lördag

Är det idag och Madeleine är inte helt frisk ännu. men bättringsvägen helt klart!:)

Igår gjorde vi inte så mycket. vi var hemma och kollade idol:) säger bara en sak. Olle var grym igår och jag tror han kommer kamma hem allt. antingen han eller Jay..

Idag (om jag hade varit frisk) så skulle vi åkt upp till Sthlm till Heron city och se på Paranormal Activity 2. men men shit happens!

När man ser hur snön bara faller ner på marken så blir man genast panikslagen med att man inte har några vinterskor :/ är grymt sugen på att åka och kolla efter det idag. För det är något som verkligen är en bra investering och som jag tror att man inte kommer klara sig utan nu efter helgen:/ Tur att man käkar penecilin iaf så man vet att man inte är en smittorisk om man skulle våga sig ut! Känns konstigt då man varit hemma från jobbet. men vad sjutton kan ju inte gå och frysa ju!!

jaaa det var väl allt jag hade att skriva. kommentera gärna mitt långa nya inlägg och säg vilken text du tycker att jag ska tattuera in. tack på förhand!

Ciao


Uppdatering då

Läkar besöket gick bra! Sänkan låg på 27 vilket var sådär. Det är lite över normalt men ingen fara. Jag fick antibiotika nu så nu ska viruset ur kroppen! längtar tills den dagen man är fullt frisk:D, länge sen man var det nu! Ska ringa dit och boka tid, då jag blivit frisk och har varit det i ett par veckor. De ska då kolla upp mina lungor för att se om det är något som påverkar att jag blir sjuk så ofta. Så nu är det bara att vänta och se!

Glömde även skriva i förra inlägget att nästa fredag är det tjej kryssning på hög nivå som gäller:) Känner på mig att det kommer bli en kryssning man sent kommer att glömma:)

Det var allt nu är det snart mat här:) karln får agera kock då jag inte har ork:)

Ciao!


ännu en speciell dag

För Amanda fyller år idag:) Grattis gumman<3

ja vad har hänt sen jag skrev sist då, för "några" månader sen :/

Det är faktiskt inget speciellt som har hänt sen jag skrev sist. Jag och Gabriel letar ny lägenhet, mama och pappa ska flytta till en ny lägenhet, Agnes bara växer och växer, mosters lilla ögonsten!! Våran katt är gulligt konstig. men vi älskar henne ändå :D och jaaa, vi har redan jul pyntat här hemma. dock är det inte så mycket gjort men ändå. Är bara gardiner, sängkläder, en liten tomte och sen ett ljusfat med lite mossa och så på :P hahah :p
Sen har jag och Gabriel också letat hus. vi var med på en budgivning men vi la oss då vi inte tyckte huset var värt mer.. Sen får jag ju inte glömma. vi har varit utomlands nyligen också :) vi åkte till Turkiet, Side. Det var MIn familj  och respektive , Jonna och Ante och sen min svågers familj:) var riktigt mysigt och underbart. Vi var borta i två veckor och ja nu är man ju inte så sugen på att åka 1v efter detta. Var perfekt med 2, visst man längtade hem men gud vad skönt det var att slippa tänka på saker och ting! det var verkligen att bara njuta och koppla av. Längtar tillbaka!!!!!

Just nu har jag gått och blivit sjuk igen. var hos vårdcentralen idag men de kunde inte hitta någon halsfluss så det är skönt:) men blir så himla less på att vara sjuk för jämnan. så idag ska jag till doktorn och de ska kolla upp det. göra en odling och sen ska det ta sänkan prov. Hoppas verkligen de hittar vad det är som kan vara fel. varför jag ofta är sjuk. Är så himla less på att vara det. vill ha det som alla andra jag känner. vara frisk och kunna jobba. slippa gå till vc och bara kunna jobba på. sist jag var sjuk är inom de senaste 3 månaderna. och då hade jag luftvägsinfektion:/ och nu är jag där igen. men men hoppas doktorn hittar något nu så jag slipper skiten!!!!!!

Just ja!! Jag har slutat röka också. är inne på min 7:e vecka nu:) så det går riktigt bra:) är så skönt att slippa beroendet. Är lite tufft när man är med tjejerna och festar. men jag har inte rökt så det är ju positivt! Sen sist jag var ute på krogen var jag faktiskt inte sugen på det! Sååå skönt:)

Är sugen på att tattuera mig igen har tänkt mig en text på revbenen. men vet inte vilken ännu. vilken tycker ni?

1*När någonting negativt händer så finns det alltid något som gör att du ändå kan se ljuset i mörkret!

2*
Utsidan visar ingenting om vad vi människor egentligen känner på insidan. utsidan är bara ett skal som vi människor använder som ursäkt att dölja oss bakom när livet är svårt.3*We'll walk this road together, through the storm
Whatever weather, cold or warm
Just let you know that, you're not alone

Rätt djupa texter. men jag vill ha något som betyder mycket för mig och jag är en djup person av mig. Är känslosam av mig och tycker att dessa 3 texter passar in. De två första har jag kommit på själv. den sista är från en eminem låt. men så fort jag hörde den så fastnade den och just denna bit passar verkligen bra in på det budskap jag vill få ut. de andra också då jag och min famlij gått igenom en svår tid tillsammans. och alla 3 poängterar på hur det verkligen har känts.

Nej inga tråkiga dystra inlägg. ska se om jag bättrar mig på att skriva nu :) jag hoppas verkligen det. hade ingenting att skriva först förutom att Amanda fyller år idag. och sen kom allt bara :)
Ha det bra alla så hörs vi snart igen!

Ciao



 


9/11 en speciell dag:)

För det är min bästas födelsedag idag:) Grattis Caroline på din 21:a födelsedag! imorgon kommer du hem och jag längtar verkligen!!! Jag älskar dig!<3


RSS 2.0