sjuuk

ja det är man. har åkt på influensan, så här ligger man med förkylning och nästan 40 graders feber. vart ju lagom nu till nyår, kan inte göra ett skit imorgon mer än att bara ta det lugnt :/

Min julafton var väldigt bra, blev jätte nöjd med alla julklappar och så:) Tack alla<3 det blev bara jag mamma syrran och pappa som firade jul hemma hos mamma och pappa. så blev en lugn och mysig julafton med bara oss fyra:)

just nu längtar man tills syrran ploppar ut sin bebis i magen, vilket jag hoppas sker snart. är så nyfiken på hur krabaten kommer se ut:)

ikväll så ska jag och darling bara ta det lugnt och mysa.ska spela bingolotto också :D så det blir en myskvällidag med älskling:)imorgon så vet jag inte vad jag sk göra. om jag känner mi pgg nog kanske man hittar på något med älskling<3

Ja det är så min dag kommer se ut. har inget mer att skriva och orken i kroppen är slut nu!

Chiao<3

hej igen!

ledsen om jag itne har skrivit men har varit lite ledsen då våran katt nu är borta och det är tomt här hemma. men ska bättra mig:)

I fredags så var vi hemma hos mamma och pappa och klädde julgranen, fikade och käkade:) var riktigt mysigt. kom hem från jobbet och då fick det komma några tårar över att katten är borta. men men sånt är livet vi ska skaffa något husdjur sen kanske då vi flyttat till hus eller en större lägenhet. så vi får se när det kommer in ett litet djur till oss. Inte än på ett tag iaf!

Igår så var ajg på tuna park med min mor, darling och pappa åkte till Västerås och besökte lite affärer. blev riktigt chockad att pappa ville följa med gabriel då han inte tycker om att gå i affärer :P senare på dagen så bar det av hemmåt för att göra sig iordning. fest hos sofie då hon fyller 20 idag:) Grattis grattis:) riktigt kul hade jag och blev lite på lyset, emn det är så det ska vara ibland! Vi gick sedan ut för att fortsätta firandet och gic kin på lotus där man träffade en massa folk, riktigt kul att träffa såna människor som man inte träffat på ett tag:) Just ja, jonna och ante och ville och skoog var här igår också:) under tiden man gjorde sig iordning så man är ledsen över att man inte hann vara så social igår. men men de förstår säkert:)

Idag så ska vi åka iväg på äventyr coh köpa present åt mamma som fyller imorgon:) hade tänkt köpa the script skiva men hon hade redan köpt den till sig så det blev inte så så nu ska vi hitta på något annat:) har lite bollar i luften så! men det skriver jag inte här för vet att mamma läser;) hehe

Men vill bara tacka alla för igår, det var riktigt roligt<3

Nu kurrar magen för fulla muggar så nu måste det bli en avrundning!

Chiao<3


torsdag och....

våran katt är nu såld. kom några idag och titta på henne och de fastnade för henne. så imorgon kl 16:30 har vi längre ingen katt :'( det är ledsamt och tråkigt men så är det. Hon kommer iaf komma ut på landet, vilket vi önskade. Hon kommer få två katter att leka med plus några till runt omkring så vi tänker på att hon inte kunde få det bättre än såhär. Det komiska var att ajg känner de båda, de jobbar nämligen på H&M lagret så det är skönt att veta det så man kan kolla hur hon mår:)

Igår så gjorde vi inte så mycket. tog det bara lugnt:) och idag har man jobbat och gjort detsamma, plus sålt katten då.

Imorgon ska vi hem till mamma och pappa för att klä julgranen:) mys<3 ska även käka där, och så klart blir det pizza. alltid på fredagar hemma hos mamma och pappa:) på lördag så ska jag hem till Sofie, hon fyller 20 på söndag så det blir lite firande:) roligt:) tjejerna ska även dit, eller iaf en del av dem:) Söndag lär man ju itne vara så mycket människa utan man lär väl mest lata:) men så kan det gå om inte kvällen innan är lugn;)

Vill samtidigt passa på att säga att snart är det jul. endast 6 dagar kvar nu!:) och bara 20 dagar kvar tills man blir moster:) Det är helt sjuukt vad tiden går for, känns som att det inte var alltför länge sen de berättade att de väntar barn. ska bli riktigt kul att få träffa krabaten och se om det är en han eller hon :) Längtar!!

