23/1

Ja nu sitter man i skolan och inte gör så mkt. har ont i magen men men, sånt man får leva med!

Länge sen man skrev och det har hänt en del saker i maddes lilla liv:) Jag har en Pojkvän som heter Gabriel och jag har insett vilken fin och underbar människa han är:) han betyder så grymt mkt för mig och kommer alltid att göra det. Jag har varit på kryssning med hans familj då hans pappa fyllde år :) väldigt mysigt och mkt drickande kan jag lova (a) sen har man firat jul med släkten och familjen, man har varit i Sköldinge och hälsat på hans syster och spelat Guitar hero och singstar :) har firat nyår med tjejerna, första gången på några år. det var kul till en början med sedan blev det lite kaotiskt när vi väl kom ner på stan.  Men den kvällen hade jag iaf roligt under der tiden från 17:00 till kl 00:00!!! :) älskar er tjejer!

Ja vad har man mer gjort då? hmm. inte så mkt mer. På fredag ska jag och älsklingen få våran lilla katt :) En sköldpaddsfärgad bondkatt. bilder kommer definitivt komma :) hon är så jävla söt, det kan jag garentera:)

Helgen som varit då;
Fredag: tog det lugnt hemma och kollade tv :)
Lördag: Ut till näshulta ungefär och firade Gabriels jobbar kompis Johan :) mkt trevligt folk där och som jag och Therese kom överens om, det kommer bli utgång ;) Efter att vi hade varit ute i Näshulta drog vi till syrran och festade lite smått. eller ja:P sen gick vi hem och nästa dag kunde man ju inte göra så mkt!;)

that's all folks!

TC!!

Gabriel!
Det finns ingen bättre än dig älskling! 9/12-07 då det blev vi och den dagen kommer jag alltid att minnas. kommer aldrig, ALDRIG, släppa dig älskling! finns inte i mina tankar! vad skulle man göra utan dig ? hmm, inte ett skit! du är den som får mig att må bra, och när jag mår som sämst så kommer du där med ditt leende på läpparna och försöker göra så att jag ska må bra igen! Men den bästa egenskapen du har är att du behandlar alla med respekt och verkligen bryr dig om mig och min familj. ingen har fått mig att känna mig så älskad. När dina ögon ser in i mina blir jag alldeles varm i kroppen och det pirrar i magen. du får mig alltid att le oavsett omständigheterna! helt sjukt vad jag har gått och blivit kär i dig! min kärlek till dig kan du endast se om du kunde se dig själv genom mina ögon. man kan inte förklara för dig exakt vad du betyder för en, du betyder så mycket!  Jag älskar dig nu och förevigt! Hoppas ingenting kommer komma mellan oss! Vilket jag nu insett att det inte kommer göra! <3

RSS 2.0