Lördag och allt på topp!

ja och denna för middag har jag spenderat med älsklingen, mamma, pappa och ante :) vi åkte till det nya outlet i hälleforsnäs :) hittade mycket myskläder, så nu är maddde uppdaterad med mysis :)  hittade mysbyxor + hoodtröja till. en heldress i mysis, korta mysbyxor (3kvarts) och sen en t-shirt :) bilder kommer ;)fanns snygga kläder där men ändå inte så stort utbud. och inte alla strl kvar i alla kläder:( men man hittade rätt mkt, billigt var det iaf!! kvällen kommer jag spendera ute i sundbyholm med syrra+adde, sandra+kusse och sen älsklingen:) ska spela guitarhero och kika film :) käka chips också ska jag :D nu har jag laddat ;) får se hur sent det blir :)

imorgon ska jag till TP och lämna in en jobb ansökan ;) tjohooo hoppas :D sen vet jag itne vad jag ska göra. bara ta det lugnt :) så nu måste jag kila för vi ska åka om några minuter bara till sandra !  skriver imorgon :)

Ha det bra alla läsare! ha en super bra helg!

Jonna saknar dig gumman!

hejsvej<3

fredag och helg igen:)

Ja denna dag blev inte som jag tänkte mig. JObbade idag för första gången på snart 3 veckors tid :) så man får väl 500:- i september som lön, ska man skrata eller gråta?!

Ikväll ska jag och Gabriel hem till mamma och pappa och käka pizza;) mums! sen efter det vet jag inte, ska väl vara kvar där hela kvällen? inte en aning! imorgon så ska vi under dan bara koppla av och sen på kvällen hem till sandras föräldrar och kika film och käka tillsammans emd alla eller hur det nu var:S kommer inte ihåg, vet bara att vi ska dit och kika film men tror mat var inkluderat :)

Gårdagens pluggande gick riktigt bra. läste ut teoriboken och pluggadce på datorn. de två första försökerna gick inte sså bra fick 55 poäng av 70 möjligen sen gjorde jag ett annat test (del test eller vad man nu kan säga) och då klarade jag det på första försöket :) så känns som amn ska plugga mer, sen in på bilskolan efter man övningskört lite mer med pappa sen kanske körkort innan oktobermånads slut? HOPPAS, beror ju på hur diuktig jag är !(a) håll tummarna för mig nu!

på jobbet idag gick det kanon, var lite trött bara men det är ju inte så konstigt om man är van att gå upp senare än 7:00?:P sen var det lugnt under alla timmar förutom den sista halvtimmen då det vart lite fläkt på det hela. hade en bunt kvar och klockan var 15:20 och det var säkert uppåt 100 sidor. men vi klarade det alla :) good teamwork!

Har köpt dom där skorna, fick ont i fötterna av syrrans skor så nu har jag nya höstskor:) sååååå skönt! ska klacka om mina andra också så jag har ett litet urval på skor :D ni vet ju hur vi kvinnor fungerar?(a)

nej nu måste jag börja röra på mig. darling kommer och hämtar mig om ca 40 min om inte mer så ska vi åka direkt till mamma och pappa:)

ha en underbar kväll alla! skriver imorgon!

Hejsvej<3

399:- på skopunkten! riktigt sköna och snygga skor!

Glömde skriva det viktigaste igår....

och det är att jag för första gången igår kände mitt systerbarn sparka!! vet ni hur coolt och mysigt det var eller ? fick världens leende på läpparna! längtar bara ännu mer nu! kan du inte kom ut snart ?

Lillparveln!! denna bebis kommer drunkna i kärlek och omsorg!<333

Ja sen på kvällen gick vi över till syrran och adde. jag och syrran åkte en snabbis till ica maxi för d et fanns blommor 5st för 100 kr :) BILLIGT! så det åkte vi och köpte plus lite fika :) När vi väl kommer hem och packar upp blommorna och placerar ut alla så tror ni inte katten är på dem direkt? JO! så jag såg på en blomma att hela charmen med den är i princip förstörd:/ men men så går det. Hon blir iaf inte dålig av att bita på dessa blommor!

Nu ska man snart göra sig iordning för att sedan träffa amanda på stan och fika :) myyyys! så ska vi väl kika lite tror jag ? sen vet ajg itne vad vi ska göra :) sen ikväll har vi inte planerat något, men vi har iaf bokat in att åka till det nya factory outlet som skulle ligga ngn stans. kommer inte ihåg (a) men lär ju inte inhandla så mkt, fick ju ingen bra lön direkt :/ 1743:- det kommer man ju långt på? eller inte! men emn så det kan vara ibland när man inte har ngt ordentligt jobb, eller ja ett fast jobb!

nej nu ska jag fortsätta lyssna på musik och göra mig iordning:) men ha det bra alla och hoppas ni får en bra dag!

Hejsvej!



