Fredag och kikat på idol...

har jag mamma pappa adde och syrran gjort, spelat poker gjorde vi också :) jag kom trea och förvånade blev vi då pappa kom 4:a :D tjohooo så adde spöade pappa och resten ;) grattis !

Älskling kunde inte följa med för han gjorde om köket och jag och försöka hjälpa honom med sånt innebär =kommer ingen vart, så då är det lika bra att hålla sig borta så han får jobba ifred:) så nu är köket halvklart :) ska målas och sättas upp spottar och fläkt. kommer bli sås nyggt! han har lagt nytt golv, satt kakel och satt dit bänkar:) kan lägga ut bild då han är klar, nu ser det ut som en enda stor röra, som vanligt dårå när man gör om! Så all credit till honom idag<3

Idol dårå, jag tycker att Alice och Kevin ska vara klara för final. Lars verkar ha tröttnat på idol, som de också tagit upp på radion att  han inte tycker att idol är något för honom. så jag tycker att det lika bra att hoppa av fäör honom och att han får kontrakt iaf:) han är ju grym, han är för bra för att vara med i idol, nu när han också har börjat spexat sina framträdande så tycker jag bara mer och mer om honom som artist. Han gör det inte tråkigt för en att kolla! Men helt klart att Kevin var bäst ikväll! Vad tycker ni ?

Imorgon så ska jag och darling till ikea och kika lite:) ska inskaffa oss fläkt men som vanligt när man åker till ikea så blir det alltid något mer än det man säger att man ska inhandla(a) På kvällen kanske det blir utgång med tjejerna:) får se hur man känner imorgon för det, men så som det ser ut nu så blir det partyy! länge sen med er! Sassa och sofie var nyss här för att ta en cigg, trevlans :) Sen undrade hon också om jag hade bestämt mig för morgon dagen:P men får se hur det är imorgon som sagt :)

Just nu finns det en låt som jag är tok kär i! Pinks So what. grymt låt! blir upppiggad på jobbet då man hör den! lyssnar på den nu så var tvungen att skriva det :D thihi

nej nu ska jag avrunda. men ha det så bra alla! och ha en fortsatt trevlig helg!

chiao<3

29/10 och jag är ledsen...

över att jag inte skrev ngt igår, i och med att det var syrrans födelsedag. men lagade mat och diskade sen kollade tv. stod i köket från halv 6 till 8 :/ rolig tisdag kväll när amn är hur trött som helst ?
men nu uppdaterar jag iaf och bara så ni vet så skickade jag sms till min syster och gratta istället för att bara skriva det här, känns så opersonligt då!

men så såg min dag ut igår, plus att jag jobbade också:) vilket ajg gjort idag med! fin november lön sen, jaa! :) känns så bra att få in pengar så man kan bidra lite både käk och hyra :) Livet är lätt!

Idag så har man inte gjort så mycket faktiskt, samma visa som igår fast idag slipper ajg laga mat + disken ;) tjohoo, känner att man inte orkar laga mat idag nu när man gjort det några gånger i rad ;) Lilla jag börjar utvecklas till kock ;) ikväll ska jag bara mysa med älsklingen, bara spendera tid med han som jag älskar såå djupt! blir så sprudlande ikroppen när jag tänker på dig darling älskar dig såååå<3

Imorgon så ska jag jobba och ja samma visa som idag fast jag ska laga mat ;) måste öva mera! Just det, tänkte bara säga det att nu har man fått vara på en ny avdelning på jobbet, lite skitsnack om oss inhyrda men sånt man får ta. Man ser ju iaf att de som är anställda där bara snackar när klockan är kvart över ett och listan som man tagit ska vara klar halv 2. Då de inte har kommit ngn vart i stort sett. KUL! ge skulden på oss att så fort vi är där så går det åt helvete. börja jobba istället och engagera er mera, prata kan man göra men jobba samtidigt tror jag inte att vissa fattat ännu? Men men, sånt som händer. De kanske tror att vi inte kan jobbet, men där tror de fel. vi får beröm av en gruppledare eller chef för vissa avdelningar att vi gör ett bra jobb. de kanske itne får höra det lika mycket bara? vad tror ni. för skumt är det!

Ha det bra alla. nu är snart maten klar och jag ska plocka iordning på kläder innan så...

chiao<3

Måndagen den 27/10 ...

och imorgon är det den stora dagen, systra min blir 22 hela år :) tiden går fort nu! <3

