Onsdag och endast...

6 veckor kvar till bebis kommer:) längtar som sjutton till att bli moster! ni ska bara veta!

Ledsen att jag inte uppdaterade i måndags/tisdags, men har variträtt så trött när jag kommit hem. så vi har bara tagit det lugnt och spelat lite fifa 09 och sen myst:) Kommer ju hem halv 6 på kvällen, sen duschar man, lagar mat diskar och sen spenderar tid ihop då man inte träffat varandra på hela dagen och inte hunnit prata sådär jätte mycket med varandra:( det är det osm är det tråkiga att jobba så som jag gör just nu. Till kl 17 sen ska man ta sig hem också. man är inte som en levande människa på vardagarna. man är snarare som en zombie. och när jag väl kommit hem från jobbet vill jag bara slappna av och slippa stressen som vi kan få i slutet av dagen och under dagens gång. Har därför inte tid heller att träffa mina kompisar mer än på helgerna. Men på helgerna så är man ju mest med darling och familjen, tjejerna ibland, inte alltför ofta som man skulle vilja. men men. Ska iaf träffa dom på fredag då vi ska fira en viss liten amanda som fyllt 19 i tisdags:)<3 Lördagen vet jag inte vad som sker. ska nog bara ta det lugnt då jag förmodligen inte gör alltför många knop;) söndagen blir nog likadan. får se vad som händer:)

Igår var ajg och älskling på Tuna Park en snabbis. käkade på wok kitchen och jag köpte mig en ny bh, vilket behövdes. blev väldigt glad över min lön faktiskt. fick ut 11.400 har endast 4.800 kvar då jag betalat räkningar och lite annat som man måste göra för att överleva. har även lagt undan 2000 på mitt sparkonto, så nu har man 4 000 ligger där och myser och väntas på att spenderas då vi åker till thailand! :) ska åka dit februari 2010 med familjen, pappa fyller 50 år det året så det är därför, kommer bli så skönt att åka iväg med familjen, vilket inte har skett sen 2006 tror jag då vi tog våran tripp till turkiet. men denna gång blir det annorlunda, jag har ju faktiskt betalat resan själv:) känns så vuxet nu när man jobbar och får in pengar så man sedan kan göra lite olika saker:)

Nej nu tycker ajg att ajg avrundar innan det blir alltför tråkigt inlägg. men ha det så bra alla!

Uppdatering kommer i helgen:)

chiao<3

Syrran med sin kula, här i 30:e veckan:)<3

Söndag och våran mysdag:)

Jag coh älskling har itne gjort många knop idag inte:) har bara slappat och tagit det lugnt. spelat fifa 09 och knäckt alla motståndare;) hehe. Igår kväll så drog jag, syrran och sandra hem till jonna och umgicks medans grabbarna hade sin killkvälll så passade vi kvinnor också på !kul var det och lilla ville, ja vad ska man säga om den underbara filuren?:) Hur söt och mysig som helst ju! Han låg mestadels hos mig och syrran och snarka, om han itne gjorde det var han hos jonna och myste eller sandra. Han jagade mig då jag gick till köket och sprang tillbaka för att busa med han så han fick lite motion :D bbenvärmare var ju en höjdare att ha på sig om man ville få den lilla sötsaken att busa;) Just ja för er som undrar, ni kanske förstod det att det är Jonnas och antes hund jag pratar om. en liten Jack russel har de på 14 veckor. Och som sagt ur Gullig! han sa inte mycket och var lugn och busig i mellan varven<3 sugen på att skaffa hund blev man SÅKLART!

vi kollde på saw 5, riktigt råå film. men min käre älskling hade ju redan avslöjat alla "fällor" för mig innan så jag visste ju vad som komma skall! men den var bra iaf, men inte kanon som de andra, man blev lite förvirrad då man inte fick följa de utsatta personerna utan man fick se lite händelser frfån filmerna innan! men den får väl betyg 6/10.
Tack tjejer för en mysig kväll!

Nu är det dags för käk, köttbullar och makkisar:) grymt sugen på det! så nu blir det tyvärr inget mer från mig! skriver imorgon om jag har tid och ork till det!