Nu orkar jag inte skriva mer utan ska spendera tiden med katten och min älskling:) Myyyys<3 så ser min kväll ut!

Ha det bra alla så hörs vi:)

Chiao<3

Vi älskar dig!<3

tisdag:)

Ledsen om jag inte skrivit något inlägg på ett tag nu, men har haft lite saker att göra så:) men i lördags så var jag, älskling, mamma, syrran och adde till Ikea och kikade lite, vi inhandlade oss inte mycket men lite blev det. bara såna nödvändiga saker att ha hem:) syrran och adde inhandlade sig lite allt möjligt och ett matbord:) mamma handlade som vanlig blandade saker och självklart en lykta, hon älskar ju lyktor så lika bra att passa på då det är billigt;)

Söndag så gjrode vi inte så mycket, tog det bara lugnt och hade det skönt:) var över till mormor coh morfar ett tag och käka och fikade lite, sen bar det av till tuna park och inhandlades klart julklappar:)

Idag och igår så har jag bara jobbat och umgåtts med darling:)<3 är så lycklig över att ha dig älskling,du gör min dag<3

nej nu börjar det lite program på tv som vi ska se innan vi slumrar in:)

Chiao, ska försöka skriva varje dag, men som ni ser klockan nu då inlägget skrevs så har man precis kopplat av så det blir sena inlägg:(<3

Rätt som vann idol!

Tycker iaf jag. Kevin Borg är en värdig vinnare! Började att amn hejade på Alice men Kevin har varit stark enda från starten och nu är det bevisat! Hade iaf rätt på att Kevin+Alice i finalen, men kevin vinner!:) tjohoo :P

Kvällen var lugn och skön sm jag ville ha den:) drog till tjejerna och hälsade på en snabbis och pratade lite! Underbart! sen fick man käk hos mamma coh pappa, blev lövbiff och pommes, dricka på det blev julmust:D så himla gott!

Imorgon/idag, så ska jag kanske till Ikea med mamma och syster, får se när jag vaknar hur läget är imorgon! på eftermiddagen så ska vi hem till Mamma och Pappa och julbaka:) ska göra pepparkakshus och massa annat gott gott <3 kommer bli så mysigt att få pyssla lite och mat på det. finns inget bättre än att spendera tid med älsklingen eller familjen. Älskar det! Så så ser min dag ut:) blir en lugn helg så jag orkar jobba nästa vecka, de ringde idag och sa att mitt uppdrag på mekonomen fortsätter :) Blev så himla glad att de kunde acceptera att jag verkligen var sjuk. skönt var det också att kunna bevisa det på papper. fick sjukintyg från doktorn som bevisade att jag hade ett virus i halsen, för det var inge fel på näösan, så det var ingen förkylning, var bara något virus i halsen:) skönt det så man slappa ligga med papperstussar i näsan:P man ser ju ut som en ja jag vet inte vad:D

nej ögonen åker i kors nu så tror det är dags att avrunda, det är väl därför man sitter här och garvar åt sig själv om hur man brukar se ut när man är förkyld?!

Chiao och godnatt folks!<3

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.764259&renderingdepartment=2.19545Grymt bra!

God morgon alla!

Ja vaknade väl för en timma sen ca, och har aldrig sovit så skönt som i natt:) var mysigt igår då älskling och jag låg och prata en massa innan vi somnade in i varandras famn:) känns osm en trygghet när vi somnar så. då jag inte behöver springa och kolla att vi låst dörren två ggr (a) hehe