Kan börja berätta lite om lördagen då jag syrran och sandra hade tjejkväll och karlarna våra hade killkväll. Jag och sandra åkte hem till syrran och adde och kikade "film" och moffa lite bara, blev otroligt lite för att vara oss tre :P Vi skulle kolla på filmen saker vi förlorade i branden på ren svenska, men vi pausade och pratade på i ja vet inte hur länge :) trevligt var det, och jonna din lilla mysare ska vara med nästa gång :) så vi kan ha en hel kväll med alla oss, saknade dig gjorde vi!:) sen efter alla timmars gång så satte vi äntligen på play så vi kunde se den filmen .) grymt bra faktiskt, det var tur att man kunde hålla tillbaka tårarna annars hade man varit fast i det under hela fimlens gång ;) hehe! Efter filmen så väntade vi på att akrlarna skulle vara klara på krogen så man kunde åka hem och sova, men icke. kl halv 3 så hade vi dom i bilen. Och vårat första försök att få hem dom var vid kvart i 2 så de skulle slippa kö till jackorna. men karlar och lyssna:P så halv tre har sandra 3 fulla karlar i baksätet skrikandes efter kebab, som vanligt dårå;) men det vra bråttom hem för vi var soppslut! när man väl hade lagt sig och ville sova fick man ju inte det, Darling skulle ju prata om kvällens händelser :D blev inte så glad när man inte kunde få tyst på honom, sen när man väl fick det var en annan pigg och munnen gick i ett :D KNAS! dagen efter (söndag) så gjorde vi inte så jätte mycket, vaknade vid halv tio och det var så skönt att få sova ut, katten kom och myste med oss och hela våran lilla familj låg i sängen och myste :)<3 efter det så bar det av till tuna park coh sen hem till syrran och fika :) massa gott och smaska på! Hon fick många fina presenter och ngt som jag älskade var en bebis dräkt som hon fick från H&M, så jävla söt med en igelkott på med en söt slogan som jag inte kan komma på för tillfället(a) av mig och Gabriel fick hon två vita vinställ från serholt och sen ljus på fat med massa fina  pynt, hoppas bara ni får ha det ifred nu från katterna! :)

Idag så har vi inte gjort så mkt, har jobbat och varit och stor handlat. sen ahr darling varit och köpt ek golv till köket och kakel, så nu håller han på och lägger golv, GRYMT SNYGGT blir det. men p.g.a färgen på kaklet så måste vi måla om här hemma, han ville ha ljusgrått kakel men vi har brunt på  väggarna:S så nu får vi måla :D ska kika efter en snygg fond tapet som jag kanske kan övertala honom till att ha där :D Just nu så kanske ni förstår att jag sitter vid datorn, ska snart kolla tv efter det att jag kikat lite på tapeter :)

jaa det är allt vi har gjort i helgen och idag. imorgon blir det till att jobba och bara slappa :)

Chiao<3

a just det på tuna park köpte jag en jätte fin klänning från H&M som är till för då man vill känna sig lite som en konstorslisa :) och på stan köpte jag en grönturkos tröja från monki som man både kan ha till vardags och till fest:) sen köpte jag en jeans skjortklänning från JC, blev helt chockad att jag hittade ngt där ;) sen köpte jag smink också på tunapark, får man ju inte glömma :) ja det är allt ajg handlat tror jag:) iaf vad jag kan komma på nu :)

Förresten tänkte jag kolla (ytterligare en gång) om ngn kan hjälpa mig med designen på min tråkiga blogg? Uppskattas!


(Från H&M, fast ljusgrå)

Lördag och hunnit med mycket!

För idag har vi varit i hälleforsnäs outlet jag coh darling. sen till hans farmor, hur rar som helst :) dit flera gånger? jahaaa då! :) sen åkte vi hem till Veronica ohc Kristian och hälsa på:) Mille var hemma också:) de kollade på horton när vi kom:P hehe! sen åkte vi hem hit och käkade mat med mamma och pappa + syrran och adde. käkade på restaurang hyttan. Käkade black&White, MUMS!!! bjöd darling på mat, glad blev han! ;) sen var det hem och nu väntar man på att klockan ska bli sju så syrran kommer och hämtar oss för att sedan skjutsa grabbarna till Kusin vitamin daniel, där de ska spendera en grabbkväll och vi tjejer ska vara hos syrran, ante och jonna skulle inte vara med idag:( tråkigt! men men, vet ju att vi kommer få det riktigt mysigt så :) orkar inte gå in på detaljer mer om denna dag:) kan bra säga att den varit kanon!:)

Det är det vi har hunnit med idag, kanske inte låter så mkt men har varit överallt och ingenstans! så så är det !

imorgon så ska vi över till syrran och fira henne, hon fyller på tisdag igentligen, men vi ville fira henna imorgon :) så ska dit mellan 3-4 på eftermiddagen :) få lite kakor eller kanske bullar ;) hehe

Ja det var inte så mkt mer jag hade att säga. men ha en riktigt bra helg nu alla! Och ta et lugnt med alkoholen nu ;) haha!

Chiao<3


fredag och en ny helg!

Och denna helg kommer bli underbar:) har en känsla av det!

Idag så ska man ner på stan med Jennie, Jossa röstberg, ems och kanske amanda:) ska kika lite coh ta en liten fika :) MYyys! Tänkte kolla efter en ny foundation och sen något klädesplagg .) hoppas jag hittar, måste ju spara pengar också :) får ju inte vara dum inte! Senare idag så ska jag kanske följa med Anna på ett litet uppdrag, vet ej om jag får skriva det här så vi håller det hemligt så länge :) får se hur det går :) sen ikväll så vet jag inte faktiskt vad vi ska göra min darling coh jag. idol är iaf spikat :)

Igår så lagade jag våfflor till mig själv och de blev riktigt lyckade faktiskt :) KANON GODA !(a) blev riktigt stolt att man kunde få dom så goda när man endast behövde tillsätta vatten :D haha, vilken kock man är va?! Efter maten så kollade jag tv och lite på internet sen så gick jag med soporna! duktig flicka:)

Nej nu måste jag göra mig iordning klart :) vad ska ni läsare göra i helgen? Och om ni har en blogg, länka gärna till den så läser jag:) Ha en superb helg!