Tisdag dådå

ja idag är det tisdag och dåligt väder, chockande va :O NEJ! så denna dag har jag spenderat med min syster och mor. åkte först iväg med syrran till plantagen så hon fick köpa en blomma till mamma, sen bar det av hem till mamma och pappa för att plocka upp mamma! Sen så åkte vi tilll hemköp för att köpa lite fikabröd med upp till farmor. var ett tag sen man var där så tackar mamma för att hon ringde igår och frågade om jag ville följa med dit :) TACK! så vi gjorde farmor sällskap i ca 2 timmar :) rikigt trevligt :) hon är bara för himla rar alltså, hon lyssnar inte på vad man säger eller när amn svarar till det hon frågar :D så rolig, lite vimsig men vilka är inte det i 80+ klubben?;)

Efter farmor så bar det hemmåt, eller först ica med syrran för att handla lite. så nu passade jag på att skriva några rader i bloggen så ni vet vad jag har för mig :) Resten av denna dag kommer jag nog att spendera med älkslingen, vi kollar väl tv eler nåt som vanligt eftersom vädret är som det är?!!! usch fy bubblan säger jag bara till detta piss väder, på ren svenska! hatar sverige vädret, inte för att jag itne tycker det är mysigt med regn, men saknar faktiskt sommarvärmen. dök ju upp lite sol igår så det var skönt :)

Imorgon så får vi se vad jag gör. ska fika med amanda.k och kanske andreas? får se hur det blir. amanda och jag ska iaf ner och fika :) länge sen man såg dig gumman! :( så det ska bli trevligt och få träffa henne och prata lite skit ;) hehe.. sen efter det vet jag itne vad vi ska göra. får se om ajg kanske följer med henne hem och ser hur hon bor. hon bor ju itne så jätte långt ifrån mig så och vore kul och se hennes nya lya ;) på kvällen sen så ska vi se vad vi gör. funderar på och lura med älsklingen på bio och se kanske batman. har hört att den är riktigt bra:) så kanske blir något sånt får se:)

Resten av veckan har jag itne planerat något, mer än att vi ska hämta en soffa hemma hos darlingens föräldrar:) en riktigt snygg soffa som är helt splitter ny. Hasse och Sanna fick den av Kjell-åke(deras nya hyresvärd som rent ut sagt skiter pengar) och sen var det inge bra med den soffan i deras nya så då fick vi den istället. tack Hasse och Sanna och även Kjell-åke :) riktigt snällt! det är en tygsoffa som är beige, breda armstöd och två sitsig :) riktigt schysst så vi ska inskaffa oss en fotpall till den så man får en divansoffa :) vi får en nu i början för de måste ju ha ngt att sitta på, sen får vi den andra när de köpt en ny. så vi kommer få 2st 2sitsiga soffor snart :) riktigt skönt med ny soffa:) lite sliten den som vi har nu!

ja det är allt som sker för mig, ska väl ta mig i kragen coh läsa lite teori idag med:) ska se om pappa vill åka ut med mig ngn dag denna vecka också:) måste lära mig dragläget, hur svåårt som helst nu i början, emn det kommer så småningom:)

Hejsvej!

ingen bil såld...

som vi trodde att den skulle bli. de var ingen bil för henne tydligen, fasst hon inte hade sett den irl :S konstig brud, men men.. så träna på min engelska fick jag inte göra :p SKÖNT!! så att gå upp kl 5:20 imorse var helt onödig, men mysigt att spendera en dag i mariefred så nemas problem för mig inte! spenderade min tid framför datorn och på deras uteplats där de har sjöutsikt, samt en promenad till ica;) den ni! känner mig så nyttig, eftersom ica endast ligger 200 meter ifrån deras nya hus?:P

Idag så ska vi bara ta det lugnt, får se om vi kanske drar över till syrran en stund, ska prova hennes höst skor och se om jag kan ha dem. eftersom hon måste ha ett par enkla skor att komma i i höst/vinter eftersom magen växer så ska jag kanske få dem eller få låna? annars har jag hittat ett par skit snygga stövlar på skopunkten som jag vill ha!! ett par såna stövlar som man kan dra åt upp till för så de sitter bra vid vaderna, äntligen har de kommit på den praktiska delen för oss smala vader att äntligen kunna ha höga skaft på stövlar till hösten! ÄNTLIGEN!!!

sen ska vi väl bara kolla på film och spendera tid tillsammans eftersom det inte blev en helg för oss själva :) MYYYS! sen så ska vi laga mat tillsammans också, pasta sallad med räkor och lite saker :) huuuuur gott som helst :) skönt att bara tillaga en sallad ibland också istället för annat som tar lite längre tid!

veckan som kommer nu så ska vi kanske ta en sväng förbi ikea, vet ännu inte vilka som ska med, men tror väl att nattis och jonna och louise ville med :)  får se vilken dag alla kan och orkar!

jaha that's all folks!

Hejdå!:)


Hemma igen!

Ja idag är första dagen på nästan hela helgen som vi är hemma! därav att ajg itne skrivit blogg!

i fredags i flen hade jag hur roligt som helst. lärde känna massa nya människor!  vi fick jätte god mat där (och jag som trodde vi skulle käka mat hemma innan:p) och hade trevligt. vi kom hem vid 1 tiden efter att vi skjutsat hem gabriels bror, syster och far hem till mariefred!

I igår var vi hela dagen i mariefred och hjälpte hans föräldrar med loppis, fick vara försäljare ;) var gyrmt roligt faktiskt, även om det inte låter så roligt att stå på loppis så var det faktist det :) sålde rätt mycket och tjänade ihop lite pengar åt svärföräldrarna :) sen på kvällen så tog jag och louise och sanna det lugnt :) rasmus lanade och hasse var på värdshuset medans min lilla kärlek var här i eskilstuna ute på krogen med sina kompisar! ungefär vid 11 tiden gick louise och sanna och la sig medans jag var kvar och kikade film och väntade på att älsklingen skulle komma hem. kan inte sova utan han bredvid mig:( så jag låg vaken till halv ett framför tv:n och bestämde mig för att försöka gå upp och sova, tror ni det gick? nej nej. utan ajg låg där trött och lkar vaken och väntade. 5-10 minuter innan älsklingen kom hem hann jag somna! men när han väl var hemma så blev jag glad och det blev mysigt:) han somnade rätt snabbt dårå, och jag likaså! sen morgonen till idag så vaknade jag upp bredvid honom och vi låg kvar i sängen och pratade innan vi gick och käka frulle! till frukost fick vi ägg och bacon och rostade mackor :) inget som sitter fel efter en kväll på krogen eller hur darling ;) sen efter det var det dags att hjälpa dom att flytta, så det är det vi har gjort hela dagen idag, och kul var det:) man får ju en förtitt på hur det kommer se ut där hemma, plus att man hittar i lådorna i köket, vilket jag inte gjorde i deras lägenhet :D så nu ni ;) sen efter all flytt så blev vi bjudna på pizza*mums*och efter det åkte vi hem till eskilstuna igen, där vi svängde förbi mamma och pappa innan hemfärd:) var där och sa hej bara toch syrran coh adde var ocskå där:) trevligt!

