Imorgon är den stora dagen, flytt:) ska bli så skööönt så ni anar inte. Hoppas bara att de har städat lika bra som oss nu annars blir jag sur! :P

Längtar tills Samuel på jobbet har ritat klart min tattuering, han hjälpte mig med den. har varit sugen på att göra den länge nu men idéerna har inte flödat. men nu;) kommer bli kanon sen:) litar på honom :D haha Kommer bli en ängel på högra skulderbladet. mer vill jag inte avslöja. lägger in en bild sen när jag väl tagit mig mod till att göra den!

Nej nu måste jag kila. har städning att göra klart:( diska och dammsuga:( hur trkigt kan det bli? men efteråt ska jag och älskling lägga oss och glo på tv och uumgås med varandra efter en slitig dag!

Chiao<3

GvB älskar dig min sötnos<3


24/3 en stor dag

För idag fyllertvå stycken personer!

Grattis adde som idag fyller år:) stort grattis! lilla 22-åringen ;) ÄLskar dig!

Även ett stort grattis till Amanda.K Som fyller 20 år idag:) Grattis honey! ÄLskar dig!

Idag har jag och mamma städat köket. flyttar på torsdag så vi torkade ur alla köksskåp och var duktiga. blev riktigt fräscht nu:P hehe vi i fam lindberg fuskar inte ;) nogranna som attans.imorgon ska vi ta spisen, blev lite tufft med den. syrran var här också:) hon lämnade gullungen så jag och mor fick vara barnvakt medans hon handlade och gjorde ärenden:) MYYYYYYS! Hon skrattade förresten för första gången igår. och tydligen väldigt sött. fick dock inte höra det idag efter många tappra försök:P hehe. nej det var allt jag orkar skriva. ska sova TIDIGT idag.

chiao<3

8dagar kvar nu!!!!!!!! LÄNGTAR !

 

 

 


Sjuk idag:/

och det är så jävla trist, var tvungen att åka hem från jobbet idag p.g.a mensvärk illa mående och fryser:( vill inte vara sjuk ju, men men, inget man kan göra något åt! bara bita ihop.

Nu har det blviit ändrat. vi flyttar inte på fredag utan på torsdag. ska bli riktigt skönt att flytta då istället då kanske man hinner färdigt med att packa upp allt och så i helgen. hoppas jag blir frisk tills dess, vill ju inte flytta när man är sjuk. men men inget man kan göra åt det heller.

Igår så var vi hemma hos syrran coh adde. firade adde som fyller imorgon:) Grattis grattis!<3 Under dagen tog vi det bara lugnt, skönt det också ibland som omväxling:)<3

Det var allt jag hade att säga. ska lägga mig i sängne bredvid älsklingen min och mysa med han, sätta på ngn film och kika på så kan han få somna till det, som vanligt när vi kollar film på vardagar:D haha. älskar dig pluttebjörnen<3

Chiao<3

Slitar dag

för mig och älsklingen idag. håller på och gör klart det sista i lägenheten och har tömt garderober och kllädkammare, m.m. Så det enda vi har kvar nu i våran lägenhet är säng, tv, dator och lite kläder. Hygien artiklar också såklart ;)

Gårdagen höll vi på för fullt med att flytta över saker till nya lägenheten. blev endast ett kärrlast och sen lite till som vi hade i källaren:P Sen på kvällen var vi hemma hos syrran, käkade där och pratade :) MYYYYYS! tänkte eftersom vi redan var där så kunde vi lika bra vara kvar :D hahah!

Fredagen då? jo då var vi hemma hos mor och far och käka pizza och kollade på så ska det låta:) väldigt mysigt, som alltid!<3 ÅKte väl hem vid 10 tror jag då både jag och älskling var trötta efter en arbetsvecka, plus att ajg inte kände mig pigg då jag hade fått feber och kände mig jätte hängig på jobbet. men gick över vid 4 tiden :) SÅÅÅ SKÖNT!

just ja har även fått tillbaka ny telefon. fick en Sony ericsson w595 svart!