igår så gjorde jag inte så mycket, vilade, vilade, vilade. sen var man över till syster en stund och hon fick finslipa på min blogg lite. detta syns inte på min ännu, för vet inte om hon blev klar med alla mina önskemål :P sen var älskling i mariefred och hjälpte ekis med bromsarna:) så han var itne hemma förrän vid 7, besökte sin familj gjorde han ju också:)
Idag så ska man förbi kontoret för att lämna några papper, sen bär det av till tuna för att köpa en t.-shirt åt älsklingen som han ska ha på sig ikväll på julbordet:) han överlämna det jobbet åt mig :D hehe så ikväll har han en personlig stylist ;) ikväll så ska jag hem till mamma och pappa och käka, kika på idolfinalen och sen hem till jennie också en snabbis för at säga hej åt alla tjejer och se hur hon bor. längesen man träffade dom :/ eller ja det var ju då vi firade amanda sist tror jag. sen har man ju jobbat och legat hemma. inte så rolig vecka man haft. men men.

nej nu ska jag göra mig iordning. sen ska jag börja traska till kontoret och sen till tuna:D så ser min dag och kväll ut. men ah det bra alla! och tjejer vi ses ikvälll en liten stund:)<3

chiao<3


onsdag idag och gårdagen

blev underbar. tack älskling för detta fantastiska år tillsammans! Jag älskar dig oerhört mycket!:)<3

Fick 10st underbara röda rosor av honom med ett kort när han kom hem:) hur gulligt som helst. massa pussar också såklart :D hihi. kvällen blev så mysig, och äve fast jag var sjuk så blev det den bästa ett årsdag någonsin! Vi käkade som sagt från Ming, och vi kikade på en film. blev mamma mia. grymt bra film, och älskling tyckte den var bra också:) han var chockad över hur de fått ihop handlingen så pass bra till musiken:D hehe sötnosen<3 efter att maten och filmen var slut så spenderade vi tid åt varandra. kan inte säga mer än underbar kväll på en underbar dag!

Gabriel, älskar dig så sjukt mkt! finns ingen som dig min älskling! dagarna med dig är underbara och varje dag man är hemma och vet att du ska komma hem vid en viss tid så går man bara och längtar. Saknar dig så mycket då vi inte är tillsammans. Vet att vi bara är ifrån varandra några timmar men det känns som evigheter för tiden går så sakta. mitt liv utan dig vore ingenting, vill aldrig förlora dig snutten! ringen är inte ensadasr ett tecken på att du vill leva med mig livet ut, utan det är också ett tecken på att det vi har är äkta kärlek! att det kommer hålla! blir så glad när man vaknar upp på morgonen och ser ringen på fingret. för när du fria så kändes det overkligt, att det var för bra för att vara sant. men nu vet jag att det är verklighet och att det inte bara är någon dröm jag har. ord kan inte beskriva min kärlek till dig, heller inte ringen, endast om du kunde läsa mina tankar eller se dig på det sättet som jag gör! när du ler smälter ajg, när du skrattar så skrattar jag, när du tittar in i mina ögon och säger "-jag älskar dig" drunknar jag! Kan inte bli bättre !
Jag älskar dig Gabriel von Bahr!

Nu ska jag kika tv eller film, ska dricka honungsvatten också och käka en gorbys pirog :D(a)

Chiao<3



-Längtar efter dig darling, kom hem nu!!!!DU kom in i mitt liv då det var som mörkast och räddade mig från att drunkna i det!Kan aldrig tacka dig tillräckligt för det<3

tisdag idag den 9/12

Idag har jag och min älskling varit tillsammans i ett helt år:) det är sjukt vad tiden går fort. Känns som det var igår vi bestämde att detta är vårat datum. Vårat år har varit underbart, och tvekar inte en sekund på oss. Många tycker nog att vi förlovade oss ganska fort. men för mig har det ingen betydelse, jag och gabriel vet att detta är rätt och att vi har en framtid ihop. och jag kan inget mer än att säga jag älskar dig Gabriel! Jag behöver inte förklara min kärlek för dig över en blogg sida, bara du vet innerst inne vad jag känner för dig. Ingen i hela världen behöver ha reda på hur mycket ajg älskar dig, varför jag älskar dig och varför jag sa ja till dig. Bara du och jag vet om det så kvittar det. Familjerna vet ju också, men detta inlägg är inte till dom, det är till dig! Du tog mig med storm och fick mig att uppleva något som jag itne trodde existera, nämligen äkta kärlek som bara existerar på film. Jag har alltid trott att livet är inte så enkelt med kärlek, så som det är på film. men du bevisade det för mig, att kärlek kan komma så lätt bara man vågar chansa och satsa.