Imorgon så ska jag följa med älsklingen till mariefred på morgonen då han ska visa bilen för några som snackar engelska. så han vill ha mig där som tolk :P haha fett söt:D bara jag kan prata på ett sätt så de förstår :D min förklaring på att baslåda fanns att köpa till var ju inte något de riktigt förstod :D dunk dunk to the music sa jag :D hel knas!! men hon fatta då istället för när jag sa base box :S en konstig liten människa detta :P så imorgon kommer jag få spendera min tid i mariefred med puffen så blir väl hundvakt imorgon och sen hämtar älsklingen mig efter jobbet :) sen är det hemmåt till eskilstuna igen. mkt fram och tillbaka men skit samma! trivs i mariefred så man kan ju inte klaga direkt!<3

Nej nu ska vi stänga av denna burk. men skriver väl imorgon om hur dagen och försäljningen slutade;)

hejdå!

         
None

Flen ikväll!

ja idag var man på tuna park med mor och syster :) det vi inhandlade var inte så mkt, mamma handlade sig skor och jag fick en skjorta från gina tricot av mamma, skjortklänningen som jag ville ha från H&M fanns inte :(så nu är det bara att hoppas på att den finns i katalogen.  Efter tuna park åkte jag hem til mamma och pappa och syrran åkte till jobbet! var där i kanske en timma och kolla lite OS och käkade  risifrutti:D länge sen man käka det. sen efter jag varit där så åkte jag hem till lägenheten och skriver nu blogg. ska dammsuga lite hade jag tänkt, blir så mkt dam efteratt katten hårar :/ så varannan dag måste vi dammsuga nu, men det är det värt!:)

Ikväll så ska vi till flen och fira Gabriels kusin Mathilda som fyller20 :) Grattis grattis (i efterskott dårå) :P så ikväll blir det tårta ;) MUMS* sen efter det ska vi hem coh sova :) så är det lördag igen ochs en söndag, dagarna går bara för fort alltså! men det är positivt på ett sätt, då kommer ju bebben till världen fortare :) LÄngtar så det är obeskrivligt, blir så glad när man ser syrrans kula och när man får höra att den sparkar mycket!:) blev så glad när systra min ville ha med mig pch lyssna på hjärtslagen då hon skulle göra en kontroll bara:) åååååh, obeskrivligt att höra den lilla parvelns hjärta! busig är den också, väcker syrran tidigt på morgonen så hon inte får sova, stackarn, kommer bli som sin far när han var liten;) Hon har nu gått 20 veckor, så hon är inne på 21:a veckan, så halva tiden har gått nu :)

Imorgon så ska vi vara i mariefred som ni redan vet:) skönt och vara där ngn helgdag med, så mysigt där! trivs som sjutton där! sen på kvällen vet jag inte vad vi ska göra. får se vad som händer:)

Nej nu ska jag ta fram dammsugaren! så nu har jag inte tid att skriva mer, finns väl inte så mkt mer att säga heller:P

Hejsvej!
Skjortan från gina tricotKoftan från GT också!

Örebro vistelse med mamma och pappa

Ja nu kommer uppdateringen från gårdagen då. Övningskörningen gick väl sådär, nästan halv bra. men många motorstopp blev det(a) men när jag väl kom igång så gick det bra :) var bara just det här när jag skulle starta släppa kopplingen och ge lite gas. men men, första gången så jag tyckte inte det gick fy skam iaf ;) så nästa gång går det nog lite bättre iaf :)

Idag har jag varit till örebro med mamma och pappa :) inhandlat mig en tavelram där bilder på mig och darlingen ska upp, sen köpte jag mig en hösttröja från Gina Tricot, jätte bekväm och snygg ;) sen handlade jag hem lite saker som behövdes här hemma, schampoo och balsam till exempel som snart är slut så :) en mysig filt att ha och vira in sig i när man kikar film eller tv :) så tack mamma och pappa för allt!

Imorgon ska jag och mamma åka till tuna park, syrran ska hänga med också om hon nu var ledig :) ska ringa och prata med henne :) så då ska jag inhandla mig en skjortklänning från H&M, en blå/vit randig, jätte fin till vita tights med spets vid vaderna :) sen på kvällen ska vi över till flen då gabriels kusin fyller 20 år :) sen händer det nog inte så mkt mer under den kvällen :) kommer ju komma hem vid 12 eller 1 på natten :p så då blir det nog att krypa till sängs och bara koppla av ;)

på lördag så ska vi över till mariefred då gabriel ska sälja lite saker han har som bara står :) så då blir han av med det ! resten av lördagen kommer vi nog spendera i mariefred :) käka lite god mat och umgås med hans familj<3 Mysigt!

söndag är det väl bara umgås för oss själva skulle jag tro. så får vi se vad som händer :)

Jag skriver ett inlägg imorgon när jag kommit hem från TP och berättar då vad vi kvinnor har inhandlat oss !:)

men tills dess får ni ha det så jätte bra så hörs vi imorgon! Hejsvej!!