Chiao<3

p.s, är det någon som kan hjälpa mig med min blogg? vill ha en ny design som gör den lite mer välkomnande? skulle uppskattas till max!

Torsdag

Är det idag och jag har ingenting att göra. tråkigt tråkigt! fick ett samtal igår från jobbet om att det kommer vara lugnt nu i några veckor, 2-3 veckor. men vi kommer iaf få jobba någonting men inte så mkt som vi gjort hittils. Det som gör mitt torsdagshumör lite bättre är att mamma ringde mig för en stund sen och berättade att jag fått min lönespec :) 10 200 kr kommer jag få insatt imorgon! :D grymt bra och grymt kul! så nu blir det till att spara och unna sig lite saker.

Inatt kl 2 vaknade jag av att jag hör glas slå i marken, jag tänder lampan för att kolla vad sjutton det var och ser att en tavla hade tappat fäste från väggen och ramlat ner på en hylla som vi har under med massa tavlor och lyktor. då har en ram gått sönder, plus att glaset sprack på våran tavla med balfotot på oss och att tavlan som hade tappat fästet låg i bitar. så det var abra gå upp och börja damsuga, KUL?! nej och väcka grannarna kl 2 är ju inte direkt det man vill göra i första taget! men emn, har damsugit upp småflisarna som var kvar idag så nu åär våratgolv säkert igen ;)

Igår så var vi hemma hos mamam och pappa och käka  på kvällen:) riktigt god mat, ris och fläskfilé i ugn :) MUMS!
och på förmiddagen följde jag med emma, ludde och amanda på rekryteringsmässan i munktell. tyckte inte det var sådär jätte bra, men en som jag ansökte till var som personlig assistent :) det verkade kul så får se om de hör av sig :) Efter det åkte jag hem till pappa och mamma och kikade tv och väntade på att det skulle bli mat :) sen  kl 8 fick vi efterätt, glass med skivad banan och chokladsås + maränger :) men jag hade special beställt  kolaås :D hehe, följde med mamma till afffären och då ffrågade hon om jag ville ha chokladsås eller om jag ville ha ngt annat. och ska jag erkänna så har jag varit riktigt sugen på kolasås LÄNGE :D haha (a) sen åktte vi hem vid 9 snåret och kollade på Oskyldigt dömd med Mikael Persbrandt :) riktigt bra serie! sen var det läggdags :) är ju en dag imorgon med ;)

Idag har jag dock inte gjort så mycket mer än att damsuga och handlat, ska ringa och kolla vad tjejerna gör och kanske ta en liten promenix ? får se hur det slutar :) Idag så ska jag laga mat, ska käka våfflor :) eller jag ska darling ville ha wooken som jag gjorde i tisdags ;) tror det finns en liten kock i mig som bara inte har velat visat upp sina kunskaper ;)

det är det jag kommer göra idag iaf :) och nu vet ni varöfr jag inte skrev igår :) hade lite fullt upp :) Helgen som kommer vet jag itne vad man ska göra, hade tänkt styra upp ngt med tjejerna men alla kan inte vara med så då sket det sig. så imorgon förmiddag ska jag gå på stan med Jennie och Jossa rösteberg :) ska ta en fika och sen ska man väl unna sig något för det man tjänat ihop :) sen på kvällen vet jag inte vad vi ska göra. Lördag så ska vi över till mariefred under dagen sen på kvällen är det grabb och tjejkväll. Jag sandra, jonna och nattis ska väl hitta på något och karlarna våra får roa sig själva ;) hihi!

aja that's all folks! ha det bra!

Chiao<3

p.s vem är du som har kommenterat anonymt? är roligt att veta vem det är som är så otålig när jag itne skrivit! :)


tisdag och min lediga dag:)

Ja idag är man ledig och jag känner att det behövdes :) har ont i ryggen, eller ja på ett ställe i ryggen men det börjar släppa nu så det är skönt! Helgen som gick var kanon! i fredags så var vi hemma och kikade idol med syrran och adde. Dagen efter följde vi med syrran coh adde till Ikea och sedan hem til syrran och adde och käkade smörgåstårta och kopplade av :) Vi som käkade hemma hos Syrran coh adde var våran familj (gabbe självklart inräknad) och addes mamma och pappa! sen vid ungefär 9 tiden kom jonna coh ante dit, vi hade väl börjat små dricka lite, skulle ju inte bli fest utan bara trevligt att sitta och dricka och mysa lite, men så blev det ju inte. när klockan började närma sig vid 11 var det inte många som längre såg rakt :D men kul hade vi och trevligt var det, annars skulle man väl inte knata hemmåt vid 5 tiden på morgonen ? :P som ni redan kan räkna ut så var man inte så medgörlig på söndagen, var total slut. det vita vinet gjorde sitt kan jag säga!Men det som är det positiva med vinet är att jag äntligen hittat något vin som jag tycker om och som var lätt drucket:) Blacktowers vin:) Ska jag ha nästa gång vi ska käka middag ihop eller då vi bara ska ta det lugnt och dricka med måtta! :)  det jag vill säga iaf är tack alla för en underbar dag och kväll. Och sis! grymt god smörgåstårta du hade gjort!