Nej detta skulle inte vara ett inlägg där ajg förklarar min kärlek till min älskling. Han och jag vet att det vi har är något fint! I och med att jag är sjuk, fortfarande, så kommer vi inte kunna göra denna kväll till jätte unik. Hade velat gått till akropolies och käkat och göra oss fina för varandra, men istället ska vi spendera kvällen ihop med hyrd film och hämtad mat från Ming Palace :D kanske lite godis också om jag får bestämma ;) Så vi kommer helt enkelt spendera denna kväll ihop och bara mysa, med underbart god mat och bra film!<3

Ledsen alla läsare om jag gjorde er besvikna med ett inte så jätte långt inlägg om darling och min tid ihop, men som sagt han vet vad jag känner för honom och det är det som räknas!:)

chiao<3

Älskar dig min toker, mer än mest!<3

Måndag

och detta är min dag ledigt från jobbet denna vecka. ska jobba tis-fredag:) sen är det helg igen coh då händer mycket. men imorgon är det en speciell dag. för då har jag och darling varit tillsammans i ett helt år! Lovely<3 så då blir det till att mysa, vet inte hur vi ska spendera den dagen, i och med att man inte är hemma förrän halv 6! men en sak är säker, dagen kommer bli underbar! längtar nu :p

Idag så har jag inte gjort så mycket hittils. har bara käkat frukost, kikat tv, kikat på internet och sen duschat:) resten av dagen kommer att spenderas med gabriels mamma och lillebror, de ska komma hem till oss på middag och sen såklart få sällskap :) vi skulle ah åkt en liten tur till rusta och tuna park, men varken jag eller mamma orkar det idag. benen kändes inte riktigt som om de ville följa med mig :S skum känsla i kroppen iaf. hoppas det går över. Snart så ska man iaf göra sig iordning så man itne ser ut som ett lik då vi får främmande. sen ska man knata till affären och inhandla lite saker :) sen vet jag inte om jag ska kolla one tree hill avsnittet, har ju inte gjort det då darling ville ha svensk text och självklart har det ju inte kommit ut :S men men. det är så min dag ser ut.

Ha en fortsatt trevlig måndag så hörs vi kankse imorgon, om inte så hörs vi på onsdag:) får se vad planerna visar imorgon, kanske inte hinner skriva:(

Chiao<3

Söndag

vilket är den tråkigaste dagen på hela helgen. Man vet att man ska jobbav(utom jag för jag är ledig imorgon) det är en hel vecka tills det är ny helg. ja det är helt enkelt den tråkigaste dagen. sen beror det ju på vad man gör den till!

Igår var vi hos gabriels föräldrar och besökte. fick julkäk och en trevlig kväll/eftermiddag:) på dagen var ja och darling till sthlm och kikade lite, var på skärholmen eller vad det nu heter. var mycket affärer, men inte något som man hitta mer än en tröja från GT(gina tricot) som kostade 199:- älskar den:)

idag så har vi inte gjort så mycket, har varit på tuna park med mamma pappa och darling:) blev riktigt förbannad på telenor. har strul med min telefon och har hört från andra att det inte bara är jag. sen när man väl är trött på skiten och vill ha en annan telefon så kan de inte fixa det p.g.a sony ericssons policy. så nu har jag min mobil på lagning IGEN och fick en låne telefon så länge. Kommer få drass med den i 2-4veckor tack var detta. måste lämna in min mobil 3 gågner innan de kan reklamera den och jag kan få en ny LIKADAN, men som tur är att telenor ska köpamobilen av mig så att jag kan köpa en ny av dom. spännande och se vad man kan välja för telefon i februari/mars då hela denna procedur kommer vara över. om inte tidigare. hoppas det, butikschefen skulle ringa upp mig, så det lär ju inte hända förrän imorgon. och då minsann kommer han få höra på inte bara ett problem med telefonen, är väl minst 4.

ikväll så vet jag inte vad vi ska göra. älsking är i mariefred nu och hjälper ekis med ngt, sen när han kommer hem så ska vi kanske över till jonna coh ante om det hinns med. får se annars blir det att vara hemma.

nej nu orkar jag itne skriva mer.