Uppdatering!

Ja det som hänt mer idag är att mamma, pappa och syrran kom över hit på en fika idag :) mycket trevligt med sällskap :) sen har man tvättat och allt är nu rent :D finns inge bättre! sen kommer Louise att sova över här, gabriels syster, för hon har nu böjrat gymnasiet och ville spendera en natt här för att hon har sovmorgon och ville träffa oss :) Ikväll eller ja om ca 1h 30 min kommer jag kanske att övningsköra för första gången med manuell:) som jag sa redan innan jag uppdatera, men är så glad :Dberättar om hur det gick imorgon!!

Mer kommer det nog inte hända ikväll! ska bara slappa framför tv:n med louise och älsklingen! så nu får ni inte höra mer från mig förrän imorgon! :)

Hörs då! Hejsvej<3

Älskar er sååÅ!<3

Godmorgon!

Ja det hände inte så mkt mer igår än det jag skrev. Har nu kommit halvvägs i teoriboken :) ska läsa lite idag också:) sen vid 12 har jag tvättstugan till 17 ikväll. LÄngtar inte direkt till att klockan ska bli 12. men skönt sen när man tvättat klart och ha alla kläder ny tvättade :)

Det är väl det som kommer hända idag, plus att jag ska ut och övningsköra med pappa idag också! är nervös, aldrig kört manuell och idag gäller det. ska bli kul och se hur det går :D men förvarning till er alla är att HÅLL ER INNE! :P madde gör gatorna osäkra ikväll! Men det kommer nog gå bra :)

Sen ikväll så skulle mamma och pappa komma över på fika :) mysiigt :) träffas ju inte lika ofta nu som när man bodde hemma inte, vilket är uppenbart. men nu när de har semester och jag är "ledig" så akn man hitta på saker, me like!! nej nu orkar jag inte skriva mer. såå

Bye! :)

Ligger och lyssnar på en jätte fin låt med richard marx - Now and forever, så himla fin låt!
(http://www.youtube.com/watch?v=vthNBNqAEQY)
Älskling, ligger och tänker på dig hela tiden. du gör mina dagar! om jag inte hade haft dig och fortfarande bott hemma skulle jag dö av uttråkning! men nu när man ligger här i lägenheten och vet att du kommer komma hem till mig så är det värt all väntan och ensamhet! gör allt för dig darling!! kommer aldrig släppa taget om dig, du gör min dag så mkt ljusare och du vet vad som är bäst för mig. när du kommer hem och berättar om din dag så lyssnar ajg ibland inte för att jag blir så glad över att du äntligen är hemma och då vill jag bara sitta och titta på dig och kyssa dig! finns inget bättre än att känna dina läppar och din kropp mot min! Bara höra din röst är så otroligt, n'r du jobbar, går jag och längtar och väntar på samtalen, lägtar efter att bara höra din röst. och när du säger vi ses snart blir jag helt till mig, blir så himla lycklig då. Dessa 8 månader har varit de bästa i mitt liv, och jag vet att resten av mitt liv med dig kommer bli underbart och många lyckliga stunder. Du och jag bygger upp såna minnen tillsammans att jag vet att dessa kommer förgylla mina dagar resten av livet! Längtar tills vi åker utomlands, spendera tid tillsammans på tu man hand. åka till värmen äta gott och vara med dig i en hel vecka! åååh vad jag längtar älskling! skapa fler underbara minnen tillsammans! Jag älskar dig Idag Imorgon och Förevigt Gabriel von Bahr! Finns ingen som dig! 9/12-07 ett datum som alltid kommer finnas hos mig!<3


Trött :/

Godmorgon!

Ja det var bara lite mer än en timma sen älsklingen åkte till jobbet. sen dess har jag inte kunnat somna om:S somande sent igår och har varit vaken nu sen 5:45!!! katten har självklart härjat, så sömnen har inte varit ostörd direkt. Förlåt om jag inte skrev igår, men kände att jag kunde vänta till idag med att skriva! :)

Det som hände i min vardag igår som skiljde si från alla andra dagar var att jag äntligen börjat ta tag i teori till körkortet! förstod mkt faktiskt och kommer ihåg det mesta sen jag hade trafikkunskap i skolan! jag gjorde ett test och bara efter att ha läst 40 sidor i boken så fick jag 55 poäng. det tyckte jag var väldigt bra ändå eftersom jag inte pluggat mkt och att det var över ett år sen jag hade trafikkunskap! :) så idag ska jag läsa mer i boken och bara slappa tror jag. ska väl städa lite också. behövs damsugas eftersom katten härjar omkring för fulla rullar ibland och hår hamnar lite var stans så ! Det som hände mer igår var att jag inte rökte så mkt faktiskt, endast 3 cigg  hela dagen! den ni! så nu är det väl dags för mig att fundera på det där med sluta röka vilket jag tror kommer ske inom kort tid!

Igår kväll skulle jag och gabriel kolla film, han sa att han laddat hem en bra film. och klart man inte ifrågasätter det. Men det roliga är att jag sagt att jag ska aldrig se hellboy 1 eller 2. så när han väl sätter igång filmen, vilken tror ni att det är ? jo hellboy 2. I början undrade jag vad det var för skit film, men den variskt helt okej. hade sina roliga stunder ibland :) så nu lär han försöka få mig till att se ettan också, tror inte ni? :p

det var lite kort om det som hänt igår och det som kommer ske idag. får väl se vad som sker mer, isåfall uppdaterar jag ikväll :) ha det got alla!

HEjsvej!

vill att det ska bli helg så jag kan vakna upp bredvid dig och bara mysa!
GvB för alltid <3

None

Bakis!