Nog om helgen! Igår så jobbade jag :) inte lika roligt som jag hade hoppats på, då det kändes som om man fortfarande var bakis. Men jag klarade av dagen och huvudvärken gick till slut över!:) tackar för det!;) sen på kvällen ghirde vi inte så mycket, tog det lugnt och bara koppla av :) Idag så ska vi inte göra så mycket mer, Darling ska träna och jag ska laga mat:) det är väl så våran dag kommer att se ut. får väl se om jag ska jobba imorgon, hoppas det iaf! sen ska vi hem till madre och padre imorgon och käka :) gott gott!

Jaha det var allt jag hade att säga! ha det bra alla!

chiao<3






Lördag och hemma igen från ikea!

Det som inhandlades från min och darlings sida var matlådor, värmeljus, batterier, diskborstar och ngn liten elvisp. bara tråkiga saker fick det bli idag. Syrran och dom inhandlade lite allt möjligt :) kommer inte ihåg allt dom handlade :P Innan ikea så hade vi besökt Media Markt. Syrran hade sett ett billigt surround ljud för endast 1 990 kr :) Men de avvaktade och vi återkom dit efter ikea besöket :) det som inhandlades var nämligen surround ljudet + 50" plasma tv :O grymt stor tv. alla blev chockade när man skulle få in den i bilen. inne i affären så ser den inte ut att vara så där jätte stor, men sen när man väl står där med tv:n utanför är den extrem! men men,bilder kommer om hur det verkligen såg ut när vi kom in i bilen och packat in den. jag och darling satt ju inte skönt. Kom på nu att de hade ju inhandlat laminatgolv också från ikea, så vi hade två stora kartonger och en lite mindre. KATASTROF säger jag bara när vi skulle få in alt. som tur var var mamma och pappa i v-rås också så det gick efter att vi tänkte till lite :) men kul var det där vid varuutlämningen iaf :D har itne garvat så mycket för något köp som man gjort som var impulsiv köp ;)

men som sagt bilder kommer in imorgon :) ja morgon dagen komer ju inte vara så jätte roig, tvättstugan har vi kl 12:00 - 17:00 :( tråkigt. men söndagar är ändå tråkiga då vet man att man ska upp och jobba och helgen med kompisar och familjen är över. men men, man får se det positiva i det hela, man får in pengar :)

aja nu är det dags att vara social, är hos syrran och dom nu, men eftersom jag lovat er att skriva och vissa inte står ut p.g.a längtan så tog jag chansen ;)

ha en fortsatt underbar helg.

Chiao<3

Fredag och denna dag spenderades...

med syrran och adde :) kikade idol och mycket snack plus lite brie ost med kex och päron :)

Dagen började med att jag jobbade från 7:15 - 15:45 :) grymt kul på jobbet idag med Ludde, alla måste ju tro att vi är dumma i huvet :D men inte skäms vi för det inte ;) Bra att man kan ha kul på jobbet, hellre det än att man ska vara tråkig och seriös?! Jaa:D Bara sylwia eller ludde jobbar så är min dag bra på jobbet:) alltid kul med er tjejer!  sen nu har man nyss sagt hejdå till syrran och dom, blev verkligen en helkväll :) riktigt mysigt! saknar tiden med dig sis<3


Imorgon eller ja idag, bär det av till Ikea, Billiga nisse ohc media markt i v-rås :) skönt att hitta på ngt.) sen senare så ska vi hem till syrran, de ska lägga nytt golv i köket och sen blir det lite drickande för karlarnas del, chockerande? NEJ :D mamma skulle väl ta med sig vanilj vodkan och sprite + lime :) min favorit drink :D hehe. sen kommer Micke och Monica (addes föräldrar) över dit också och käkar :) riktigt kul :) längesen man träffade dom nu! :/ men men!

Så ser iaf våran dag ut imorgon, får se om vi kanske ska träffa ante och jonna också :) hoppas det! :) kunde ju inte umgås så mycket med dom förra helgen. iaf inte jag. och jag saknar er! så så är det!

Ja det är väl så våran helg ser ut. tid med varandra och familjen, hoppas vi åker över till mariefred ngn dag också. vill dit ju! var ju där för två veckor sen och darling var där i veckan! men jag saknar er la familia Rogstedt/von bahr! Ni är som min andra familj, man vet att man kan prata med er om allt och när man träffar Louise och Rasmus känns det som om det är ens egna syskon! helt sjukt vad man kan trivas i en familj från första stund man träffade dom! <3

Nej nu ska vi krypa till sängs, darling sover redan :S alla kläder på och klockan med :D så jävla söt<3 Älskar dig mer än mest!<3

Ha en underbar helg alla läsare. skriver imorgon om det blev något inhandlat, men tror inte det komer bli ngt!

