Underbart!

Grymt väder:) grillning ska det bli och brändboll imorgon, sola sola sola! kan ju inte vara likblek längre :p

Idag som sagt så ska man grilla med syster,adde och darling:) såååå uderbart. sen blir det väll att ta det lugnt på kvällen.
Imorgon är det brändboll med fam brunstedt och många fler:) grymt roligt ännu en dag i solen också:) ÅÅÅÅÅH!
Söndag ska man jobba, så hoppas det regnar då så man inte har lika dåligt samvete. men man får väl tänka på pengarna i värsta fall :P

Ja det var allt jag hade att skriva, vem vill sitta inne nu liksom?

Chiao<3


Jaha

Är besviken kan man säga. För igår såg man lite utav matchen mellan unitded och barcelona. fan att de tappade lusten då barca gjorde 1-0 målet. Hoppades på vinst till united men men, nästa år kanske det är uniteds tur att ta hem pokalen?

dessutom är man seg idag, så idag blir det tv tittande, oskyldigt dömd börjar ju ;) Helgen som kommer ska jag på fredag ta det lugnt, lördag blir det brändboll med famlijen och bekanta, hem tidigt för att sen gå upp och jobba söndag. Bra med cash och vem tackar nej till det?

 

Det var väl allt denna gång. har inte så mycket att skriva då det inte händer så mycket när man jobbar så som jag gör. helgerna är då saker och ting händer. bild på tattueringen kommer komma upp snart! :)

 

chiao<3


Stress stress stress,

det är så dagen har sett ut på jobbet idag:/ vi hade för mycket att göra med så lite folk!

Helgen spenderade jag mest med familjen och kopplade av. Söndagen firade vi mormor som fyllde :) Grattis igen. Även Gabriels lillasyster fyllde år:) Grattis igen :D hehe.

Ja det var väl allt ajg ahde att skriva denna gång. Förresten krösamajan agnes vände på sig idag för första gången från mage till rygg :) Älskar dig charmis!<3

chiao<3

Gvb, älskar dig massor min älskling!<3



Mini helg

kan man säga, eller ja är ledig nu denna dag sen tillbaka till jobbet imorgon! Känns tungt, men man får pengar:)

denna lediga dag har jag umgåtts med mina nära och kära. Dagen började med att jag, mamma, syrran, adde och agnes åkte till Hälleforsnäs outlet för att shoppa lite:) Jg handlade en kjol, tre linnen, nagelack och solbrillor. riktigt snyggt faktist:)  efter hälleforsnäs titten drog vi hem till mor och far för att käka fick hemma gjord pizza. Nu så sitter vi här fortfarande och väntar på att jonna och ante ska bli klara så ska vi alla traska över dit och spela lite poker :) riktigt kul :) får väl se hur det går också för en annan då pappa är med och man oftast förlorar mot honom!

ja det var väl allt jag hade att skriva, ska umgås med familia nu:)

chiao, ha det bra alla!!:)<3

Äntligen!

Har jag hittat en som kunde hjälpa mig med bloggdesignen! Tack så mycket ida, jätte nöjd!
Eyedaho.blogg.se!

Idag så ska jag och älskling åka hem till catrin där vi ska fira hennes 20 års dag som var den 18 april men det blev denna helg som passade:) Blandat med folk som kommer dit! Aktivitet kommer det vara och umgås till max! Åååååh, vad man saknat dessa hemma fester! Var ett tag sen:/ så nu har man laddat att vara kvar där hela kvällen också! iiiiiiiiiiih vad jag längtar! :D<3

det var alt jag hade att säga. och förresten har nu tattuerat mig, bild åp den kommer senare, har inte fått någn bra bild på den ännu och har ej hunnit visa de närmaste den ännu. vill inte att de ska se den här  på bloggen utan bild på den kommer efter nästa helg då vi ska fira in mormor med alla släktingar:)

Nej nu får det vara bra:) Måste fixa håret och hitta på vad man ska ha för outfit ikväll!

Chiao<3

GLOBEN!!!!!

imorgon, är så laddad! kommer bli så kul och sånt tryck i globen!

Det var allt ajg hade att skriva. Ska snart hem till mor och far. ska käka där:) Mums grillat och pommes!:)

Chiao<3


Usch Usch Usch

säger jag bara. har lyckats att gå och blivit förkyld nu och förlorar massa pengar p.g.a detta! F*N säger jag bara!

Det som hänt sen sist är mycket. Ha haft fest med jobbar kompisarna, varit en helg i sthlm med bara älskling och haft grillning med några och bara haft det mysigt!

Festen med jobbarkompisarna blev lyckad, grymt kul hade vi! Vad mer behöver man säga?:P

Grillning blev det med syrran, adde, darling, ante, jonna, linda och henke. agnes var ju självklart med:) Blev mycket kött som tillagades och allt blev heller inte uppätet. Men gott och trevligt var det:)

I fredags åkte jag och älsklingen upp till sthlm och bodde på hotell bara han och jag. Fick det i 20års present av honom. vi spenderade också våran 1årsdag som förlovade den 2:a maj! I fredags när vi kom upp var det demonstrations tåg där uppe så vi fastnade i trafiken och kom ingen vart. så vi hoppade av bussen och gick, otroligt nog för att vara mig :D haha. Sen efter en halvtimmas promenad kom vi fram till hotellet, missade det först men såg det till sist och stod häpnad. Vi käkade på en sushi och wok restaurang första kvällen. Morgonen där på startade med hotell frukost och sedan gick jag på ansiktsbehandling som var hur skönt som helst och älskling passade då på att träna under tiden:P jävla tränings narkoman ;) Men jag älskar dig ändå hjärtat! efter det gick vi på stan käkade lunch där på ett mysigt fik som låg inne på gallerian. sen gick vi och shoppade loss. vid 6 tiden gick vi tillbaka till hotellet, tog med oss sushi till hotellrummet och bara umgicks hela kvällen, med drink i baren och sedan upp till rummet och käka sushi coh ha det mys! Söndagen var det hemfärd för oss, utcheckning var inte förrän 12 men vi drog därifrån vid halv 11 då vi tänkte ta tåget som gick 12:54. Så det blev inhandlng av varsin parfym coh sen till stationen coh tog kaffe:)  det avr allt vi gjorde, låg vid poolen på hotellet i lördags förmiddag också och glassa och sen på stan fick jag också tio röda rosor av älskling så söööt<3 det var allt :D vad jag kommer på nu hehe.

har även besökt tattueraren och ska försöka pallra mig dit imorgon, struntar i om jag är sjuk. måste få en bra tid!

Nu ska man bara försöka bli frisk så man kan komma tillbaka och jobba. de verkar sakna mig på jobbet då kjell brell bara idag skickat 3 mms :P haha!

Over and out!
chiao!

P.s. Kan någon hjälpa mig med blogg designen? är sugen på något fräscht nu!:) Tack på förhand!


RSS 2.0