Chiao<3

fredag idag

och jag är fortfarande sjuk :/tror jag ska åka upp till sjukan idag så det får kolla om det är halsfluss eller inte. men innan det ska jag till tuna park med mammsen:) syrran kanske ska med, har itne frågat henne ännu, men inte brukar hon tacka nej inte ;)<3

Ikväll så ska jag och älskling vara själva tror jag om vi inte drar hem till mamma och pappa och kikar på idol, det har ju blivit våran fredags syssla :) är så mysigt att bara vara hos mamma och pappa ibland, är en riktig familjegris måste jag erkänna(a) älskar det när hela familjen är samlad och bara umgås, spelar kort eller bara kikar på tv. är ju van vid det då man bodde hemma. antingen var det hemma med familjen eller så var det fullfart med fester :D

Men man visste ändå att familjen kommer alltid finnas hos en! sen har ju vissa saker dykt upp och man har en annan syn på det hela. det våran familj gått igenom nu i de senaste 4 åren har itne varit lätta och det är ännu inte över. men ljuset finns där. och det skänker glädje runt oss, och nu när en liten knodd är påväg så är det extra glädje och man förskjuter tankar om annat åt sidan. Tankarna kring det finns ju fortfarande kvar men inte lika mycket,man tänker mer positivt än negativt. Min släkt vet vad detta handlar om och de närmsta av mina vänner vet. och vill att alla personer som inte känner mig eller min familj inte ska ha en nys om vad detta vad det handlar om, jag skriver detta för att få ut mina tankar i huvet. inte för att någon annan ska få veta allt om mig och min familj. alla familjer har sina hemligheter och så ska det förbli. vill inte att ni läsare som inte känner mig ska ta illa upp. men jag tror nog att ni också har lite hemligheter med eran familj som ni inte vill att de som inte känner dig/er ska veta om? Det kanske låter som om det är något brottsligt som våran familj har gjort men det är det inte. det är en sak som man bara ska få vara med om en gång om det drabbar en. inte fler gånger utöver det. Man blir helt enkelt trött på skiten och undrar varför underbara personer i ens närhet ska drabbas av det ? det är bara inte rättvist. Och just att tankarna spinner i mitt huvud kring detta ämne är kanske för att jag ännu inte smält de nyheterna man fått. Det är ofattbart bara och helt enkelt jobbigt att drass med. Många i min närhet vet inte om det jag skrev nu, men det kanske har synts på mig att det är något som inte stämmer och man ibland är arg över små saker? jag vet inte. man visar sina känslor på olika sätt och jag har mina sätt att visa detta på. och jag försöker hålla det inom mig men det går inte alltid att göra det. man mår inte bra utav att hålla det inom sig. man vill bara få ut det hela. känns som man ibland bara vill skrika för att det gör ont i hjärtat av att veta att detta ännu inte är över för en. att det dröjer innan man får det svart på vitt (eller hur det ordspråket uttalas). jag tror att det är inte förrän då min familj (och då menar jag hela min släkt) släpper det hela och allt blir som förr då det var glädje och endast små problem som störde glädjen? det är på så sätt jag ser det. Men man vet nu iaf vilka som ställer upp för en och får mig att prata om mina problem än att pusha mig till att berätta. de låter mig komma själv för det är så jag funkar. sen finns det en del som frågar mig fram svaret och det är också okej, men beror på sättet det kommer tas upp på. För då ibland blir man bara så förbannad att man ens svarat på det och öppnat sig och man känner sig tvungen till att berätta det. Tjejer, vill inte att ni ska börja tänka på saker och ting nu, fför jag kan säga att det handlar inte om någon av er. Finns andra utomstående som jag ångrar att jag berättade saker för, det visade sig att de bara ville veta om alla mina problem men fanns inte där när det väl kom till kritan!

