15/12

ja nu är det inte långt kvar till jullovet :) så grymt skönt ska det bli! sista jullovet dårå, känns konstigt att säga det. men ändå skönt på ett underligt sätt.. det är väl för att man vet att man snart slipper alla nedrans prov och all stress man får innan alla lov! så grymt skönt! alla vet vad jag snackar om;)

igår tog man det lugnt och bara slappade skulle gå över till sassa och kolla film, men blev aldrig av. så jag och snutten låg och kikade film själva och köpte chips och dipp (A) thihi får vara onyttig "ibland"!

idag så gör man inget speciellt tar det bara lugnt och är i mariefred och umgås :) sen ska man kanske hem till E-tuna eller om vi sover kvar här i natt och åker imorgon? min sötnos lär ju vara trött när han kommer hem sen!

saknar er tjejer, just nu har jag inte tid på helgerna, har pluggande att göra och sen nästa helg kommer kusinen från Norge, på lördag den helgen fyller mamma sen är det julafton.. men nyår då jävlar ;) då ska vi ha det underbart! njuta av varandras sällskap och dricka gott och äta gott :) längtar nu till nyår. men vardagarna tjejer har jag tid iaf efter onsdag. har prov på avslutningsdagen på morgonen men efter det har man inget speciellt :)
Men ni ska veta att jag älskar er alla oerhört iaf!! man behöver ju inte träffas endast för att festa kan även ta en mysig fika eller nåt :) ngn som har lust att göra det på avslutnings dagen ? :) <3

nej nuu ska jag vara social här ;) så ha det bra !

Hej då!

image60
mysigt med vinter, tända ljus och ligga där i en varm säng och kika på ngn bra film :)

7/12

idag har man varit i skolan och varit på praktiken.. var lite kämpigt men men. fötterna värker, dum som man är så glömde man byta till bekväma skor, så istället gick man runt i högklackat hela dagen, så nu har man träligt ont i fötterna,men men får skylla mig själv så..

idag ska man bara ta det lugnt, imorgon kanske utgång har inte bestämt mig ännu, sen söndag blir det lugnt också :) så ser mn helg ut...

men orkar inte skriva mer här så..

Hejdå!

6/12

jag har inte skrivit på länge men men :P

helgen var det födelsedagsfirande :) lilla MAndy fyllde ju 18 ;)  blev krogrunda där man träffa massa folk :) roligt hade man iaf.. mera kommentarer om helgen vill jag inte dra upp :D

idag så är man i skolan, funderar på att gå hem senare.. mår itne toppen idag men men..

helgen som kommer blir lugn.. fick lite mkt om man säger så.. (A)


nej orkar itne skriva mer, har ju en LITEN wilmer som sitter och snokar så vet ju inte vad man kan skriva längre :P

TC!!


RSS 2.0