Chiao<3

Jag älskar dig för alltid! G<3

Lördag och bakis dag nr.1

För igår var det Personalfest, man fick tre drycker fick välja mellan Öl, Cider och vin så det blev cider för min del. Drack 2 cider hemma, sen när man kom dit under kvällens gång så blev det till 6 cider+ drink, väl på krogen blev det dock bara en cider, så blev lite tugnt. trodde vi skulle få mat också på festen men det var små plock endast och inget man kunde bli mätt opå direkt. kul och vara hungrig när man är på fest och dricker ? nej, har ingen stabilitet i magen och alkoholen dras in till max, Tänkte inte direkt. Men riktigt kul hade jag iaf, men stelt i början på festen, men drogs sedan igång då vi började sheaka loss på dansgolvet, jag gick ohc drog upp folk till golvet till våran ring som vi bildat. Massa folk gick upp faktiskt, efter att de tagit slut i dereas glas:) fick upp två chefer också, riktigt kul :D

veckan som varit har jag endast jobbat kommit hem och sovit. inte så roligt då man kommer hem halv 6:/  så rolig har min vecka varit. inte så rolig att skriva om, därav att jag skrivit på helger senaste gångerna. Ledsen för det, men har inget att skriva då jag jobbar bara. Kan skriva om hur det gått på jobbet den dagen och sen om vad jag får göra. inte så roligt ? Kom med förslag på vad jag kan skriva om nu när ni vet att jag endast jobbar, kommer hem och sover.

Idag så är vi just nu i Mariefred, myyyyyys<3 älskling har fixat och donat med bilen så den skiner! jag fick var amed och tvätta fönstrena inte så haj på det men bra blev det, endast stora rutan som jag säger blev inte så jätte bra:/ men men :) Ikväll ska jag hem till jonna och ante, ska kolla film med fruarna och och männen ska ha grabbkväll! Så ser min dag ut, är ju int så pigg så det blir skönt att kika film och slappa :) äta chips och snacka skit :)

Ha en underbar helg!

chiao<3

Lördag idag och idag

ska vi måla om köket. darling håller på för fullt, blir bästa resultat om han får göra det ;) haha. så jag ,lligger här och ska snart pallra mig till att diska! Sen blir jag så irriterad på blocket. de lägger ju för fan in annonsen, men sen tar de bort den och säger att den inte följer reglerna när jag gjort som det står att man ska göra:@ så idag provade vi igen och har itne fått en bekräfta länk :S Ska aldrig mer lägga ut något på blocket! blir så arg!

Igår så jobbade jag och kom hem vid ungefär 20 över 5:) och blir överraskad med mat på bordet i stort sett. Maten blev klar efter 5 minuter då jag kommit hem:) Så jävla söt darling:) han hade gjort maträtt med inehållande vitlök, köpt inlagda vitlöksklyftor i burk och köpt vitlökssalami som vi kunde ha til, frukosten idag :D haha allt för att vi skulle bli friska<3 maten som han hade lagat var Egen klyftpotatis med fläskfilé som han hade skärt skåror i och lagt i vitlök ;) till det hade vi rödvinsås :) sååååååå gott var det! Under dagen hade ahn också städat. damsugit, diskat och torkagolv, duktig pojke!:) Sen när man hade lunch på jobbet ringer han och säger"Kan du komma ut och säga hej" haha. fattade inte att han var i strängnäs först så sööt du är älskling, och det han säger är jag ville bara åka och säga hej! åker till strängnäs från e-tuna bara för att säga hej<3<3<3 Så söööt älskling! blev så himla glad och som du sa, du ville väl bara sätta dig i bilen och följa med hem. och ja det ville jag! från morgonen då han låg i sängen då jag åkte till jobbet ville jag var akvar hemma! ville bara vara hemma och mysa med dig. och det trodde jag att vi skulle göra på kvällen, men nej då ahde han ringt mina föräldrar och sagt att de skulle komma över. utan att säga något till mig :D Överraskad blev man när det ringde på dörren och där stod mamma ohc pappa:D När han precis sagt att det skulle bli så skönt att vi var ensamma! hihi<3 Sen n'är de åkt var det sängdags, låg och pratade lite och myste:) MYYYYYs<3 Älskar dig sååå grymt mycket Gabriel, du anar inte. varje morgon jag vaknar upp bredvid din sida så tror jag jag drömmer. att jag får vakna bredvid dig varje mogron är det bästa med att det blir dag och natt. veta att man har dig vid sin sida varje dag i ur ohc skur förgyller bara min drömmar! Jag kan inte tänka mig ett bättre liv! Jag har hittat min själsfrände och jag älskar dig abra mer och mer för varje dag. skulle du lämna mig skulle jag flrsvinna. skulle inte stå ut med tanken på att du inte skulle vara där när jag kommer hem från jobbet, dina skratt som gör att jag skrattar med dig, de dagar då jag har haft en dålig dag men så fort jag ser dig blir min dag genast bättre, har ajg tråkigt på jobbet tänker jag på dig och vårat liv ihop och då kan jag bara inte sluta le, ååh älskar dig så! du förstår inte. småsaker som du gör för mig betyder så himla mycket för mig! ALLT du gör för mig betyder för mig! Alla minnen som vi har kommer jag föralltid att bära med mig. Inget kommer mellan oss! jag vet det!
Madeleine<3Gabriel, 9/12-07 2/5-08, datum som är inprintade i mitt hjärta, kan inte säga mer än jag kommer alltid att älska dig, ingen annan!<3