Ja det är väl det första man kan säga om hur hårt det blev igår! Kvällen böjrade med att vi käkade när alla kom. En paj som heter vinter paj och en tacogratäng, var något nytt som sandra hittade på. Båda rätterna var hur goda som helst! till maten och lite innan började alla att dricka. Vissa kände av lite och andra ingenting. Efter maten snackade vi och umgicks. vart mkt prat medans killarna drog till konsum för att köpa snus :p

Senare på kvällen käkade vi så klart kräftorna. jag hade oskalade räkor som ajg hade istället för kräftor. VHade aldrig smakat på kräfta förut så vågade inte chansa på att inte ha något tilltugg alls. MEn troligt nog tyckte jag om kräftor, men bara klorna  och kräftsjärtarna (a) det andra på kräftan såg inte ut att vara sådär jätte gott när allt snack om vad det kunde vara för ngt kom upp (ni förstår säkert vad jag menar)! Så nästa år kanske man satsar på kräftor istället för oskalade räkor ;) Under tiden så kom snappsvisorna fram och hattar och haklappar skulle vara på! mkt skratt blev det när man väl såg varandra med allting på ;) Bilder togs det så det kommer ni få se inom en kort tid. har inga just nu, men kommer dyka upp !

Efter att vi käkat klart kräftorna så tog vi fram singstar. Vi körde skicka micken, då det var tjejerna vs. killarna, ni kan ju gissa vilka som vann? ;) Sopade banan med killarna! och självklart kom det ursäkter om att det var fel på deras mick. Så jonna och syrran tog på sig uppgiften att testa micken, så de körde en duell. Givetvis visade sig att killarnas mick fungerade utmärkt, så då började de komma med att vi tjejer var de enda som kunde komma upp i de toner som befann sig på skärmen? Lika bra att inte ha ursäkter killar, vi sopade banan med er och det är fakta ;) hehe ni ärbara för söta ibland alltså! :)

Efter allt singstar så var det dags att stänga av våra tondöva toner och lät proffs sjunga istället :) blev lite blandat med justin timberlake, Kate perry, och massa andra som jag itne kommer på just nu för tillfället! Sedan bestämde vi oss för att dra oss ner på stan där man träffade inte så mkt folk som man kände :S men det var ju hur mkt folk som helst på strömsholmen så det var ju inte så konstigt att man inte såg folk, plus att man inte var så nykter att man orkade springa och leta heller! men emn :) träffade iaf några man känner så det är ju alltid kul :)

Så kvällen befann vi oss på strömsholmen ett tag, sedan skulle vi till något annat uteställe, men klockan var ändå så pass mkt att vi bestämde oss för att gå runt på stan och kika lite. så påvägen från strömsholmen hittade jag ett munk stånd, så himla goda munkar alltså! helt sjuuuukt goda! så jag han proppa i mig 3 stycken på vägen från vatten palatset till harrys ! (a) frestade även jonna med munkar så hon inhandlade två stycken :p men de kostade bara 9:- så det var ju ingen fara liksom :)

Nej nu vill ajg spela yatzy med darlingen så nu får ni usäkta mig! men detta vr det som hände(för det  mesta) finns ju alltid emr att berätta men behöver ju inte skriva allting här heller i minsta detalj ;)

MEn ah det bra allt folk och hoppas eran helg har varit lika bra som min fredag opch lördag! söndagen får man gra vad det lir til, sälvförvållat så inge man kan skylla på ;)

Hejsvej!


Kräftskiva ikväll då !

Uppdatering kom aldrig igår som ni märkt. men här kommer det som hände!

Vi var och inhandlade allt till idag, hattar mat och sånt. sen efter det bar det hem och käka. Efter det kom jonna och ante hem till oss då karlarna började ta fram bira och snaps. jag och jonna tog varsit glas vitt. var inget vidare vin så det hällde vi ut. Jag vet att vissa tänker missbrukande av alkohol, men vi är smarta som sparade oss till idag med drickat istället ;) Sen vid halv 11 tiden ca, efter musik lyssnande och popcorn ätande så bar det av ner på stan, karlarna våra lite dragna, hamnade på perrongen där det inhandlades varsin öl och cider :) Jonna var nyttig och drack pepsi. så jävla söt :D Nya drickat på krogen, Pepsi Max;) Sen efter det gick vi en sväng på stan och såg alla ungdomar få sin första fylla :p träffade mycket folk nere på stan som vi hälsade på :) jätte trevligt var det :) Jonna och ante We like you :)!<3

Idag så blir det till att festa, käka kräftor och ha det super trevligt! Det som vi ska käka är pajer som syrran och sandra har bakat :) duktiga kvinnor detta! :) sen så ska vi käka kräftor och supa lite till :) sen blir det att gå ner på stan när alla känner för det och vill :) Förberedelserna ska nu börja, har lite girlanger och lite små pynt som vi ska fixa när jonna och ante väl har anländit. annars vet man ju inte hur det ser ut om jag och älsklingen gör det själva (a) kommer bli super bra detta :)

Om hur dagen slutade och om hur allting blev kommer imorgon :) bilder kommer tas ikväll så de kommer in på facebook lite senare. men laddar upp det här åt er också, men då blir det bara en del av höjdpunkterna som inträffat under  kvällens gång :) annars blir det för mycket med alla kameranissar som ska partaa :p alla leker fotografer jämt;)<3

Ha en underbar kväll! kanske ses nere på stan :)

Hejhej!


