18/6

Hej alla trogna blogg läsare!

de dagar som nu gått har sett ut förljande:

Lördag: Var i Mariefred hela dagen och kollade fotboll och partajade, även fast Sverige förlorade. Hade grymt roligt och alla blev ju så fulla, men jag var lugn och min syster var chaufför! :)

Söndag: Var inte lika roligt för de som hade blivit för onyktra. vissa hade huvudvärk och vissa såg ut som lik, eller vad säger du älsklingen?! ;) tyckte iaf inte synd om dig :D man mår som man förtjänar dagen efter, tyvärr är det så :)

Måndag: gjorde jag ingenting, städade och glodde film, sov nog till 11 då (a) sover onödigt länge :p sen på kvällen kommer jag inte ihåg vad vi gjorde om jag ska vara ärlig.

Tisdag/igår: Var med mamma och farmor och handlade, farmor är så söt slänger ur sig kommentarer som hon igentligen inte behöver säga, som tillexempel. vi var på väg in i Ica Maxi då det står en jordgubbsförsäljare utanför. på en skylt står det svenska jordgubbar 30:-. billigt tyckte vi att det var mot det pris som man sett vid andra affärer, så då säger farmor det här till mannen -" det där är ju inte svenska jordgubbar, det är för billigt?" han svarade såklart inte, eftersom han vet hur de äldre fungerar. jag tyckte det var klockren kommentar från farmor, det låter kanske inte så roligt nu när man läser det, men om man väl var där och känner min farmor så är det roligt :D sen inne i butiken s'ger hon att hon vill ha sill då frågar mamma jaha vanlig sill? Nej, jag vill ha sill i dill, och jag bara garva åt henne. alltså jag älskar min farmor hon är så liten och söt :D roligaste farmor som finns:)<3 sen bjöd hon upp oss på en fika och massa åt man (a) men jag klagar inte för gott var det :P Senare på kvällskvisten så planerade vi tjejer in hur midsommar skulle bli, vad vi skulle göra och vad vi skulle äta. efter det vi kom fram till så kommer denna kväll bli så underbart rolig så det finns inte:D

Onsdag/idag: Ska jag hem till min kusin som fyller 21 år :) Grattis Daniel:) Så idag ska vi till Annelie och Kent och fira honom med tårta och bakelser plus en sverige match :) Hoppas verkligen att Sverige spöar skiten ur det laget dom möter, kommer inte ihåg vilka det är :/ så så ser min dag och de dagar som gått.

Jag vill också passa på att säga att jag nu är inte bara Madeleine utan en STOLT MOSTER! Bebis påväg:D Grattis som sjutton syster! har tidigare inte fått skrivit detta i min blogg men nu idag gav hon mig godkännelse till detta! så i december/januari utökar NAthalie Lindberg och Andreas Nystedt sin lilla familj! är så himla glad för din skull systra min. du kommer bli världens bästa mamma och adde världens bästa pappa. Finns ingen som kan vara stoltare än jag! jag bara sprudlar i kroppen när jag tänker på detta! längtar tills den dagen bebis kommer ochman får hålla lilla knytet :P jag älskar dig syster och kommer alltid ställa upp för dig när du sedan kommer behöva barnvakt eller sällskap! ett samtal ufrån och inte bor jag långt bort heller från er :) alla tankar till er två älskar er båda!<3

nej nu måste jag avsluta detta. tvätten väntar !!

ha det bra alla för jag vet att det kommer jag iaf ha:)

//Stolt moster, med ett leende på läpparna 24-7

13/6

Ja som ni alla ser är jag ur dålig på att skriva blogg. så ärligt talat funderar jag på att ta bort denna godbit. Men det som hänt iaf är att madeleine är en nybakad student, har endast gått en vecka. och under denna vecka har jag skrivit in mig p+ arbetsförmdelingen och jag har varit på jobbintervjuer och har fått jobb. så livet leker för mig just nu. :) inget dåligt har hänt denna vecka heller. :) så allt känns på topp! vart jag har fått jobb är på ett bemanningsföretag som heter Arena Personal. Området som jag är insatt på är lager, så just nu är jag på H&M lagret. är så himla kul där och jag trivs som aldrig förr. Mina "arbetskamrater är hur snälla och trevliga som helst. de som jag har fått lärt känna är de 4 stycken som man träffade då man skulle skriva på kontrakt för anställning är jätte trevliga. man ser verkligen frammemot att gå dit och sedan träffa alla igen. det roliga är att en av mina vänner också jobbar för samma företag och är på H&M lagret nämligen Ludde. så idag när vi träffades i gångarna så blev det lite skvaller och snack:D men vi arbetade på som bara den -"fy fan vad vi är bra" :P

Man väntar bara på att de ska säga när jag ska jobba igen, jag hoppas det blir åp måndag så man får in lite cash och har ngt att göra om dagarna :)

Just nu ligger man här i sängen ska snart kika på film och bara ta det lugnt:) är så skönt att det är fredag, får man lite mer tid med älsklingen coh med familjen. ska väl över till mariefred idag eller imorgon :)

nu när man tänker tillbaka till studenten så inser man att man saknar klassen, en del mer och en del mindre. Som tur är så kommer ju klassfesten äga rum snart så då får man träffa alla igen!:) men tills dess så måste jag säga, tack för alla dessa 3 år på handels, saknar er! HP3B avgånsklass 2008<3

aja nu ska jag kika filmen så ha det bra allihopa. skriver inom kort igen (a)

//M

RSS 2.0