Det var allt ajg hade att skriva, sorry om det blev lite mycket känslor. men detta är min blogg med mina känslor och mitt liv! take it or leave it!!!

Chiao<3

Föralltid<3
http://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo&feature=related

Hey hey hey

dags för uppdatering är ledsen att det tog tid, men ibland gör det det då man har saker att göra :)

helgen som gick då? jo den var underbar tror jag, blir så att man inte kommer ihåg vad man gör då dagarna svischar förbi. Men sitter man en liten stund och tänker efter så kommer man på efter ett tag !

fredag så var vi hos syrran en stund, kikade idol och käkade american pizza.

Lördag ÅKte till Mariefred och hälsade på för att de skulle ta upp båten blev lite fika och lite lunch :) MYYYS! plus att hela familjen lindberg var med dit:) var roligt att se när pappa och Hasse8Gabriels pappa) gick på grund med båten :D ingen fara med den, de satt bara fast :) sen på kvällen när vi åkte därifrån gick vi till hyttan ohc käkade med mamma och pappa, pappa bjöd :) Tackar så mycket var jätte gott!

Söndag så var vi till Tunapark en snabbis för att inhandla farsdag present :) blev Indiana Jones filmen till Far och glad blev han, undrar om han kollat på den ännu ?;) sen passade jag på attt tvätta också då under tiden jag avr där:) hade inte tvättstugan förrän i måndags men jobbade då den tiden ajg skrivit upp mig så, det sket sig! Sen åkte jag och darling hem och tog det lugnt, spenderade tid med varandra och myste, UNDERBART<3

M¨pndag var man som ett lik, gjorde inte så mycket mer än att laga mat, duscha och prata med darling, sen sovdags. Samma sak i tisdags och samma sak idag blir det nog. orkar itne göra något, man är helt slut och det handlar bara om några timmar få tills man ska sova då man kommer hem från jobbet. TRÅKIGT! man vill kunna göra saker med darling, emn går ju inte då han tränar och jag är inte hemma förrän vid halv 6 tiden nu för tiden:/ men vi får ju trots allt helgerna ihop<3

Nu har vi bestämt oss också för att sälja våran underbara älskling. Hon vill ut och står och river på fönstrena för att hon vill ut. Tycker så synd om henne. Så vi kom överens om detta och nu ligger hon på blocket(förhoppnings då det har krånglat lite med alla regleer och sånt grejs) men är ni intresserade av en kat så skriv gärna eller ring annonsen finnssom sagt ute på blocket!</3 (bilden nedan syns på annonsen!)


Ja det var allt jag hade att skriva, nu är det dags för mig att duscha sen springa över till affären och inhandla lite mat:) det är allt jag har kvar att göra denna dag:) Och juust ja, Jag trivs på mitt nya jobb, men det är ju roligare att plocka kläder som man sedan kan handla än bildelar, som man inte är ett dugg itnresserad utav. men men jobb som jobb, pengarna man är ute efter. Och nu när man är på Mekonomen så blir man kanske lite mer ekonomisk då man inte har en hel lista på saker som man vill ha;)

Chiao<3

<3<3<3

En rolig nyhet (uppdatering)