Ja det var väl allt jag hade att säga. Tro't eller ej men Jag har faktiskt spikat lister :) älskling och jag = bästa teamwork ;) <3

Chiao<3

Älskar dig Gabriel!


Gaaaaah!!

Trött jag blir på telenor. har haft min mobil inlämnad nu 3 ggr, och de skickade tillbaka som reklamation. fick sms idag att den kommit så åkte dit efter jobbet. Väl där coh de säger att de ska hämta den kommer de med en exakt likadan och att de inte kan göra nå¨got åt det. fast en anna säljare sa att de skulle köpa den telefonen av mig så jag kunde ta en annan. då just den modellen haft VÄLDIGT mycket problem! så imorgon ringer butikschefen och ska prata med mig. fan först säger de 2-4 veckor, efter 5 veckor får man tillbaka den. Inlämnad 3 ggr som sagt och inte sjuttsingen får man en ny?!?!?! så himla irriterande så det finns inte. hoppas chefen går md på att de köper den och jag får en annan.

Men men, idag så har dagen varit bra tills då då:) haft väldigt kul på jobbet och arbetet gick bra:) n
Just nu går man och räknar ner, endast 10 dagar kvar tills ajg coh älsklingen flyttar till VÅRAN lägenhet och endast 15 dagar kvar till att liten blir stor:) nämligen min 20 års dag:) Fredagen där är det fest med tjejerna, sen långt i tiden varit planerat, ska bli riktigt kul faktist. blir första festen i vår lägenhet:) tjohoo.

sen är det på lkördag då vi flyttar alltsåden 28:e mars så är det fest för en tös som idag fyller 18:) Grattis Felicia!<3

Ja det var väl allt jag ahde att säga. är lite förbannad och inte på jätte bra humör. men men tur att älsklingen finns här och gör mig glad!:) Massa kärlek till dig Darling<3

Chiao<3
GvB, jag älskar dig!<3


Hej igen!

Har hänt lite saker sen sist. jag och älsklingen har beställt nu en bio soffa till lägenheten, vi har skrivit på kontrakt för lägenheten och likaså han som ska ha vår. helgen var man fullbokad utom idag då. i fredags hem till syrran coh adde och fick underbart god paj. måste göras fler gånger! sen kollade vi så ska det låta, och lite annat som gick på tv. Igår så var jag först på fest i strängnäs och firade JOssan som fyllde 30, sen bar det hemmåt vid halv 10 snåret för att fortsätta festa här hemma i stan, känns lite bättre att vakna hemma nu när man inte varit så pigg dennna vecka :( Så det blev inte så onyktert för min del, till en början vart det ju det, men sen kom tröttheten och segheten ikapp mig. så drack lugnt istället för hets:) SKÖÖÖÖÖNT! :P Väl hemma i stan och festat i drygt 2-3timmar bar det ut på harrys. Träffade många bekanta där och mitt i smeten såg jag fader min:) haha, så söt presenterade mig stolt för sina jobbarkompisar och log. älskar dig fader<3 Sen bar det hem vid kvart i 2 snaret där någon gång. och vi gick då till corner och käka "lite" strips :D hahaha. en hel jävla bricka full blev det n'r vi väl hällde ut stripsen :D inte alls pinsamt eftersom vi bara var tre pers som käkade det, men men emma och amanda hjälpte oss så det blev mindre pinsamt :)

Idag så ska jag till syrran och adde snart hade jag tänkt. sen efter det vänta poå att darling ska komma hem så vi kanske kan gå en promenad i detta underbara väder innan hockeyn börjar. Arena som jag jobbar för ska möta Mekonomen där jag är just nu:) grymt kul kommer det bli:)

Nej nu har jag ingen större lust till att ligga i sängen och dra mig, nu vill jag käka frulle och bara komma iväg ut:)

Chiao<3

Älskar dig Gbriel, massor! saknade dig inatt när du inte låg där bredvid och man inte fick känna din pafrym lukt. hålla om dig och pussa dig. kan erkänna att det tog ett tag innan ögonen slocknade och jag sov. tror jag somnade vid halv 5 :/ Men nu ses vi iaf snart och jag kan få mysa med dig. Saknar dig sååå min andra hälft<3

Så sjukt söt att det finns inte på världskartan! Moster älskar dig lilla charmtroll !<3

15 månader!