Chiao<3

just ja, bästa låten älskar den http://www.youtube.com/watch?v=-ZBoPlCzuRY


Torsdag

och snart är det helg igen :) har jobbat nu två dagar i rad. därav har jag inte skrivit blogg sen i måndags.

Tisdag så gick jag lång promenad med mig själv, skönt det med för då har man sitt egna tempo. gick upp mot lasarettet sen mot skogsängens IP sen ner där mot konsum, fortsatte på den vägen enda ner till e-tuna ån. Så gick jag ut efter ån mot café Sylwia där jag träffade emma för att sedan följa med henne och träffa sassa vid tågstationen. Sen gick jag hem från tågstationen hit till sveaplan :) är riktigt stolt över mig själv. själva promenaden tog mig 45min - 1 timma. sen umgicks jag lite med ems och sassa ii ungefär en timma :) riktigt trevligt :) sen kom amanda förbi en snabbis:) var det hemmåt som gällde och laga mat.

Onsdag så jobbade jag under dagen och sedan kom jag hem, laga mat, diska och sen kom mamma och pappa över för att lämna några papper och fika :) myyyyys!<3 sen tittade vi bara tv och sov sen :P

Idag då. jo då har man jobbat järnet och sen lagade darling mat och jag diska. sen nu ska vi kolla OTH, GRYMT BRA!!!! sen ska vi kika tv:) myyyys <3 Det gulligaste idag som gjorde min dag var när darling hade lagat mat så gjorde han ett hjärta av smördegsplattorna över maten. Vart överlycklig :) så sööt du är min älskling! ÄLskar dig jätte mycket mer än mest! <3<3<3

Ja det är det vi hittils gjort, och ska göra. imorgon så jobbar vi båda, sen vet jag inte vad vi ska göra. på lördag ska vi hem till syrran och addde och få smörgåstårta :) MUMS* och sen på söndag har vi ingenting planerat!

Det var allt ajg ahde och skriva. skriver mer imorgon :)

Chiao<3

Måndag och

jag ber mina läsare om ursäkt till att jag inte skrivit. men har inte satt sig i tankarna bara, haft annat att tänka på denna helg och idag har jag inte varit en liten datanörd :) men här är uppdateringarna från helgens gång..

Fredags var hemma med älsklingen och åkte sedan hem till madre och padre för att spendera min helg där, saknar att ha dessa helgdagar med mina föräldrar. så jag och gabriel var inte med varandra ngt denna helg, mer än igår då jag saknade han för mycket och ville hem igen. så fredagen spenderade jag med mamma framför tv:n och kika idol. pappa orkade inte kolla på våra utmärkelsebara tjej program så han var där uppe och glodde, inte så social :P sen i lördags så träffade jag jonna och prata av mig :) allt mellan himmel och jord kom upp. Sen spelade vi tiger woods och jag vann :D jonna du sög :P haha eller är det dosan ? Det är Dosan ante, bara inse ;) Så jag och jonna har utmanat våra karlar till att spela tiger woods med oss. och det kommer bli en tjej som vinner kan ajg tala om ;) vi är i topp form :D Sen gick man hem för att slappa och spendera tiden med föräldrarna:) kollade film, Flightplan, grymt bra film måste jag säga. rekomenderar den! Var lite läskig vissa stunder, men inte så att man inte vågar sova sen :D efter filmen och god mat, så kolalde vi lite tv. sen började allt gäspande och vi bestämde oss om att säga godnatt. Söndagen hände inte så mkt den dan heller. färgade håret, tog lång promenad och käka sen åkte vi hem till oss på kvällen. Gabriel kom till mamma och dom vid 1 kanske. riktigt skönt var det att gå, behövde röra sig lite :)

Det var om helgen nu om denna dag:)

Dagen började med att jag vaknade vid halv nio klar vaken :S gick up och käka frukost och sedan glodde jag tv. syrran ringde vid kvart i 11 och fråga om jag ville följa med till TP och såklart att man följde med ;) så var där vid12 hon skulle till barnmorskan först <3 sen efter det följde jag med henne hem och kollade film. eller ja tv. men det var austin powers på tv4+ så himla klockren :D sen gick jag hem och städade, så har städat hela lägenheten nu och det luktar gott + det är fräscht här hemma igen :) så nu ligger man här och skriver blogg. ska snart glo tv eller kolla om nya One Tree Hill kommit ut. tänkte ta en promenad idag med Kristin men det blev ju så mörkt ute så fort. sen ringde hon ju vid halv 5 ca och då städade jag för full rulle. men men, imorgon ska vi träffas iaf :) sen ska man få träffa Mia Kim också:) grymt länge sen man såg dig! saknat henne juu! så efter att jag varit på stan med dom så ska jag ta mig i kragen och gå en promenad, den som vill hänga med så är det bara säga till :) roligare med sällskap än att gå själv.

Nej nu orkar jag inte ligga här och skriva mer. får väl se hur min kväll slutar. skriver imorgon om hur den dagen slutade och om jag var något nyttig ;) hehe. ha det bra alla!