Hela nästa vecka ska lilla jag jobba på Mekonomen i Strängnäs:) har blivit förflyttad dit då de behöver mer hjälp där än på H&M lagret:) så nu är man garanterad veckovis och får på så sätt in en lite mer stabilare inkomst, än om man blir lovad någon dag i veckan så blir det hela veckan:) blev jätte glad att hon ringde och fråga! så nu blir man förflyttad och får lära känna mer folk, kanske någon man känner som är där, och kanske itne. Spännande med lite överaskningar/utmaningar :) är ju inte så blyg av mig så allt kommer gå bra:) Berättar om det mer på Måndag då första dagen där är avklarad:)

Just nu gör man inte alltför mycket. har nyss kollat klart Mamma Mia! Bra film tycker jag och rolig. garva ganska mycket för mig själv så rekomenderar den till de som gillar kärlek, komedi och skratt :) och vem gör inte det liksom ?! ;)
Ligger nu i sängen och väntar på att darling ska komma hem så vi sen kan gå till syrran och adde för att käka. min mage SKRIKER efter mat, ska ju käka american pizza så klart magen skriker då ;) så denna kväll spenderar vi hos kära syster och svåger. Skriver imorgon när vi kommit hem från Mariefred:) är rätt stolt över mig själv att jag uppdaterar idag, var länge sen man gjorde det så :)

nej dags att sminka sig, ligger osminkad i mysdress :D haha så himla underbart :D

Chiao<3

"mekonomen- Here I Come" :P

fredag och inte

alls jobbigt att gå upp idag. Låg klar vaken vid 3 tiden då ajg hade ställt klockan på 3:45, usch låter så hemskt när man tänker på det. så somnade jag aldrig om och tur var väl det för då hade jag väl aldrig kommit upp?! Så gick upp 20 i 4 ungefär och gjorde mig iordning och käka frulle :) fick bara i mig en macka men man är ju smart och brer mackor och tar med sig :P Väl på jobbet så gick timmarna VÄLDIGT sakta. endast de två första timmarna som gick fort. men men så kan det vara! Nu när man kommit hem från jobbet har man hittils inte varit så pepp till att göra ngt. skulle göra saker med syrran coh mamma, men syrran städar och mamma har inte svarat :( så här ligger man. spelade lite poker nyss på nätet, stackarna som jag spelade mot säger jag bara. låg och halv sov i stort sett. men när de väl kommentera mig så ville ögonen vara öppna:p ikväll ska vi över till sis och ha det mysigt:) så funderar på att sova nu en liten stund innan så man är lite rolig att umgås med sen:)

Det blir mariefred imorgon iaf:) så ni vet att jag inte kommer vara hemma under dagen. var ju lite oklart om vi skulle åka dit imorgon eller på söndag, men bestämde oss för lördag:) goooodie:) på kvällen imorgon funderar vi på om vi skulle bowla eller gå på bio, lär väl bli snack om det ikväll :) kul kommer vi ha iaf!<3

nej nu är ögonlockena påväg ner igen, och "tyvärr" så glömde jag bort att ta bild imorse, men ändå inget att se. en morgon trött madeleine med morgonfrillan kors och tvärs? usch så man ser ut ibland, men emn:) bara leva med det!

ha en jätte trevlig helg allesammans! och vet ni vad, idag är det min 5:e dag som rökfri och följde med anna och sylwia på jobbet när vi hade rast men kände inget sug till det:) UNDERBART!!!!

Chiao<3

torsdagen den 6/11

Började denna dag med att ungefär runt halv 9 så blåser de löv utanför våra fönster, kul?! Så fick lägga kudden över huvudet och somna om. inte så lätt kan jag säga:/ sedan vaknade jag av att telefonen ringde vid 9:40 då det är käre mor som ringer:D hon tyckte inte jag skulle sova lägnre, och det kanske hon hade rätt i, i och med att jag ska upp så pass tidigt imorgon för att jobba:) blir sängen tidigt ikväll :) Myyyys<3 Sen vid ungefär 11 tiden kommer min lilla stönos amanda hit då hon varit på intervju för arena personal:) tror hon fick det, lät så på Gabrielle tyckte hon :) så när hon kom hit höll jag på att städa, såg inte så cleaniskt ut här inte då våran dammsugare har gått sönder, så fick tejpa den :) alltid lika roligt med hållbar kvallité ;) Vid 1 tiden så fick amanda lov att åka hem då jag skulle hem till min kära syster på lunch, mamma var också där. men i och med att jag käkat så sen frukost så var ajg itne direkt sugen på ngn lunch inte så det avr abra trevligt att gå över dit för att umgås med en liten del av familjen:) vid 3 tiden skjutsade mamma hem mig och sen desss har jag inte gjort så mycket, har kikat lite på nätet och sedan kollat lite tv:) väntar just nu på att min darling ska komma hem från gymmet så vi kan äta ohc mysa!

