31/5

Idag ska man klippa sig :) vet itne hur om jag bara ska klippa topppar eller om jag ska göra en frisyr.. lutar åt topparna :P haha intresse klubben antecknar ;)

Sen efter skolan ska man hem och plugga, kanske träffas efter klippningen ? 

Jag förstår bara inte hur du orkar lägga ner energi på att tjaffsa, jag vill iaf inte tjaffsa med dig och det vet du! vill bara att du ska förstå ! Förstå hur mina tankar flödar omkring detta ämne som gjort att vi börjat tjaffsa, men det verkar som om du inte vill, varken lyssna eller förstå?!

som habibi säger, Shit happens! det gör det verkligen!

Take care!

30/5

Jaha, vad ska man hitta på idag då? Bara ta det lugnt lutar det åt. Plugga ska man väl också göra :(
AVSKYR verkligen skolan just nu, är så jävla skoltrött så det finns inte..

Skönt att man avklarat två ämnen på två dagar, en igår en idag.  Ska väl försöka avklara en till idag,
Datakunskap..  Vet inte vart jag är eller hur långt jag kommit med kursen. Blir förvirrad av alltihopa som vi måste göra. säger bara en sak, USCH!

nej nu orkar jag inte skriva mer, ska ta fram datakunskapen och göra klart den nu!

So long!


29/5

Snart juni månad:) och en dag närmar skolavslutning :) ska bli så skönt med lov, kunna spendera tid med vännerna och ligga på stranden och bara ta det lugnt :) SOMMAREN- 07  är snart här :)

Idag ska man bara ta det lugnt, kanske träffa dig om du vill (A) hoppas:)
om det inte blir så så ska man väl plugga och leka duktig, men alla vet hur det kommer sluta :P

nej nu ska jag avrunda detta och jobba på med lina nu på sluthemsprovet :P


take care !
Fiin bild:) Fotograf:Jag

28/5

Gårdagen var mysig :) Firade mamma på morsdag och firade mormor för att hon fyllde :) men tiden innan allt dessa firande var underbar.. kunde inte sluta le! :)

Idag så var man i skolan, första gången på 2 veckor, kändes konstigt och längtar tillbaka till praktiken, kan bara längta till nästa skolår :) Sista året någonsin i skolan :) om man inte ska plugga vidare såklart.. kommer kännas konstigt nästa år, inga fler läxor eller prov efter de absolut sista. och börja jobba, man känner sig stor nu. minns lie svagt av första skoldagen när man gick där med skolväskan coh bara längtade efter att se vad framtiden hade att ge en. men så nu är det bara ett år kvar. känns inte som det ibland, känns som tiden gått så fort men ändå så segt. men tiden som återstår nu kommer att gå så fort. man kommer inte hinna fatta vad som händer innan man står där med student mössan på huvudet :) och vara tillsammans med klassen för sista gången:( men men, thats life.

Nej nu ska jag ner till min kära granne ! ring om det är ngt :)

when something/someone is leaving, something/someone shows up?!



26/5

ja nu är man med ludde, emma och amanda hemma hos ludde. snart dags att kila hemmåt och käka, sen festa ;) skulle igentligen bli en lugn helg. men hur blev det med den saken ? hah :D typiskt oss at ändra oss :P

Igår tog man det lugnt, som bestämt. kollade tv och tog en promenad till skytteparken med amanda.. när är påväg dit kollar man upp och ser andré och c.o :) dom festa och sa åt oss att komma upp. jag gick dårå i myskläder och såg helt rutten ut. amanda hade iaf tur med jeans och en tröja.. trevligt folk där, men vi stannade bara en kortstund. kom fram till skytteparken tills slut :) och där hade vi det kul, iaf jag som stog och fånade. folk borde inte ta mig seriöst i vissa fall, eller vad säger du amanda ? :D

Nej nu ska jag avsluta detta inlägg. ska väl snart knalla hemmåt..

take care

20/5

Igår var man på 18-års fest. Hur kul som helst :) kul att han som fyllde hamnade på toan 20:20 :P och sen hans kompis 22:00 ;) lyckad 18-års fest det ;) Christoffer försökte få mig att göra dom sällskap men lyckades inte, är faktiskt stolt över det, med tanke på det man hört vad christoffer är kapabel till.. han lyckas alltid få några att decka, men denna gång misslyckades han med ett av sina mål ;)


Kvällen blev med andra ord lyckad ändå.. många glada miner och ingen lämnade festen med sura miner, men alla lämnade festen tidigt.. vi gick ungefär vid 1 då hade alla gått utom min familj och två 3 personer till.. men huvudsaken var att man hade kul och trevligt :)


Idag ska man bara ta det lugnt, ska väl plugga :/ vill inte det, men måste man så måste man..


Ha det bra!!