En eller ja 3 personer som jag vill tacka enormt för deras stöd genom de fyra åren och alla mina 19 år snart 20 är Mamma Pappa coh Syrran. det är ni som alltid kommer finnas där och alltid ha gjort det. sen har jag mina kompisar som alltid kommer finnas där och det är inte många men ni vet vilka ni är och vad ni betyder. Lyssnar nu på Christina Aguilera, vilket jag gjort hela morgonen och kom och tänka på syrran då hur mycket vi slog som din X-tina skiva när vi var i tonåren. kommer ihåg när du inte var hemma var den i min cd-spelare och innan du kom hem så smög jag alltid upp på ditt rum och la tillbaka den, vissa gånger glömde jag det och du kom på mig :D haha garvar åt det än hur beroende man var av varandras saker, hur vi tjaffsade om kläder, skor, saker; ALLT. men systrar var vi ändå och älskade varandra, vad vi än sagt, och när det väl gällde fanns du alltid där. Även om ajg dan innan kallat dig för något elakt :D Har så många minnen med dig så det är sjukt.
Och mamma, som alltid finns där när det kärvar sig, med pojkarna eller med skolan, allt. du gav en hopp om att allt ordnar sig. om att allt bara blir bättre och det som kommer som dåligt går att ändra till något positivt att allt inte kan komma med godhet utan också att livet inte alltid är lätt. Avundas dig för det ska du veta. Du fick mig att se världen positivt och bortse från all grymmhet som jag nu upptäckt att det förekommer. När hjärtat mitt gått itu så vet du hur du kan muntra upp mig. och fick mig att inse att det finns en själsfränder för alla. och du har hjälpt mig hitta och öppna ögonen för den jag nu har som fästman. Hade det inte varit för dina ord hade jag aldrig vågat släppa taget. jag har alltid varit rädd för förändringar och klamrat mig fast vid det som jag haft och hoppats på att det alltid kommer vara så som jag en gång hade det. men Vägarna och dörrarna öppnades tack vare dina ord. Och jag kan bara tacka dig och pappa för att jag är den personen som jag är idag. Ni har uppfostrat mig väl och det har varit ett sjuhelsike jobb med mig :D är ju envis som en åsna och det har fått från min käre far! så du vet ju hur du ska hanskas med oss och när våra katt och hund diskussioner kommer upp! jag älskar dig mamma och det hoppas jag att du vet. Tack för att ni gjort mig till den jag är idag!<3
Och pappa. du ställer upp för mig med och lyssnar på mina problem, inte lätt att lösa mina problem ibland men jag vet att du kommer med din vägledning och gör ditt bästa av situationen, och även om jag inte följer dom alltid så tar jag åt mig dom. Dina ord betyder så mycket för mig, din närvaro betyder så mycket för mig. och både du och jag vet att det går ju itne att ta fel på att du är min far, vi är så lika på alla sätt och vis. jag har din envishet, din humor ja massor och vet att det inte går att skilja oss åt. När våra diskussioner kommer upp mellan oss vill, varken du eller jag inse vem det är som har rätt eller fel. Det är då alla andra kommer med sina åsikter och hjälper oss lösa vem det är som har fel. och ja oftast är det ju jag. men visa domslut håller jag inte med om ;) Men du är som mamma du har fått mig att bli till den jag är idag. Men med andra erfarenheter. Du har lärt mig att man ska kämpa för saker och inte ta allt för givet. Man ska aldrig se bakåt och älta om saker utan man ska kunna gå vidare. Hur jobbigt den är så vet jag att man ska blicka frammåt och hur nya dörrar öppnar sig och man ska våga stänga den när man gått igenom det tuffa. Du har varit den som man kan luta sig på och det obetalbart. vet att jag alltid kan komma till dig och att jag vet att du finns där för mig när jag behöver dig! Älskar dig Pappa!
En annan person som har hjälpt mig genom saker är Gabriel. Älskling du har fått mig till att bli till en socialare människa och hjälpt mig glömma det förflutna. När jag berättar saker för dig så ser jag i dina ögon hur mycket du vill kunna lösa dom. att du vill att jag ska må bra och slippa tänka på saker. Men just deta som jag nämnde i miitt blogg inlägg lite högre upp tror jag itne att jag kan glömma förrän det är över. jag pratar inte om det med någon längre och tycker det är på sätt och vis skönt. men sen när man hör andra prata om det, låtsas jag inte lyssna. jag hör bara vissa saker av en konversation som kan ha pågått i tio minuter eller nåt. Jag håller det stängt för mig själv, vilket jag vet är fel. men jag är väl bara inte redo att ta upp allt det en gång till. Men du ska inte ta åt dig utav detta i och med att jag itne släppt ut tankarna till någon annan. men detta menas inte med att jag itne kan prata med dig om saker, snarare tvärtom. du vet allt om mig och min historia. och du vet hur mycket du betyder för mig och hur mycket jag litar på dig. det handlar bara om att jag inte är redo att ta upp saken ännu en gång. utan vill smälta allt och bara försöka få allt till det bättre. Jag älskar dig och kan knappt vänta tills du och jag får barn coh bildar familj. Kommer nog bli lite sugen på att skaffa en knodd då syrran tryckt ut sin :D Så du ska aldrig tveka på mina känslor till dig darling, om jag itne kunnat lita på dig och allt som ett förhållande bygger på sså skulle inte jag ha sagt ja till dig eller hur? Jag vet att du inte är orolig över mina känslor för dig. men jag ville bara att du skulle veta det iaf min själsfrände! Har ju berättat för dig vad jag känner för dig och vad jag vill med dig. Vill att du föralltid ska vara vid min sida. Uppleva och gå igenom allt med dig, känns bara så bra att säga! ÅÅh vad jag älskar dig. bygga alla minnen ihopm och uppleva saker med dig. längtar till thailand! ska bli så kul och bara få spendera tiden med dig, även om vi inte pker själva men våran första utomlands resa, en av många :D är ju soldyrkare så inte lär det bli den första och sista ;) hehe. Kom hem nu älskling så jag kan pussa dig! vill ha hem dig NU NU NU NU ! ÄLskar dig obeskrivligt Gabriel. Mer än vad ord kan beskriva känner ja för dig. Kommer bli tufft att skriva löften till dig på bröllopet :D haha hur kommer det sluta? ;)<3