Dålig sömn inatt

Ja det hela började med att jag somnade igår vid ungefär halv tolv, vaknade inatt vid 3 tiden, somnade om vaknade 5 då älskling skulle upp. Sen sista gången jag vaknade var nu halv 8, detta p.g.a att katten hade sitt lilla liv. hade tydligen en leksaksråtta vid huvudkudden och den skulle hon ju vara på så klart . man kan ju inte ta en annan leksaksråtta? :O inte kunde man somna om fan är jätte trött?!usch kommer verkligen inte vara kul och försöka konversera med mig inte!

Ja det som sker idag är att jag ska följa med syrran, jonna och sandra att inhandla kräfthattar och såna saker. sen så sa älsklingen att han slutar lite tidigare men ska in till bilfirman i strängnäs först, sen kommer han HEM :) får väl se hur dags vi drar iväg och ahndlar, är rätt sugen på att ta en promenad om vädret tillåter! ser ju ut att vara samma skitväder som igår :/ HATAR*

ikväll så ska vi väl inte göra så mkt, blev ingen film igår så det lär ju bli idag istället :) är sugen på att bara ta det lugnt och vräka i mig chips eller nåt liknande ikväll, GOTT(a)!! man känner iaf av i kroppen att natten varit ganska jobbig, känns som man inte orkar ta en meter, men nu ska jag ta mig i kragen coh sätta fart på denna lilla rumpa så man inte blir helt fast i lägenheten.

Kika in ikväll sen, uppdatering kommer att komma troligtvis, annars hörs vi imorgon !

Hejsvej!


God eftermiddag!!

Uppdatering!

Jo det jag har gjort nu är att jag och älsklingen har städat och skjutsat ut louise till strömsholm (utanför kvicksund) för att hon skulle kolla lars winerbäck. Nu känns det fräscht här hemma igen, total städning i lägenheten :) Rent och fint nu!! :) är skönt att ha en storstädning ibland och det känns mycket bra när amn är klar!!

Sen har vi ätit mat också :) blev pepparbiff, kroketter, tzatziki och beasås :) hur gott som helst! det som kommer ske mer ikväll är väl att vi ska titta film och bara ha det mysigt :) tända lite ljus och ja titta på ngn bra film helt enkelt.

längtar tills på lördag och hoppas verkligen att vädret tillåter en utesittar kväll! piss väder vi har här. bara regnar och blåser. kan det inte vara fint väder ngn gång så man kan göra ngt utomhus än att bara gå på tuna park eller bara sitta hemma? Skulle vilja ha det väder som vi hade v. 29 eller vad det nu var, då man kunde åka och bada och glassa i solen!

På måndag börjar skolan för vissa. Lider med er alla! men det är ju så grymt skönt när man väl har gått ut! så det är bara att kämpa de sista åren. Kommer bara kännas konstigt för en annan som är van att få hem brev där det står att skolan börjar den .... augusti kl : ... men inget mera sånt., om man inte ska plugga vidare såklart. men itne från min sida, 12 år bakom skolbänken räcker nu på ett tag, ska ta sabbat år eller vad man nu ska säga :p sen ska man väl plugga till ngt om man nu kommer på vad man vill göra med livet inom arbetskarriären! Funderar på och plugga till mäklare sen eller nåt. vet inte riktigt. svårt att veta detta. trodde jag hade listat ut det när jag var 16 år, men tydligen inte:s finns ju inga jobb inom handels nu för tiden, iaf inte som man får! får väl se vart vindarna tar mig!

Aja nu ska jag titta efter ngn film att se på :)

Hejdå! :)                







Jaha, idag har jag itne gjort så mkt. kollat lite på os och vart lite irriterad när jag fick se Ara abraham när han åkte ut i semifinalen bara för att domarna tyckte en sak som inte ens går att bevisa! de tyckte han gjorde ngt fult på motståndaren, men faktum är att ingen annan utom domaren såg det. När sverige sedan lämnade in klagomål och ville ha reda på vad det var så avslog domaren det:S helt sjukt! varför göra en "dom" som sedan inte ens går att bevisa eller förklara vad det var han gjorde?!?!

sen har jag träffat emma en stund också:) pratade lite om saker och ting och umgicks lite, var ett tag sen man såg den lilla filuren. Hade tänkt städa nu på förmiddagen men så blev det ju inte, var vaken halv 6 och somnade om sedan vid 7-8 och sov till halv elva (a) Så lite små seg har man varit. Längtar verkligen tills man får jobba igen, få in lite cash, skulle inte vara helt fel?! har inte jobbat nu på snart 3 veckors tid! så himla dåligt med det här med bemanningsföretag. i början var det lovande men nu på senare tid har det bara varit skit! man måste ju få jobba lite tycker man! så ni som läser, om ni vet något jobb som är ledigt, skriv gärna det i kommentarer är du snäll! så jag äntligen kan få iett normalt jobB!

Imorgon så ska jag syrran och jonna och sandra åka och fixa lite tills på lördag:) ska inskaffa oss hattar och lite sång häften :) sedan vet jag itne vad vi sak göra, karlarna våra jobbar och vi fruntimmer är hemma. kanske blir det så att vi åker hem till någon av oss och kikar på ngn film i väntan på männen?

Kanske skriver en uppdatering sen om jag gör ngt mer under denna dag;) aå kika in lite senare ikväll också:)

Hejsvej!

