30/7

ja då satt man här vid bloggen igen då:) länge sen känns det som, SKÄRPNING!!:D

ja vad har hänt då? jo  tagit det lugnt vissa dagar, shoppat en dag och sen festat såklart:)

orkar inte skriva ner allt som hänt mitt liv riktigt inget negativt menat, men det är huvudämnena:)

snart börjar skolan igen, bara 3 veckor kvar nu:/ fyfan ångest till max, JAVISST!! men skönt att det är sista året. ska som alla andra studenter skrka med glädje den dagen, pirrar i magen bara man tänker på det:)

aja ska avsluta nu!!

TC!!

26/7

ja finns inte så mkt att skriva.. veckan hemma sj gick överraskande bra. tyckte bara synd om mamma som fick börja tvätta det första hon gjorde när hon kom hem :( men men..

just nu gör man ingenting. ska snart kila och äta frukost.. har inte gjort det fast jag varit uppe i 2h nu :p

imorgon ska man på stan med mamma, måste uppdatera min garderob lite. har lessnat rejält på det som finns inuti den!! :/

nej nu ska jag avrunda detta..

TC !!

20/7

Gårdagen blev inte som man tänkt sig.. blev hem till henke och sen ut till slottscafé och drack lite och hade det mysigt :)

Idag så har vi tagit det lugnt och bara slappat medans henke jobbade:P blev barnvakt en liten stund med till Alfons som är 1½ år, så himla söt och gladaste barnet jag träffat, ramlar han ställer han sig upp direkt och ler
:) inte så vanligt, neeej:p men men.. så nu sitter vi, eller snarare jag för henke ligger och sover, och väntar på maat:) ska bli så gott så, sen ikväll ska vi sitta och dricka och typ små festa.. imorgon blir stora festen, trodde det var idag, men nej..

nej nu ska jag avrunda och gå ner och vara social. ska se om trötter ska med :P

TC !!


18/7

ja idag har man inte gjort så mkt har spenderat mestadels av tiden hemma hos Henke idag, men vem kan klaga ? har man roligt så har man :) alltid lika kul med dig sötnos! har också varit duktig idag och tagit en promenad med systra min och Sandra :) vi gick en 1h.. inte illa för att vara oss :D imorgon blir det samma visa :)

imorgon så ska man mest ta det lugnt säga hejdå til föräldrarna sen vettisjutton.. ska ta promenad imorgon det är det enda jag planerat in..

aja, nu ska jag krypa ner till sängs..

TC!!

16/7

ja några dagar sen man skrev. finns inte så mkt att skriva.. fest i fredags :) NICE, sen lördagen också då det var 20-årsfirande :) Flickorna/kvinnorna ägde dansgolvet, men ett stort plus till Danne som vågade sheka lossmed oss ;)

idag har man bara tagit det lugnt, lika så gårdagen.. inte så många som orkade göra så mkt om man säger så :P

imorgon då? jo då drar man till Mariefred, kommer hem igen på onsdag, blir ju hemma själv torsdag-tisdag så vill ju säga hejdå till mamma och pappa innan dom åker (A) ;) tomt kommer det bli, men jag överlever nog ;) självaste problemet är vad det blir till middag, är ju ingen mästerkock direkt :$ men får bjuda över Henke som iaf kan grilla ;)

nej nu ska jag avrunda, finns inte mkt mer att säga..

ha det bra!!

TC

5/7

Ja, har inte skrivit på länge.. men men. Skärpning ;)

tiden som gått sen jag skrev sist kan man bara säga att den varit hur bra som helst :)!! fick ju besök av min kusin från Norge, så haft lite fullt upp och vara med den busungen som man fattar typ hälften av vad hon säger.. plus att hon skulle börja med "teckenspråk" en kväll :P gick inge vidare att tyda det men men:P

denna helg kommer man spendera i Neshen, vet inte hur man stavar de, men det ligger iaf i Dalarna :) kommer bli hur bra som helst.. känns skönt att komma bort från denna stad, IGEN, och bara släppa alla tankar man har i huvudet och bara njuta:) umgås med några av tjejerna, plus ett nyförvärv :P MALIN :) kul att du ska följa med gumman! :) synd bara att alla tjejer inte kunde föla med:/ men det får bli ngn annan dag :)<3

japp, denna helg = UNDERBAR!!

Take Care !!

RSS 2.0