17/4-23/4

längesen man skrev sen sist. men men så kan det gå..

Det har inte hänt extremt mycket. men lite ;)

denna helg tillexempel har ajg varit modell för en kompis. var hur kul som helst. var jätte nervös och benen skakade innan jag skulle gå på catwalken. men allting ordnade sig och jag lyckades att INTE snubbla :)
var i södertälje från torsdag till lördag eftermiddag, hade grymt kul med flickorna som befann sig där :) blev väldigt stolt över anna som lyckades sy klart allt fast det tog tid med min dress som jag hade:) den var så rymt snygg det hon hade sytt till mig..

nu ska jag gå och betala balen, delbetalning 2 så uppdatering kommer senare ;)

____________________________________

Ja blev ingen uppdatering igår kväll, var tvungen att plugga till nationella provet som var idag..

men nu forstätter den :P

JO som sagt modevisningen gick bra, hade kul när jag var där och jag har aldrig skrattat så mycket osm jag gjorde när vi åkte tåg och buss :D så klockrent ;) När vi sedan skull hem sen så hade KRistin rusning, hon sprang i princip ifrån mig men hon kom inte så långt :) fick ropa på henne x-antal gånger :p när vi väl kommit fram till stationen efter mycket kollande från olika håll, fast ajg klandrar de inte såg ju ut som vi var jätte sminkade och fixat till oss som sjutton för att bara gå på stan, men vi kom fram till slut och då var man inte så kall direkt efter all trängsel med folk. så vi satte oss på Mc donalds menblev inte så mycket njuta av den maten inte utan det var bara att fort skynda sig till tåget:)
Jag gick av i Mariefred medans KRistin fortsatte sin lilla resa till E-tuna. I mariefred stod älsklingen och väntade på mig, chockad blev jag när min syrra kom och attackerade mig, tänkte inte till först att hon var i Mariefred men sen slog det mig :D var lite kul faktiskt:p så hela lördagen och halva söndagen var vi där, gick promnad och åt gott. Söndagen blev det en LÅÅÅÅÅÅNG promenad då vi gick i 2 timmar, med lite stoppp på vägen förbi slottet och upp på ett berg för att se utsikten.man hade ju inte lite mjölksyra i benen när man kom upp, men det var det värt :)

Nog om helgen annars orkar ni väl inte läsa :D i måndags var jag, nattis, adde och älsklingen i sundbyholm. vi kastade frisbee och spelade kubb.. Tisdagen såg likadan ut men då var det även fotboll med ;) blev lite jobbigt efter ett tag då man fick springa som en tok och jaga bollen, eller vad säger ni ? så vi tog en paus satte oss ner en liten stund för att sedan spela kubb :) Jag och gabbe vann kubben:)

ja och sen idag har man gjort nationella, gick bra, g iaf.. ig tror jag inte att jag fick så :) så det var att sitta med det provet i 3 timmars tid, man fick sitta i 5 men vem orkar det ?:O  sen åkte man hem till syrran och adde sen har man bara tagit det lugnt.. är faktiskt stolt över mig själv för ajg lär mig laga mat :P jag vet att ajg är 19 år men vafan bätttre sent än aldrig :P

Nu ska man snart börja med maten och sedan invänta tills älsklingen kommer, har inte träffats själva sådär jätte mycket sen jag kom hem från södertälje och stockholm:( saknade han fruktansvärt mycket. gick inte en minut utan att ajg saknade dig! älskar dig så sjukt mkt gubben, aldrig vill jag släppa dig! <3

nej nu måste jag avrunda. hoppas ni orkade läsa :)

//mig:)



Älskar Dig<3           Kim/Anna              Sommarbilden             Gripsholmslott

RSS 2.0