Gabriel, älskar dig så sjukt mkt! finns ingen som dig min älskling! dagarna med dig är underbara och varje dag man är hemma och vet att du ska komma hem vid en viss tid så går man bara och längtar. Saknar dig så mycket. Vet att vi bara är ifrån varandra några timmar men det känns som evigheter för tiden går så sakta. mitt liv utan dig vore ingenting, vill aldrig förlora dig snutten! ringen är inte bara ett tecken på att du vill leva med mig livet ut, utan det är också ett tecken på att det vi har är äkta kärlek! att det kommer hålla! blir så glad när man vaknar upp på morgonen och ser ringen på fingret. för när du fria så kändes det overkligt, att det var för bra för att vara sant. men nu vet jag att det är verklighet och att det inte bara är någon dröm jag har. ord kan inte beskriva min kärlek till dig, heller inte ringen, endast om du kunde läsa mina tankar eller se på dig på det sättet som jag gör! när du ler smälter ajg, när du skrattar så skrattar jag, när du tittar in i mina ögon och säger "-jag älskar dig" drunknar jag!
Jag älskar dig Gabriel von Bahr! DU+JAG=föralltid och alltid!!!<3


Uppdatering dådå

Jo från att inte göra någonting så hände det saker !

Syrran ringde och fråga om jag ville följa med henne och mamma till en antik butik som ligger här i stan. och inte kunde man säga nej för det är roligare att göra något än att ligga och dra sig! så vi åkte dit och syrran hittade en jätte fin kista som man kan ha som brudkista eller med leksaker i! Mamma hittade en blomlåda som var vit, jätte fi den också. hon i affären sa att man kunde lägga som grus i den och lägga i värmeljus så det blev som ett ljusfat fast det var en låda då. då vart man sugen på att köpa en sådan men katten skulle ju bli tokig i den och leka runt i grus/sanden. sen hade man inte pengar för tillfället, men hade jag ahft det hade jag nog övervägt det. Efter det visste vi inte vad vi skulle göra. så då gav jag föslaget att åka till Tuna Park, fast jag igentligen inte orkade idag, men det som inhandlades var tre stycken linnen :) jätte fina och enkla. ett var lite läckert faktiskt. Just nu har Gina Tricot en rea på utvalda plagg. fanns jeans för 29:- och toppar för 29:-. hittade några par men inte min storlek :( annars hade jag handlat ännu mer ;) så rekomenderar er att åka dit och kika! kan ju inte garantera att de finns i din/eran storlek! men åk dit gina har ju snygga kläder ändå till bra pris ;)

Nu ligger man här i sängen och väntar på att darlingen ska komma hem, lär ju komma närsomhelst:) åååååh<3 sen ska vi hem till ma&pa och käka fläskfilé i ugn:) så vi lär ju komma hem senare. Tvättstugan blir det inget av idag, vi tar tvätten  hemma hos mamma och pappa istället i och med att vi nu ska äta mat där :) blir ju som två flugor i en smäll;)

Imorse efter duschen så fick jag se missat samtal på min mobil. jag ringde upp det för att se vad det var för änna och tror ni inte att det var jobbet? :O jooo! de hade jobb åt mig för två dagar:( men inte hade de ringt upp igen då jag missat de. så nu när man varit hemma 2 hela veckor och de äntligen ringer så duschar man, hur typiskt är inte det ? :( fan usch, ska börja duscha efter kl 10 nu!!!! *såååå arg*

Nu har man tagit en bild på hur jag ser ut i håret! inte så bra bild men den får duga!

Hej svej!                    


God morgon!

Igår så var jag, mamma och syrran på Ikea och billiga nisse:) handlade lite saker som behövdes hem :) allt jag handlade gick på ungefär 300 kr, blev inte så dyrt för så mkt saker som jag handlade hem!! Sen när vi väl kommer hem är alla 3 helt trötta i kroppen. Jag somnade till vid 6 och 20 över 7 kommer älsklingen och väcker mig. Nu var det dags för mat :D så gott med lax och färskpotatis :) var skönt att man slapp laga mat igår och fick sova istället:) efter maten så skulle vi igentligen ha åkt till skogsängen för att kolla när södra spela, men det struntade vi i och så kollade jag och gabriel på film istället! Såg ngn konstig film med Ice Cube som inte var speciellt bra. hade väl sina roliga stunder men nej b fiulm rent ut sagt!

Ja idag är det nya tag! frågan är dock vad ska man göra idag? jag och syrran försöker komma på ngt som vi ska göra men det står helt stilla i mitt lilla huvud. vädret är inte roligt att göra ute saker för, och inte orkar man gå på stan idag när man sprang runt i affärer igår heller. så vad finns det då att göra? kanske blir en skön dag hemma med film och godis(a) löängtar tills älsklingen kommer hem! endast 5 och en halv timma kvar tills ahn slutar! klockan 17-22 har vi tvättstuga idag, roligt va? neeej! hatar att tvätta, finns inget tråkigare!

Helgen som kommer så ska vi ha kräftskiva hemma hos mamma och pappa. de som kommer då är Nattis och adde, Jonna och ante, Danne och sandra, Skog, jag och gabbe! grymt kul ska vi ha! repris från förra helgen? jaaa!

så har min gårdag sett ut. skriver kanske ikväll om hur denna dag slutade:)

Hejdå!

just ja, den hårfärg som jag just nu har är blond guld:) rätt så häftig färg tycker jag:) bilder får komma sen har inga bilder på det just nu mer än en bild från helgen, ser itne så jätte glad ut (kallas koncentrerad på pokern)








Ännu en dag ledigt

Ja nu är det väldigt längesen man jobbade :/ två veckor sen om jag ska vara exakt. Usch, längtar inte till att se löne specen som kommer nu i augusti :( usch!!

Helgen som gått så har vi varit med ante och jonna på fredagen, lördags kvällen spenderade vi hemma hos sandra i sundbyholm :) var riktig rolig kväll :) vi kom väl hem runt halv 3 ;) sen söndagen var det hem till mormor och morfar och käkade porterstek, riktigt gott! mormors porterstek klår ingen;) Sen var älsklingen så bakis att han inte orkade göra så mkt mer så vi åkte hem och la oss och kolla film. 