Chiao!

just ja, den hårfärg som jag nu har är mörk mocha! riktigt snyggt då det är lite olika nyanser i mitt hår. ser ut som jag har slingor. är riktigt nöjd. !

torsdag och idag är jag ledig :) +

att det är Gabriels och Madeleines 10 måndaers dag idag!<3 älskar dig mer och mer!

MEn denna dag kommer spenderas till att slappa och vila kroppen :) ska träffa jennie också idag när hon har pluggat klart ! :) ska bli kul och träffa dig igen gumman! längesen nu!

Just nu ligger man i sängen och tänker på älsklingen samtidigt man skriver blogg! det är det som är tråkigt när man är ledig, man vill ha sin darling här men han är ju tvungen till och jobba! men saknar honom för det och vill bara mysa med honom! det äär ju ändå vårran 10 månaders dag idag:) får se om han kommer ihåg det :P bruikar alltid få lura fram det åt honom genom att fråga vilket datum det är:P

Igår så var vi över till mamma coh pappa coh käka :) fick piroger och de andra pytt i panna. riktigt gott med piroger. EFter maten så rakade darling av sig sitt fina hår :( jag var emot det men sen när han kom och visa det så var det faktiskt snyggt, men jag var lite chockad då jag itne kände igen min älskling! men man vänjer sig :) så nu har darlingen 5 mm långt hår :D vet ju att hans syrra blev riktigt glad ;) eller hu louise ;) men du hade faktiskt rätt han passade i det, men han skulle nog ha tagit det lite kortare :p Men iaf, efter att han rakat av sig håret så kolade vi på tv och fikade :) fick glassbåt och saft :D riktigt gott, tror jag är onyttigheters beroende (A) inte bra! undra om amn kan säga så :P men alla som känner mig fattar nog ;) förhoppningsvis!

Imorgon så ska mna jobba igen, får se vilken avdelning man hamnar på :) hoppas det blir märkningen :D är fan det slöaste jobbet ngn kan ha ;D fick ett sms nu om att det inte blir något jobb på måndag, resten av veckan vet de inte hur det ser ut:( hoppas vi får jobba mer! vill ha en bra noovember lön också! HOPPPPPAS!!!!!!

nej nu ska jag spela tigerwoods tror jag, blev inget med jennie, hon hade för mycket att plugga- tråkigt men vi får träffas ngn annan dag. det är ju inte så att jag bara kan idag inte ;)

Ha det bra alla läsare. Bild på darling kommer väl senare:)

Chiao<3


Kommer alltid älska dig, Bara dig! Du visar mig hur äkta kärlek ser ut och upplevs. Du gör mina dagar i livet värda att leva och varje dag med dig är underbara och färväntansfulla. Ser fram emot morgondagen och alla dagar efter det tillsammans med dig. ska föralltid vara du och jag darling! ingen eller inget kan skilja oss åt! Saknar dig varje minut du inte finns vid min sida. Om jag inte får höra din röst under hela dagen blir jag galen. Jag känner mig som den lyckligaste i världen bara jag tänker tanken att det är mig du kommer hem till, det är mig du älskar och det är mig som du vill spendera ditt liv med! Livet kan inte bli bättre! Jag älskar dig mer och mer från första stunden vi sågs! Du är min själsfrände och jag vet att jag har hittat rätt denna gång. det är inga känslor eller tankar man får bara för att man älskar någon utan man får de känslorna och tankarna då man älskar ngn så mkt att man skulle göra vad som helst för den personen! Jag vill inget mer än att se dig lycklig. och när jag ser dig ledsen så skäms jag! Men jag vet att våra tjaffs som vi har haft förstärker bara vårat förhållande och man lär känna sin själsfrändes andra sida också, för ingen kan vara perfekt! Och jag kan bara säga det att jag älskar dig otroligt mycket då jag ser dig sur, för jag kan inget annat än att tycka att du är lika underbar och söt, glad som sur spelar ingen roll. men jag föredrar ju hellre att du är glad;)! Jag älskar dig Gabriel, tvivla aldrig på mina känslor för dig! 9/12-07 <3

Tisdag idag och jag är trött......

så det heter duga! har jobbat nu i söndag-tisdag och ska även jobba imorgon! sen kanske ledig torsdag och den dagen ska jag spendera med Jennie! :)