//Mig


15/5

Ja nu har praktik veckorna börjat.. andra dagen idag :) underbart kul :) trevliga arbetskamrater och mkt skoj och skratt. längtat som fan efter detta i 1½ år nu, och så hamnar man på ett så pass bra ställe som detta :) TACK! :)

Gåradgen hände det ite så mkt, första dagen på praktiken sen efter det var man med amanda :) skoj skoj skoj:) sen senare på kvällskvisten var jag med bea och tobbe :) moffade chips och hade det trevlans :)

Idag var man på prakitken, sen hem och höll på och somna, när åplötsligt en liten bea ringer och säger att min katt står och gapar i trappuppgången :/ vilken jävla katt som måste in jämt :P haha.. sen gick man ner till bea och dom igen och åt upp chipen och dippen som var kvar sen igår :$ hehe. gott var det så kan inte klaga ;)

Nu väntar man på att tiden ska gå, ska hem till min syster på fika :) saknar att ha dig här gumman, skanar ngn som man kan sno kläder och skor av. :P men men, så det kan gå.. men en sak har jag märkt nu, man uppskattar tiden man får tillsammans mer och inget bråk eller tjaffs, skönt. älskar dig syster! Vi mot världen!<3

//mig

13/5

Gårdagen var halvdan, roligaste på hela kvällen var när vi alla tjejer var tillsammans hemma hos Schingeling:) sen efter det vet jag inte vad som hände..  Vissa hade ju kul och det är bra det :) ;)

Idag så ska man bara ta det lugnt och plugga lite, har ganska mkt att göra nu innan lovet :/ men men.. klar med ett ämne iaf, nu är det bara 5 ämnen till :( Kanske träffa tjejerna senare :) Hoppas <3 Tack alla iaf för igår, sällskapet var det inget fel på:P ;)<3

Nej nu ska jag avrunda detta.. men ha det så bra alla!

//mig


12/5

Nu sitter man här och väntar på att tiden ska gå.. Vill bara göra ngt annat än att sitta här eller vid tv:n, kanske hem till syrran lite tidigare än 6 ? Har inte bestämt ännu..

Igår festade man bara lite smått.. Blir mera dricka ikväll. Undrar hur denna kväll kommer sluta ?
Tack tjejer för igår!<3 Missförståndet

Aja ha det bra och ha så kul ikväll alla Hör av er! :)

//mig


8/5

Nu sitter man i skolan, leker lite duktig som vanligt ;) hehe.. väntar just nu på att aktiekunskapen ska börja:/ kill me slowly ! PLEASE !

Efter skolan ska man hem till sassa och se hur hon bor ;) Kul Kul

Senare ikväll ska man bara ta det lugnt, träffa tjejerna ? Hoppas;)

Ha det bra alla!!

//mig


7/5

Ännu en dag har passerat. och tiden börjar mer och mer närma sig skolavslutningen och sommarlovet :)

Trött som sjutton idag. vill bara vara hemma och mysa, men med vem? :S

nu ska jag ner till min kära granne..

//mig

Utsidan visar ingenting om vad människor egentligen känner inombords. Utsidan ger bara insidan en chans att glänsa, men vad händer när all glans försvinner ifrån en och allt börjar förvandlas till ngt negativt? jag orkar inte visa mina känslor längre, allt inom mig är stängt för omvärlden att se, min värld är med andra ord upp&ner !! 


5/5

Igår så tog man det lugnt, var på stan och kikade hela 3 timma.. bytte skor och käkade glass, med trevligt sällskap:)

sen på kvällen så var man med andré, jimmy,ante, sassa och amanda:) trevligt hade vi det :)


idag så har man varit med amanda, ska träffa henne och gimling senare:) kl 2 inatt bär det av, faaaaan vad kul det ska bli :) LÄNGTAR !!


Imorgon är man i Borlänge hela dagen, kommer hem på kvällen, vet inte riktigt när. men men. hehe


Nu ska jag avrunda detta, men ha det bra!


//mig


Helgen som gått !! (kortfattad)

Fredag: Myskväll med grill och snack i rothofsparken med tjejerna=) hur myyysigt som helst, flera gånger ska det bli !! =)
Lördags: Fest med Markus, Dennis och company:P
Söndags: Myskväll med tjejerna hemma hos amanda, känns att man behöver gå bort alla cheesballz man åt:P eller vad säger ni tjejer ? <3
Måndags: Förfest och gratta Malin som idag fyller 17 =) Grattis gumman<3 sen drog vi därifrån till slagsta, där man på bussen träffade en massa folk :) sen när man kom fram till slagsta kände man inte så många, men man fick lära känna dom !! sen kom gammla klasskompisar till mig och några man kände igen från stålforstiden =) mkt skoj:)

Vad händer idag då? Jo man ska träffa tjejerna tror jag och snacka om helgens gång och alla roliga händelser som skett :P sen så ska jag träffa Bea också=) min blivande granne ;) fan vad kul, kan vi få tillbaka banden som vi hade förut då vi var mkt =) <3

Nej nu ska jag avsluta detta! men hoppas ni haft en lika bra helg som jag har haft !!

//mig 

    

RSS 2.0