20/2

Jaha, nu var det ett tag sen man skrev här igen(A) men men..

Har inte hänt så mkt sen jag skrev sist, bara det att jag har haft en massa prov att plugga till. Nu har man då lov vilket är sååå underbart, om man bara kunde ta bort allt pluggande man måste göra. 2 uppsatser+ läsa ut en bok + 2 prov :S blir ju psykad av det här! alltid såhär med våra lärare; När man äntligen tror at man ska få ett avkopplande lov och kunna umgås med vänner så är det ALDRIG för oss. utan våra lärare ska sätta in prov och skit då istället så man har fullt upp :S fattar inte, och sen säger de att vi behöver ju denna vecka till att vila ut oss, och då börjar man ju undra!

aja nu ska inte denna blogg drabbas av aggresioner..

Helgen som kommer har jag hittils bara en sak planerad och det är att vi ska till Mariefred på lördag för att fira Gabbes lillebror som fyller :) sen får amn ju se om det blir av ngn filmkväll med tjejerna på fredag vilket jag hoppas på!

ja det var väl allt då! och tack Louise för din söta kommentar du hade skrivit :) det är sant att din bror har de egenskaperna :) och att han har plockat fram mina bästa sidor :) i'm completed!



Saknar tjejerna! har itne träffat alla på ett tag, utan det har bara blivit en snabbis och inte en helkväll. mesta dels beror på att jag hr haft det fullt upp, vilket ni kunde läsa ovan, och sen att jag har varit trött och itne mått bra.. men när skolan börjat lugna ner sig lite så ska jag få mer tid åt er! Men jag behöver inte skriva här tjejer vad ni betyder för mig för det vet ni redan! <3

RSS 2.0