Ledsen för att jag inte skrivit nu ssen i lördags men såhär är det. I söndags när jag kom hem från jobbet så duschade jag, alltid lika skönt. Sen efter det så skulle ajg laga mat. Darling kom hem runt 6 och ajg började med maten ungefär då. när jag står och steker fläskfilén och potatis gratängen är i ugnen går strömmen! :O så från kl kvart i 7 på kvällen till 00:10 hade vi ingen ström alls! vi ringde såklart numret som finns i trappuppgången om att elen hade gått. De sa glatt då att de skulle skicka ut någon. kl 8 ringer vi till dom igen (mobil räkning = dyr) och sa at de ännu inte kommit. så då fick vi vänta ytterligare en timma, och inte heller kunde man få ett nummer så man kunde ringa och kolla med den personen de sagt till att åka hit om den är påväg. De ringer upp efter en halv timma och säger att de inte har någon nyckel till elskåpet i källaren (där vi trodde att den satt). De bad oss då ringa till Securitas för att kolla med dom om de inte kunde fixa det. Klart vi ringde dit! Men de säger samma sak vi ska åka till kontoret och kolla om vi har nyckel, jaa gör det ni så väntar vi. kl blev kvart i elva och de ringer och säger at nej vi har inte hller någon nyckel :S då tog jag över detta och ringde tillbaka till de första som vi tagit kontakt med. lät rätt så sur mot dem och sa att elen ännu inte kommit tillbaka och eftersom det står att detta är deras uppgift så ska de nu komma och fixa det. VI ska upp tidigt imoron och om de så var tvugna så skulle få bryta upp skåpet eller göra vad sjutton de vill med det. kl 20 över elva är dem här för att titta på det. och hittar inte vad det är som är felet. Men sedan hittar de säkringsskåpet eller vad det nu är, så tydligen hade säkringen till just våran lägenhet gått. Och gissa vart det satt? jo snett över våran hemma dörr. målad i samma färg som väggarna och man behöcde en skruvmejsel för att öppna det `:O hur sjuuuuukt är inte det? här har vi suttit en hel kväll och väntat på att de ska fixa det, men icke. utan när de väl kommer hit så hittar darlingen det eller han som kom, vet inte vem utav dem. Men man tycker ju att bolaget redan ska veta sådant eftersom de kan få sådan akut med elen. Grymt förbannad var ajg då! Skulle uppp kvart i 6 så inte mycket sömn för min del men värre var det för älsklingen, han skulle upp kvart över 5 :O otilräckligt med sömn=försovning! jag vaknade 5 över hlav sex och sylwia skulle hämta mig 1+ i 6, så ingen frukost, vilket är den viktigaste måltiden på dagen och heller ingen matlåda i och med att maten som vi tillagade fick kastas.Som tur var hade vi ravioli i skafferiet så det ficck man äta, snacka om att de hade kul på jobbet när de fick veta att jag inte agat mat, men berättade varför och då förstod de och berättade allt möjligt för att jag skulle må bättre :P

så såg våran söndag ut, vi som hade tänkt att ha det mysigt framför tv:n och bara mysa med varandra blev helt galet, slutade med tända ljus och yatzy i dessa 5 timmars väntan! förstår inte hur de förr i tiden stod ut med ljus som belysning på kvällen? credit till doM!

Ja och igår så jobbade viåda och lagade mat och sånt som alla gör efter en dag på jobbet. men denna kväll fick vi iaf mysa med varandra och slippa gå vara irriterad på att elen försvann.

idag så har man jobbat, och handlat ligger nu i sängen och skriver i bloggen för att underhålla er lite ;) kan bara säga det att jag är SOPPSLUT! orkar inte lyfta ett finger idag. ska bara ligga i sängen och koppla av:)

Eftersom jag berättade så mkt om söndagen så orkar ajg inte skriva mer, har kramp i handleden, den är inte så bra lutad :P så men skriver mer imorgon beroende på tid och om jag kommer ihåg, annars så hörs vi på torsdag!

chiao<3


lördag och min enda lediga dag denna helg!

För jag ska jobba imorgon coh jag jobbade igår! börjar hända lite saker nu med mitt jobb. Får ju jobba MASSOOOOOR :D

denna vecka har jag jobbat mån,tis,tors,fre hittils sen blir det söndag och sen måndag också ;) hoppas hela nästa vecka också ! riktigt fint med pengar!

Idag så ska jag umgås med mammsen .) kanske skulle ta en sväng till Tunapark en snabbis och kika.) är riktigt sugen på en kjol från H&M! så får se vart vindarna bär.

Igår var det riktigt trevligt hemma hos föräldrarna mina! blev jätte god mat och tårta, fick porterstek till mat och blåbär/vanilj tårta efter! riktigt gott som satt fint i kistan:P hihi! Sen spelade vi poker, och den som vann var................. PAPPA såklart, men vi alla lät ju honom vinna för att vi firade honom, man ska ju vara snäll mot personen som firas. eller så var det bara helt enkelt så att vi andra sög??? troligtvis det! (a) man ska inte utmana pappa i poker, man vet att i slutändan är det han som vinner, oddsen är helt enkelt på hans sida! Men men vi hade trevligt och väldigt mysigt.) skönt att umgås med hela familjien! Älskar er alla!<3

Nej nu ska jag ladda upp ölandsbilderna, tar ju lite tid det med !

Ha det bra alla! ha en fortsatt trevlig helg!