Imorgon så jobbar ajg, som sagt och efter jobbet ska jag hem coh duscha sen börja knata hem till min andra kära vän Jonna, vi ska till Tuna Park och kika lite, hon ska inhandla present till min sis och ajg ska väl mest vara hennes lilla hjälp :D kanske hittar något till mig :D hihi, nej nu måste jag sluta shoppa, får invänta tills nästa lön :) då julklappar och
"unna-mig-lite-själv-saker" ska inhandlas(a) lördagen blir så attt förmiddagen kanske till mariefred eller om vi skulle ta det på söndag förmiddag, sen på kvällen ska vi göra ngt allihopa bowla eller bio :) Myyysigt!:) sen söndagen då, jo kanske till mariefred, annars fira farsdag hela dagen:) Vara med min familj lite:) tjohoo!<3

Ja det är så min dag ser ut imorgon, kan ju ta en bild på mig på morgonen så får ni se Zoombie#1 :/


Chiao<3




onsdag

och här ligger man med en chokladkaka i höggsta hugg (a) har nu slutat röka och är inne på dag 3, har varit något söt sugen så inhandlade två marabou ckokladkakor, och inte var man blyg heller när man satsade på 200 grammarna direkt ;)  när jag väl kommer ut från affären så ser jag en stå och röka, men kände inget sug då för jag visste ju att jag hade mina chokladkakor i påsen! så gick glatt därifrån istället för att känna suget!:) HAPPPY!!!men denna gång är jag seriös med att sluta röka. känner att det är dags nu och sen att även min mor och far har slutat så vet jag att det kommer underlätta för mig då jag vet att jag inte har tillgång till cigaretter då jag väl är där!:) det som är skönt är att jag inte känner så himla stort sug till att röka. har ju klarat mig utan det hittils, och kommer nog kunna fortsätta så:) Till alla som röker i min närhet: ÄFrågar jag efter några bloss eller cigaretter, GE MIG INTE, även hur mycket jag än kommer att tjata säg nej då, speciellt när jag är på jobbet eller är grymt irriterad på ngt! :)

Idag så ska man kankse träffa sassa:) får se när den lilla filuren vaknar:) skulle vilja gå ner på stan och ta en lunch med ngn av flickorna men amanda kunde inte sen har jag itne frågat så många till :) ska göra det :) hoppas de kan:)
Sen ska man väl gå och kolla lite på stan och se vad man kan hitta, ska försöka att inte spendera bort mina pengar, men har iaf sparat undan 3000 :) STOLT över det :P hehe. Just ja igår när min lilla älskling kom hem från badmintonen så är det första man får höra. Kommer ha sån träningsvärk imorgon :D började redan komma då vi hade lagt oss :D fick inte ligga hos honom på mitt speciella sätt med ett ben över honom och armen runt honom då han hade ont i ryggen :D hahah. så jävla söt, får väl massera bort det onda ikväll :) sen ska vi väl bara mysa och kika One tree hill <3

I helgne så ska vi över till Mariefred:) sen ska vi försöka måla köket och sätta upp spottarna:) min snälla morbror kent skulle hjälpa oss med det:) sen ska vi umgås med la familia! får se om alla kan bara och vad vi hittar på :)

mitt lunchande på stan verkar gå åt pipan då ingen kan eller har inga pengar. men men blir väl jag och katten idag då, får väl se vad syrran gör kanske går över dit :)

Chiao<3


uppdatering på Tuesday

Måste bara säga det att jag ÄLSKAR utseendet på min blogg! grymt snyggt blev det och har endast Nina att tacka! :) känns som man har fått en helt ny blogg, lite snyggare och lite bättre ;) Kommentera och säg gärna vad ni tyckte!:) Vill ni också ha hjälp med eran blogg kontakta henne då på nicaah.blogg.se!

skulle ner på stan nyss, men så blev det inte, sassa hade redan kommit hem. Så stan skulle vi ta imorgon då jag också fick reda på att jag ska hämta mina kontrakt imorgon och sen att jag är ledig. jag som ville jobba, ska förmodligen inte jobba torsdag fredag heller. men emn så det kan vara. får iaf umgås lite med mor och syrran + några av vännerna:)