Nu har jag skrivkramp i fingrarna och lederna så måste avrunda. ledsen alla att det blev långt, men vad sjutton, Mitt liv, Mitt allt och Mina tankar!
och som mitt ordspråk lyder, Utsidan visar inte alltid vad människor känner på insidan!
chiao<3


Torsdag idag och

vaknade upp bredvid älskling idag, han hade lite sovmorgon och jag är fortfarande sjuk. kommer få vara hemma imorgon också, men hoppas på att de hör av sig från jobbet iaf och ber mig jobba nästa vecka. vill inte förlora en massa pengar på grund av detta skit!:/ Var så mysigt att vakna upp och se darling ligga där och få käka frukost med honom på en vardag. han går upp tidigare än mig och åker till jobbet, när jag kommer hemm från jobbet är han på gymmet. så man träffas inte så mycket under dagarna, blir bara några timmar på kvällarna och då ligger man oftast och kollar på tv eller film. känns inte som man kan göra så mycket mer då man inte har ätit och sånt förrän vid 7. kan inte dra till stan, eller tuna park. man kan itne göra något utan att allt nästan stänger då man har tid. Man orkar ju heller inte göra så mycket nu när man pendlar heller då det är mörkt när man åker och mörkt när man kommer hem :( så man hinner inte träffa vännerna mer än på helgen. men men det är väl så livet kommer se ut framöver? hoppas bara att man kan acceptera. jag klagar ju inte på mitt nya liv, men vet att det är vissa som inte tycker om att man knappt har tid för dom. men det blir ju så, även om man gillar det eller inte så finns det inte så mycket man kan göra åt det?! bara e som tar åt sig vet att jag älskar dom ändå. En av er är ju bland mina bästa vänner(du vet vem du är honey) även allt som vi gått igenom så vet du var du har mig gumman! Kommer alltid finnas här för dig, i ur och skur! Man behöver inte träffas alltid för att ha varandra kvar. för du kommer ha din speciella plats hos mig i mitt hjärta och det vet du lika väl som jag! Och ni som undrar vem jag skriver om är det en speciell Amanda Frida Diana Ohlsson som jag känt i 13 år tror jag det är snart 14 år. träffades i sex års och har blivit "vuxna" med varandra, vi har inga hemligheter mellan varandra och vet att vi kan lita på varandra. visst att vi gör våra misstag och lyckas såra varandra, men vi vet ändå att när dagen är slut så är hon bland de bästa. så kommer det alltid att vara. INGEN ÄR PERFEKT! om man är det, hur bra lär man må då? Inte så bra tror jag. man måste lära sig av det man gör och kunna ändra på det, vilket är bevisat! Men iaf, ville bara säga att jag älskar dig Amanda. du är en vän man kan lita på och prata med om allt! tack för att du finns gumman<3