Chiao<3

Bildförklaringar!
1. Ölandsbron på väg dit
2.Ego bild på väg in från kalmar
3.Darling ville också men kände sig inte så seriös så det fick bli en flum bild...
4. och jag ville ju såklart inte var sämre jag inte utan bjöd tillbaka :D
5. No hands in 2 seconds
6. Liiiipa
7. Smiiile (men ännu en gång endast ajg tittar in i kameran:P
8. Always protects me!
9. nu har vi kommit över bron
10. Puffen
11.Han ställde upp mer än gärna på en höstbild också! :)
12.En båt på torget i Borgholm som de fyllt med pumpor och lite annat:)
13-15. Sightseeing
16. I väntan på Husse/Matte, en hund i en traktor på ica parkeringen i Borgholm
17.Mina nya skor + väskan
18. påväg hem från öland
19. Denna bild på bron får avsluta våran underbara resa till Öland. Tyvärr inte så jätte roliga bilder dock, men vi glömde digitalkameran hemma och kom på detta försent! :/



förlåååt alla läsare...

för att jag inte skrev då jag sa det, men har varit lite mycket trötthet nu och annat som kommit upp :) jobbat och varit hos tandläkaren sen har ajg umgåtts med vänner, så himla kul och träffa er igen girls!<3

Men öland var iaf jätte bra som ni redan läst om! söndagen då vi kom hem åkte vi hem till mor och far ohc käkade god mat :) sedan slappade vi lite där och sedan bar det hem till katten som verkligen hade saknat oss. det lilla livet blev överlycklig när vi kom hem och ville bara mysa :) Tack mamma och pappa för att ni tog hand om henne! uppskattas mycket!<3sedan gjorde vi ingenting utan gick i stort sett och la oss. packade upp lite grejer också :)

Måndags så jobbade vi båda och tisdags likaså. så de dagarna såg ut som vilken vardag som helst ;) slappa poch njuta av varandras sällskap. I onsdags så fick jag ledigt från jobbet p.g.a att jag skulle till tandläkaren, det gick väl hyffsat kan jag väl säga, eller ja det gick väl bra, Men måste börja använda tandtråd för annars kommer ett av mina hål bryta ut snart. var på gränsen till att de skulle laga det :'( men men that´s life. sånt  man får stå ut med! fick många gratis grejer iaf för jag tecknade avtal med dom då man betalar en viss summa i månaden och får allt gratis, undersöknningar lagningar m.m! tok bra. fick därför två tandborstar och en hel förpackning med tandtråd på båge :D haha intressant va? jag slipper iaf köpa tandtråd ;) hihi så jag klagar iaf inte!

Sen vid lunch tiden så bar det hem till sassa och var med henne :) gick ut med hampus och sen kikade tv och massa på internet :) riktigt trevligt! sen gick vi hem till amanda och andrés nya lägenhet fin etta som kommer bli hur bra som helst när de fått ordning på allt! Hos andré och amanda var också emma, efter ett tag dök ludde upp så nästan alla var där :) kul och få umgås lite med tjejerna när det var ett tag sen man träffa alla! :( SRY!<3 sen gick jag och sassa hem till hennes pappa coh camilla för att hon ville visa mig noel och jag har ju så gärna velat sett honom sen de fick honom:) kan inte säga mer än att han var urgullig! Onsdagen så hände det inte så mkt mer än så. men jag tackar för allt sällskap ajg fick den dagen :)  riktigt trevligt tjjer, även om jag träffade er andra en snabbis! Ni betyder<3

Idag så har jag jobbat och darlingen med. Vart så irriterad på jobbet på en som försvann hela tiden fast hon inte fick. förlängde sina raster med en kvart halvtimma. GHAAAAAH! orkar itne skriva om det, blir bara irriterad på nytt! men för oss andra gick det iaf bra:) fick mycket gjort men intedet krav de hade på oss p.g.a förhiner. Combatsen var fel lagda, det låg två storlekar i en akrtong, det var sortiment som vi skulle dela upp och vissa var ju som sagt inte där för att hjälpa till så mkt. Hade kravet på oss att vi skulle göra 6 pall på 5 personer, eller ja till mestadels 4 pers. Hann 5 pallar och hade en liten del kvar på den sjätte, så trots förhinder så klarade vi nästan av målet på mindre än 5½ timma:) riktigt bra gjort av oss 4! :) sedan kom man hem och hade tvättstugan och skulle laga at :) riktigt duktig tycker jag :) Men när älsklingen väl var klar duschad och fräsch så fick han ta och passa maten i 5 min medans ajg sprang ner i tvättstugan och fixade till där :) skit bra teamwork ;)<3 sen nu har vi precis varit och handlat och nu sitter vi här och väntar på att idol ska börja:) Älska idol!:P

Imorgon så kommer jag förmodligen inte att uppdatera förrän sent, ska hem till pappa coh mamam och fira pappsen som fyllde år för ett bra tag sen! hoppas vi får ngn god tårta, mat vet jag iaf att det kommer bli gott ;) :D men om jag inte uppdaterar på kvällen så håll ut, kommer uppdatering på lördag ;)

Nej nu ska jag kila, bilder från öland kommer upp så småningom de ligger nu ute på facebook för alla er som är vän med mig där. ni andra som läser kommer få se dom när jag laddat upp dem i helgen :) troligtvis på lördag förmiddag!

Ha det bra alla, ledsen om det blev ett lite för långt inlägg, men madde hade mycket att berätta. även om det inte var så intressant! ;)

Chiao!<3


RSS 2.0