30/9

Ja i fredags var det fest, Roos fyllde 20:) grattis grattis.. hur kul som helst och trevligt folk:) Blev lite rund under fötterna när man väl var påväg hem, men det var ingen fara, har ju min bodyguard;)

Lördags så tog jag det bara lugnt med Henke, kollade Bourne Ultimatum och sen kollade vi tv. Idag har man bara tagit det lugnt, kom hem från Henke idag och sedan dess har man bara umgåtts med mamma och sen pluggat.. Svenska prov på tisdag, kommer gå bra tror jag:)  Har pluggat idag, och akn redan instuderingsfrågorna. satt en timme sen var det avklarat, om inte ens det:) så inte så svårt prov hoppas jag(a)

TC !!

25/9

idag har man bara varit i skolan sen träffat emma en stund.. :) sov middag i 2 timmmar så nu börjar man undra om man kommer somna inatt:s men det kommer jag nog, ngn gång;)

just nu sitter man här, kom precis in från att träffa emma.. ska snart sätta mig vid tv:n och kika idol med sjuka mamma, har råkat smitta henne med förkylning så då är det minsta man kan göra är att göra henne sällskap(a)

vet inte vad det finns att skriva mer, så

TC !!
Finns saker man inte vill prata om,
men utsidan säger ingenting om vad som egentligen sker på insidan

22/9

Gårdagen var grymt kul:) Emo stil på hela bunten, men den som var bäst rock klädd var ludde, fan va cool du var gumman! ni andra var också bra utklädda men alla såg ju hur ludde såg ut så behöver inte förklara mig där;)

Började med lite små drickande, medans vi inväntade alla filurer som skulle komma. Sedan kom alla, och då var det käk. det syndes tydligt att tjejerna mina var hungriga:P alla flockades runt matbordet direkt:D

Sen blev det lans och lekar och en massa prat:) var så skönt att var där med alla tjejer, en avkopplande omgivning där man nästan kände alla, och de man inte kände lärde man känna:)

aa ville bara tacka alla för en underbart trevlig kväll:) älskar er tjejer<3

Ska till Henke idag:) har inte träffats sen i.. ja kommer inte på vilken dag det var ska bli så skönt att känna din närhet igen!!

TC !!


20/9

Dagen min började bra, men under dagens gång blev allting bara värre och värre. Sen när man går och tänker på saker och ting och tänker att dagen kan bara inte bli värre. men så blir den det, helt jävla kass dag. Allting hamnar i botten, vet inte var jag ska ta vägen för att inte tänka på det. men varför, varför just idag? varför måste alt hända just IDAG? vill bara försvinna för en stund, några dagar eller vecka! Skulle vara jävligt behövligt just nu. bara komma iväg och samla tankarna för en stund. bara vara i en omgivning som jag känner mig bekväm i. vill prata ut om det, men får inte. inte ännu. Känns som man borde släppa allting och bara ja vet inte hur man ska förklara. är så jävla less på vissa saker.  ÅHHHHHHH:@

Vänner, ni ska veta att ni betyder massor för mig. vet att jag kan prata med er om allt, men just denna sak går bara inte. Vill verkligen prata med er och berätta detta, men det är sårt. svårt när man själv inte vet svaret utan bara har sina föraningar. och inte vet riktigt själv hur detta kommer sluta eller hur läget är. ni kommr förstå mig när jag berättar detta, kommer berätta detta för er, lovar! älskar er tänk på det, ni betyder massor!<3

Sötnosen, hoppas du blir frisk snart så man får känna dina armar om mig! skulle behöva det nu, verkligen. men allt jag vill nu är att du blir frisk så att vi förhoppningsvis kan ses på lördag! Saknar dig !!

aja orkar inte lägga ner mer energi på detta. snälla fråga inte vad som hänt, utan detta är min blogg där jag behöver förvandla mina känslor till ord och allt som rör sig i mit huvud.

TC !!

image36
Känns som mörkret börjar bilda sig kring en,
vill ha fortsatt solsken i mitt liv, vill ha fortsatt positiv anda! Men känns som att det kommer 
  bli tufft nu om jag inte kommer få höra det jag vill höra!!


19/9

Idag är det två stycken som står mig nära som fyller år. Pappa och gimling:) hoppas ni får en bra dag ! älskar er<3

idag ska man bara ta det lugnt, ska inte göra så mkt. släktingarna kommer ikväll så då blir det smörgåstårta och en vanlig tårta:) mums(a)

Aja skriver väl kanske mer när jag kommit hem. får la se:P

TC !!


18/9

Dagarna bara går och går. idag är det tisdag och bara tre dagar kvar sen jävlar:D PARTY till max. Våran egna Tjingeling ska ju firas;) Ska bli så jävla kul!!! :)

Idag har man varit i skolan, sen hem till syrran och planera present till pappsen som fyller imorgon:) <3
Hann också träffa min sötnos också:) blir alltid ika glad utav att se dig! Tycker om(f)

Idag ska man bara ta det lugnt, ska fixa presenten och sen kanske träffa tjejerna? saknar er alla ju, känns som det var evigheter sen man såg er:S vet inte varför, det var bara några dagar sen. Ni betyder verkligen mycket för mig! Ord kan inte beskriva!<3

Nej dags att avrunda!