I fredags hämtade också älsklingen nya bilen:) volvo v70,  så himla bekväm att åka i och så himla fin :)

Lördagen var lite speciell för oss, var nämligen vår 8 månaders dag då :) dag/veckor/månadernagår så snabbt förstår inte. säger bara svish. känns som om studenten bara var för någon vecka sen, men den var faktist för 2 månader sen. helt sjukt, nu när man vet att skolan snart drar igång för de återstående eleverna förstår man lite mer att man inte ska tillbaka dit. Lär ju bli mer sådan känsla när det gått några veckor efter skolstarten :) lite sorgligt att våran klass inte kommer träffas mer, endast på krogbesök eller annat håll. aldrig mer denna samhörighet i skolan som var och inget mer förseningar eller nåt sånt! saknar HP3B avgånsklass 2008!!!! får ta en reunion ngn dag :)

idag så har jag spenderat min dag med mor pappa och syster, var på rusta, barnenshus och babyproffsen :) många fina barnvagnar har dom och på rusta hittade jag mig morgontofflor :P hur sköna som helst !! när man gick i barn affärerna så vart man ju inte alls sugen på att skaffa en egen knodd, nej då inte alls. såg en jätte söt spjälsäng i svart med vit/röda sängkläder som det stod älskling på. Sen hittade jag nog älsklingens favorit, en spjälsäng med döskallar på :D plus att det var himmelsäng med också:) hur fina sängar som helst:) längtar<3

Nej nu är det snart mat, flintastek med färskpotatis + beasås och tzatziki<3 MUMS*

Ha det bra alla!

Hej då

6/8

Hej alla!

Idag så ska man inte göra så mkt, ska lägga upp bilder på facebook hade jag tänkt. Tallin kryssningen ligger redan där så det är bara att börja snoka ;) tyvärr så kommer inte bidler från studenten in ännu, har nämligen dom bilderna på mammas och pappas dator så dom kommer senare :)

Efter att jag laddat upp bilder så ska jag kolla på Bad Boys 1 och 2:) grymt länge sen man såg dom :( sen så ska jag väl inte göra så mkt mer, eller jo tvätten ska jag ta hand om också men det är inte förrän senare :)

Morgonen började med att käka frulle såklart :) sen så duschade jag, så grymt skönt, sen diskade jag och nu ligger jag här och slöar (a) Hade tänkt färga håret idag också, men vet int eom jag ska vänta med det tills imorgon, man får ju inte ha nytvättat hår så den idén var ju körd :/ har ni några förslag på vad jag ska färga till ? funderar på att satsa på min mörka färg som jag hade sist, brasiljansk brun (se bild). vad tycker du/ni?

Nej nu väntar uppladningen!

Take care!
Sis och jag

5/8


Jaha var det dags igen och komma på ngt som ni tycker är intressant att läsa om!

Under tiden som gått så har jag inte gjort så mkt, älsklinge har haft semester så det har varit mestadels playan som gällt för oss :) vi har även haft vårlla krog runda som var hur grym som helst! även fast vi var 4st så var det väldigt kul och trevligt. ante och jonna ni är bara för underbara! får hitta på fler saker!! Nu är det så att jonna hjälpte mig komma på vem det var som sjöng en av de bästa låtarna jag hört och det var Katy Perry med I kissed a girl :) så grymt bra låt! den giick x antal ggr i torsdags ;) även rara söta anna kom med på listan och lite raggae ;) 

vad finns det mer och säga? hmm. jo jag och min älskling hade 3 månadersdag som förlovade den 2/8 :) och om 4 dagar har vi 8 månader tiden går så himla snabbt så det är sjukt! det blir väl så när man har ngt att längta efter! Gabriel det finns ingen som dig älskling! varje gång du kysser mig slår hjärtat mitt volter!  en pirrande känsla som känns helt underbar! När jag säger mina konstiga meningar som ibland inte är lätta att förstå så känner jag mig inte tillgjord utan vi skrattar åt det och förklarar hur jag menar. När jag gör mina konstiga ljud av mig skrattar du istället för att se mig som en barnunge! kan visa mig själv för den jag är utan att du ger mig blickar som om jag vore dum i huvet! När du kollar på mig känner jag mig som den lyckligaste i världen, att veta att du är min går inte att beskriva i ord. när du pussar på mig känner jag mig så älskad och önskad. åhh blir tårögd när jag nker på hur mitt liv utan dig skulle vara. Endast tomt och eländigt. Vill aldrig förlora dig. du har tagit mitt hjärta med storm och jag ber dig hålla det hårt intill dig så du känner mina hjärtslag slå fortare när du vid rör mig! längtar till den dagen då vi båda står vid altaret och jag hör dig säga ja! gud vad man längtar nu! Och den dagen då doktorn säger att vi väntar barn, lovar dig att du får stå ut med att jag kanske kramar ihjäl dig (a) för den känslan slår inget, att veta att du är blivande pappan till mina barn, finns inget som kan beskriva det! utan de enda orden jag kan säga nu är "jag längtar!" Gabriel jag kommer älska dig tills mitt liv tar slut, jag älskar dig idag, imorgon och förevigt! glöm inte det! ''

Sorry att jag blev så känslosam nu men orden bara dök upp :)
Jo det som är det absolut bästa med denna "semester" är att jag har fått sett bilder på mitt blivande systerbarn! längtar!  är ni sugna på att läsa hennes blogg så är dedt nattislindberg.blogg.se:) där finns öven bilderna på deras bebbe från ultraljudet! nej nu kom älsklingen hem så nu ska jag vara social mot honom :)
Kram hej! :)

RSS 2.0