Hej igen

helt otroligt att det kommer en uppdatering idag också :D känns som det kommer bli ett väldigt negativt men lite positivt inlägg idag. så varning läsare!

Kan ju börja med att berätta att det är välidgt roligt när man vaknar upp på morgonen och det är 15,5 rader här hemma i lägenheten. åh så gosigt! kollade termometern nu och nu är det till och med 15,3 grader. Tjohoo. hoppas hyresvärden förstår att vi fryser nu när vi sagt till honom. inte det skönaste direkt att vakna och gå upp från en varm säng till väldigt kallt att man bara vill krypa ner igen och bara värma sig.  USCH.

Fick reda på idag att jag kommer jobba på H&M imorgon. ska bli både roligt och tråkigt. det positiva är att man får träffa några människor som man saknat och inte fått träffa på länge. det tråkiga är att man måste lämna folket på Calix. riktigt roliga människor, men vad ska man göra liksom? Kommer säkert tillbaka dit i januari, såg ut att bli mycket för dom då så :) får väl se helt enkelt :)  Det som är mer positivt med H&M är att det är bättre betalt+det är hemma i stan. man hoppades på mekonomen men sen när man tänker efter vilka tider det är där så är man ju hellre där det är bättre tider. jobbar 7:15 - 15:45 så inte är det att klaga direkt :) plus att man får rätt med bra pengar om man är där under en längre period. men visst syns det på lönen sen :) men de snackade m att mekonomen kommer kanske att behöva hjälp under mellandagarna. så vore ändå roligt att träffa dom alla. saknar massa människor därifrån!!!

Några låtar som verkligen har fastnat i huvet på mig som jag bara inte kan sluta lyssna på:

Leona Lewis - Happy
Måns Zelmerlöf - Impossible
Erik Grönwall - Higher
Sarah Dawn Finer - standing strong
Agnes - I need you now
Lady gaga - Bad romance
Darin - viva la vida
Paloma Faith - New york
Calle Kristiansson - Walking in Memphis

JA det var ju en del detta :P haha, skulle kunna lyssna på bara dom här låtarna en hel dag och mata dom genom hörlurarna till min mp3 spelare. Helt klart. ska nog göra det imorgon ? får se. beror på var man hamnar. får ju inte ha mp3 lurar i båda öron :S tråkigt nog, men för säkerhetsskull.

Nej nu ska jag duscha.

Chiao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0