15 månader med min älskling idag! är så glad över att ha dig Gabriel! du gör mina dagar fullständiga! utan dig vet jag inte hur mitt liv hade sett ut i nu läget, och jag hade heller inte vetat vad jag gått miste om! Nu när man låg och kollade på vänner och fick se Chandler och Monica gifta sig, så längtar jag till den dagen då vi står där! finns inget som gör mig gladare! Du gör mitt liv så värt att leva, att alla dagar räknas nu när jag har dig! Du får mig att le, smälta och hjärtat mitt att slå volter. Alla underbara känslor dyker upp när du berättar hur mycket du älskar mig. Du är min toker och jag kan inget mer än att le över det. Vad skulle jag göra utan dig?

Hela du är underbar och får mig att må så bra. Jag ahr hittat min själsfrände och min andra hälft, när du inte är med mig är jag inte mig själv, känns som att det saknas något. Du gör så att jag lever och allt underbart vi gör tillsammans får min vardag att se ljusare ut. att allt ont är borta. När du ligger och kollar in i mina ögon vill jag bara frysa stunden. allt annat i omvärlden fryser till! känslan är så underbar och känslorna just nu rinner bara över. Alla tankar kommer upp och fingrarna bara skriver på. Länge sen jag dedikerade ett inlägg till dig och denna dag känns speciell då allt i vår närhet har ändrats till positivt. Vi har fått en udnerbar lägenhet, du är fullbetald, jag får förlängt kontrakt och på allt detta så firar vi 15 månader och har nu varit förlovade i  10. Tiden går bara så fort och det känns inte skrämmande, snarare tvärtom!! Längtar till den dagen våra barn kommer och frågar oss om saker och ting om hur vi träffades och om hur vi förlovade oss. Allt känns som en saga, det känns overkligt men vet att varje gång man nyper sig i armen så är det sant.

Att våra liv är menade till att leva ihop och att det kan inte bli bättre. Jag har dig min älskling och inget med dig känns främmande, känns som om vi kännt varandra hela livet. Du är min vän, min själsfrände och min andra hälft.  Känns så underbart varje gång jag säger älskling till dig och hör dig säga det tillbaka. Varje gång jag hör din röst och är i din närhet vet jag att jag lever.


Älskar dig Gabriel Viktor Von Bahr! Min själsfrände och min andra hälft!

//Din Madeleine!



Hand i hand, går vi genom staden.
Hand i hand, går vi igenom allt tillsammans.
Bredvid varandra kommer vi alltid finnas.
Bredvid varandra klarar vi allt!

ÄNTLIGEN!!!!

ja det är det jag kan säga. jag och älsklingen ska flytta :) ska skaffa oss en större lägenhet och läget kan inte bli bättre. blir nämligen här på söder ovanför syrran min<3 blir en hyresrätt:) så vi går från en etta till trea nu:) ska bli riktigt skönt att få ett ordentligt sovrum och separat tv och data rum:)

igår så hade vi lite folk här och hade fest :) sista festen i denna lägenhet:) så fredagen blev underbar för mig och älsklingen. Han klarade yrkesbevis provet, jag får förlängt kontrakt på jobbet, och lägenheten såld och den nya är vår:)! så detta var vi tvugna att fira  med lite fiesta:)tack alla för igår hade riktigt roligt! älskar er<3

chiao<3

gabriel jag älskar dig mitt solsken! du och jag föralltid, kan inte bli bättre<3


RSS 2.0