TC !!


17/9

Ja idag har man bara tagit det lugnt..

dagen började med skola och sen prakitk, nu får man drass med ont i ryggen ett tag känns det som. ingen som kan massera en heller, den somnar bara:p kom hem från praktiken vid halv 7 ca, sen dess har man bara tagit det lugnt, känns skönt det:)

Imorgon är det skola som gäller, så gäller att gå och lägga sig tidigt eftersom man var uppe JÄVLIGT tidigt imorse, men vad gör man inte för sötnosen?:P

Grattis Jessica som klarade teorin idag:) första försöket också så jävla glad för dn skulle gumman!<3

nej avrundnings time;)

TC !!

11/9

Märkte att det var ett bra tag sen jag skrev blogg. 9 dagar sen. får bli skärpning va? MM (a)

I helgen firade man sassa på fredagen:) slutade med att jag somnade för jag var så trött:S fick ju inte sova min middag efter en dag på prakitken:p men men, då slutar det så;) Sen lördagen tog jag det bara lugnt, var hos henke och var social. kollade lite tv och Sverige matchen;) fan att verige inte vann, dom var fan värda det!!!! På söndagen var man med henke också och busade och prata och kolla Rush Hour 3:) tok bra, förutom att det var engelskt tal ohc ingen text. man fattade men vissa ord och dom pratade snabbt var det svårt att hänga med lite(a)

Gårdagen spenderade man på praktiken och med amanda, sen ludde kom förbi snabbt också:) lånade en slips av henne till skolfotot idag:) Tack<3

Idag har man bara varit i skolan vilket alla säkert förstår. sen så har jag bara tagit det lugnt när jag kom hem rensat ur lite:D så nu är det dags att förnya:)

Nej nu ska jag väl avrunda detta. vet inte vad ajg ska skriva riktigt..

TC !!


2/9

ja gårdagen var man hos sin moter för hon fyllde. somnade  bland släkten när vi satt och prata, ja jag är lite osocial:P hehe eller så var man rätt så sliten efter fredags kvällen?

idag gör man ingenting, söndagar är tråkigaste dagen på veckan.. ska väl träffa sassa efter maten, resten av dagen så ska jag väl bara ta det lugnt, fanns ju fler som ville träffa mig idag så får se hur mkt man orkar..

ibland vill man bara försvinna för några dagar. eller kanske någon vecka eller två.. just nu är det en sån stund. är bara allmänt trött på vissa saker. hoppas verkligen att vi tjejer bestämmer att vi drar ngnstans över ngn helg. och bara skiter i allt, stänger ut omvärlden, okej kanske inte helt men nästan. saknar verkligen tiden då man var liten då man inte hade lika måga bekymmer som man har nu. då föräldrarna skyddade en så att inget ont hände en.. saknar verkligen det. vill vrida tillbaka tiden och ställa allt till rätta igen som blev så fel då. alla dessa misstag man gjort som man vill få ogjorda, som att dom inte ens fanns. men misstag gör vi alla ngn gång, bara att leva med det!

TC!!

1/9

Gårdagen var rolig:) roligast var ju såklart nere på krogen där man träffade en massa människor som man kände från lite olika håll och kanter:P

Vi fick våra danser nu jennie som vi snackade om, och det var ju inte några:)

Kvällen började hemma hos sassa med förfest med Jennie, Sassa, Jag, Lina sen var Catrin och Amanda där en stund.. sen när Amanda och catrin dragit så kom Gimling dit efter någon timma eller två:) När klockan var vid halv 11-11 så var vi påväg ner:) där Sandro och co. väntade på oss:) Inne på lotus så började vi tjejer och några av killarna shaeka loss, vet inte hur det stavas(A) sen kom Toffe och co. så vårat "gäng" visade sig bli betydligt fler än beräknat..men inte klagar man för det;) sen drog vi på efterfest i Skogstorp vid ungefär 2:30, blev kvar där längre än förväntat... kollade klockan när jag kom hem och då var hon 4:30 stackars mamma som legat oroad över om det hänt ngt för jag inte kommit hem.. söt du är:) men kom hem oskadd iaf:)

Det var in kväll, ja mestadels. vill ju inte skriva om tråkigheter, vill ju behålla mina läsare:P thihi(A)

TC !!

Saker händer som folk bara vill glömma, och att dom lär sig av sina misstag.. jag hoppas verklgen att du lär dig.. jag lärde mig min läxa. men vissa lär sig kanske inte vad som passar och inte passar? när man till och med varnar en att gör det inte så gör personen det iaf.

RSS 2.0