Nej nu ska vi åka och äta lunch jag och syrran och sandra. ska bli gott. måste även inskaffa mig ett par nya vinter skor. så

Chiao<3
https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/218269/images/2007/anka_1175008854_9822235.jpgBästa vänner genom allt! eller vad säger du gumman?!<3

ledsen alla läsare

för att det inte kommit in något inlägg förrän nu. men har glömt bort det totalt.

Helgen var rolig. fredagen spenderades till att fira amanda. grymt kul att träffa tjejerna igen, alla var ju dock inte där, men det var roligt att träffa er andra:) alla fick en riktig fylla. jag stapplade när ajg kom hem och tvär decka direkt :D Synd bara att man inte tänkte på att det skulle vara fest på lördagen också :/ men men. kan ju inte tänka på allt ;)
Som sagt  lördagen blev det fest igen, antes syrra fyllde 25. rikitgt kul hade jag där också men var bakis så var trött och gick därför hem. jag kände att jag inte orkade vara uppe länge till och gäsparna hade kommit fram. Vill ju inte vara otrevlig och sitta där och gäspa så de tror att jag har tråkigt. Det blev lite lekar och jag fick nog den roligaste. man skulle jucka upp en korv till munnen som de hade knytit på. Så det var bara att jucka på. men de som vann kom på den smarta idén att man kunde klämma fast korven mellan knäskålarna och på så sätt få tag i den. men inte mitt lag inte, vi stog och jucka för fullt :D haha. måste ha sett riktigt roligt ut :D Grattis jonna förresten som vann den tävlingen :D

denna vecka kommer vi inte att göra så mycket. jag och älskling ska ha en hel helg bara med varandra och på vardagarna jobbar man. Idag ska jag däremot inte jobba, har jätte ont i halsen + att den är svullen. så tog en dag ledigt så det inte bryter ut till något värre. vill ju inte bli mer sjuk direkt. när jag sväljer gör det jätte ont, samt när jag gäspar. vet inte vad för virus jag har i kroppen, så idag blir det till att friska upp sig och försöka komma tillbaka till jobbet så fort som möjligt:) Igår hade jag och älskling 7 månader som förlovade :) <3 och på tisdag nästa vecka har vi ett år ihop<3 Underbart!

Älskling, mina känslor för dig har jag aldrig haft för någon annan förut! Därför vet jag att detta inte är något tillfälligt utan ett förhållande som verkligen kommer hålla livet ut. Tänker och längtar efter dig då vi inte är bredvid varandra, jag har dig i mitt huvud 24-7! Ååh tanken på att det är dig jag kommer hem till är underbar. Det vi har är oslagbart och vill föralltid ha dig vid min sida. Som stöttar mig genom allt men även upplever allt med mig!Kommer aldrig släppa dig min älskling! Du är kärlek Gabriel von Bahr!<3


Nej nu ska jag se till att vila lite. men ha det bra alla!

Chiao<3





RSS 2.0