20/7

Hej alla!

Har inte tagit mig tiden till att skriva under den senaste tiden. jag har jobbat och varit på öland, plus lite annat!

Det som har hänt och som är värt att nämna är att Älsklingen fyllt 20 år:) Grattis Darling! Sedan har en till fyllt,  Anna som fyllde 19 år igår :) grattis gumman!  Sen har en annan liten filur fyllt Emma! Grattis babe!Tilll sist men inte minst så var jag, Darling, syrran, Adde, rasmus och hasse har varit på öland i 5 dagar :) så himla mysigt där. senare i framtiden skulle jag lätt kunna flytta dit!! Det vi gjorde där nere var att bara koppla av och njuta, blev lite drickande för grabbarnas del men jag tog det lugnt. drack så mycket som jag kände för :) Det var det :)

Fredag som kommer = LÖN, min första lön :) hehe är överlycklig! ska bli kul och se vad man får! har ne aning om det, men det vet man ju aldrig om det stämmer inte!

På måndag/imorgon ska jag jobba :) det var ett tag sen man gjorde det sen sist ca två veckor sedan. men nu kanske man är tillbaka igen och får jobba mycket. håll tummarna:) Sen har älsklingen hittat en ny bil, en volvo v70 som är midnattsblå, fick följa med när han prov körde den och fy sjutton vad man satt som en kung i den. längtar tills han får den! Så ni som är intresserade av en bil, det finns en Volvo 850 T5 till salu. så om ni vet ngn som är sugen på bil kan ni ju be den höra av sig. nummret står i en annons på blocket:) nog med reklam :p

Idag har vi varit och köpt ett matbord i glas och metall, och ett soffbord som också är i samma färg. Och nu har vi fått setat och skruvat ihop det också. tog hela 2 timmar tror jag, då även 4 stolar är inräknade till matbordet. krångligare än IKEAS möbler. USCH, vad jobbigt det var!

Nej nu ska vi kolla film så!

ha det bra!

RSS 2.0