Ska kanske äta mat med syrran coh adde idag, ska prata med darling om det när han kommer hem sen:) de ska ju spela badminton idag så vet inte om han skulle äta innan eller efter. jag och syrran ska iaf äta innan:) så isf får karlarna våra käka ensamma sen ;)


Chiao<3

Rihanna - Take a bow <3

tuesday

och ännu en dag ledigt från jobbet. hoppas de ringer idag och frågar om jag vill jobbaimorgon och resterande dagar av denna vecka:) vill ju få en bra december lön :) eller så villl man ha de som nils sa i idol "Jobba så lite som möjligt- tjäna så mycket som möjligt!" tänk om man hade ett sånt jobb? haha:D

idag så ska man väl inte göra så mycket, kanske drar ner på stan om en stund till sassa och går lite med henne! beror på när Nina blir klar med min bloggdesign! Har äntligen fått tag på  en som kan hjälpa mig med min blogg:) SKÖNT! Tack Nina, uppskattas! Ikväll så ska min darling och grabbarna spela badminton :D haha trodde det var ett skämt, skulle vilja se er 4:a spela badminton :D kan inte sluta garva åt det. kommer säkert gå bra;) nog om det:) Sandra skickade ett sms och frågade då om inte vi tjejer skulle börja med badminton,visst tycker det är skit kul men har inget racket :/ kanske något annat som vi kan börja med, men det är ju en grymt bra träning :) så  får se hur det blir med det:)

sen ska vi inte göra så mycket mer, slappa och ta det lugnt och bara ha det mysigt vi två:) älskar dom stunderna med dig darling<3 saknar dig massor nu när du är på jobbet ju!! men vi ses ju snart:)<3 ja det var allt ajg ahde att skriva än så länge:) skriver mer sen om det är något:)

Ha det bra alla:)

Chiao<3

Ledsen att jag inte skrivit

på ett tag nu, men denna helg har det hänt saker i stort sett hela tiden. har inte tänkt på att skriva inlägg :( I fredags vet ni vad jag gjorde. men lördagen blev nästan som planerad:) under dagen åkte jag och darling till Ikea, blev inte bara en spisfläkt som vi sa :D blev handduar, ljusstakar och diskbalja :D haha. plus en te mugg + fat :) sen på kvällen blev det utgång med tjejerna:) helt okej, var roligt ute men kunde ha kommit ut lite tidigare för tiden gick så fort ;) Darling var också ute. han kom ut till lotus sen med några av hans vänner från mariefred :) men jag och amanda sprang mest runt och dansa och drack :P var inte en lugn stund där inte ;) tråkigt att ni drog hem tidigt ni andra! men men så blir det ibland! men nästa gång ska vi alla vara kvar :) efter krogen blev det ju såklart en kebab tallrik från kebabhuset mmmm så gott! sen gick jag gabbe och amanda hem till oss, amanda skulle bli hämtad och jag gick och la mig. sa att jag skulle hålla mig vaken men till slut så gick det inte, sorry gumman!

Igår började dagen inte alltför roligt då man var lite bakis. var uppe vid halv åtta cirka på morgonen för att duscha sen gick jag och la mig igen bredvid älkslingen:D<3 under dagen så gjorde vi inte så mkt, eller iaf jag, darling skulle tilll mariefred med adde för att hämta hem spisen men de var tydligen på ikea den familjen som vi ska få den av :( så det kan gå. senare på eftermiddagen så bar det av hem till mormor och morfar för att fira att morfar fyllde 65 och Carro fyller 24 den 11 :) Grattis till er! jag och darling var lite hurtiga i och med att vi gick dit:) är en bit att gå härifrån sveaplan till lundby! så det tycker jag att vi gjorde bra ;) hehe. hos mormor och morfar fick vi smörgåstårta, godis, och tårta :) gott var det!!:) men tyvärr kunde man inte äta så mycket då man inte hade stor aptit dagen efter! :/ Igår hade jag och min älsking också 6 månader som förlovade :) riktigt mysigt tycker jag! men man var väl kanke inte så jätte social mot honom när man kom hem från mormor och morfar då man mådde både illa och var seg i huvet! Sorry älsklingen<3

Nej nu ska jag avrunda här. i helgen kommer det bilder på köket då spottarna har kommit upp och det är ommålat!:)

chiao<3

RSS 2.0